Netwerken

Strategie, marketing & sales

Hoe profileer ik mezelf in een pitch?

Je zakelijk profiel in 60 seconden

Bij een zakelijke kennismaking is de eerste indruk erg belangrijk. Je zogenaamde elevator pitch is een hele korte samenvatting die belangstelling moet wekken bij je luisteraar.

10 augustus 2012 3 minuten

Netwerken, zo werken ze

Wat levert het mij op?

Netwerken, je kunt als ondernemer niet buiten, maar het kost ook tijd en geld zonder dat je van tevoren precies weet wat het je op zal leveren. Toch is het goed om te weten dat netwerken nooit helemaal nutteloos is.

10 augustus 2012 3 minuten

Trends en ontwikkelingen in de netwerkwereld

Waar moet je zijn om zo efficient mogelijk te netwerken

Businessdating, speednetworking, speeddating... de wereld van het netwerken wordt steeds groter en belangrijker binnen jonge ondernemingen. Lees alles over het nut en de mogelijkheden van de nieuwe netwerktrends.

10 augustus 2012 2 minuten

Hoe voer ik een persoonlijke lobby?

Tips over hoe je succesvol kunt lobbyen

Je wilt iets gedaan krijgen door een bedrijf of (overheids)organisatie, of je wilt een bepaald persoon ervan overtuigen vooral naar jouw adviezen te luisteren. Een manier om dit te bereiken is door een persoonlijke lobby.

10 augustus 2012 2 minuten

Hoe begin ik een zakelijk contact bij het netwerken?

Praktische tips voor het voorbereiden van een businesskennismaking

Netwerken is voor sommige mensen een heel beladen term. Wat moet je, als je er eenmaal staat? En hoe begin je zo’n gesprek dan? Dit artikel helpt je op weg bij het voorbereiden van die kennismaking.

04 juni 2010 3 minuten

Getoond 19 tot en met 22 van 22 totaal, er zijn meerdere pagina's