Nieuws

Sneller ondernemen desk

Wat is de Nederlandse Digitale Agenda?

En wat heb ik er als ondernemer aan?

De Nederlandse overheid wil ICT slimmer inzetten om economische groei en de nationale welvaart te stimuleren. Daarom zet zij het onderwerp op de agenda: de Digitale Agenda.

01 september 2016

Meer gebruikers Facebook dan bezitters smartphone

53 procent van Nederland heeft nu een tablet

Het aantal smartphones en tablets in Nederland blijft stijgen. Voor het eerst zijn er meer mensen die een smartphone bezitten (67%) dan een pc/desktop (65%). Meer dan de helft van de Nederlanders (53%) is in het bezit van een tablet. Opvallend genoeg heeft 72 procent van de Nederlanders een Facebook-account.

18 december 2014

Driekwart mkb beheert ICT zelf

Ondernemers besteden niet uit vanwege kosten, privacy en veiligheid

Het overgrote deel van de ondernemers in het mkb (74 procent) beheert zelf de kantoorautomatisering. Het ICT-beheer uitbesteden is voor de meesten geen optie vanwege de kosten, privacy en veiligheid.

21 augustus 2014

Mobiel betalen en bankieren groeit razendsnel

17,9 procent Nederlanders bankiert via app op mobiele telefoon

Steeds meer Nederlanders doen hun geldzaken via de smartphone. In het tweede kwartaal van 2012 bankierde 17,9 procent met een app via hun mobieltje. Daarmee is het aantal gebruikers in een jaar bijna verdubbeld.

23 oktober 2013

Onderneem jij al op topsnelheid?

Scan geeft je inzicht in kansen op ICT-gebied

Ondernemers in het mkb weten vaak niet wat de mogelijkheden van online werken zijn, laat staan welke programma's en verbindingssnelheid ze hiervoor nodig hebben en hoe het zit met veiligheid. Zorg dat je daar verandering in brengt, maak je klaar voor online werken.

27 september 2013

ICT-problemen verlagen productiviteit werknemer

Computers zorgen voor productiviteitsverlies van 19 miljard euro!

Een werknemer verliest dagelijks 8 procent van zijn werktijd door slecht werkende computer of onkunde op ICT-gebied. In totaal betekent dit dat Nederland per jaar 19 miljard euro verliest.

24 juni 2013

Beveiliging bedrijven in gevaar door mobiel werken

MKB gewaarschuwd voor protectieslordigheden

Bij veel bedrijven die Het Nieuwe Werken omarmen, wordt onvoldoende stil gestaan bij de nieuwe beveiligingsrisico’s. Vooral het midden- en kleinbedrijf heeft daarin nog een blinde vlek.

18 april 2013

60 seconden met Ronnie Overgoor: Mobile

Alle gemakken van mobiel en tablet

Wekker zetten, nieuws volgen, mail checken, chatten, route vinden, video's selecteren, geld overmaken en oh ja...bellen. Ronnie neemt in 60 seconden de gemakken van mobiel en tablet met je door.

13 februari 2013

Hoe kan ik als ondernemer de ontwikkelingen op het gebied van ICT bijhouden?

Download gratis onze whitepapers over sneller ondernemen

De ontwikkelingen op ICT-gebied gaan razendsnel. Wil je deze als ondernemer bij kunnen houden, dan zul je moeten kiezen voor goed, snel internet. Wat heb je nodig om je online kansen te kunnen benutten?

13 februari 2013

Zakelijke voordelen van supersnel internet

Verbeter nu je concurrentiepositie

In economisch onzekere tijden biedt online ondernemerschap cruciale voordelen. Om optimaal online te kunnen ondernemen is een supersnelle breedbandverbinding onontbeerlijk.

13 februari 2013

Getoond 11 tot en met 20 van 35 totaal, er zijn meerdere pagina's