Slimmer werken, thuis én op kantoor

Met handige oplossingen als Microsoft Copilot en ChatGPT

Hoe slim werken jouw medewerkers? Ontdek de mogelijkheden van digitalisering voor jouw organisatie. Bijvoorbeeld door kunstmatige intelligentie in te zetten voor automatisch notuleren, zodat iedereen actief kan meedoen aan de vergadering. Of door slim je inbox in te richten, waardoor je kostbare tijd wint.

Digitalisering maakt het mogelijk om flexibel te werken, zowel thuis als op afstand. Maar wat is flexibel werken eigenlijk? En wanneer kies je voor een ‘live’ vergadering, en wanneer voor een online meeting? Op deze themapagina lees je meer over digitaal werken, het inzetten van Microsoft Copilot en ChatGPT. 

Zo maak je gebruik van Microsoft Copilot

Wil jij graag aan de slag met AI? Met Microsoft Copilot kun je op veilige en laagdrempelige manier kunstmatige intelligentie inzetten. Deze tool is volledig geïntegreerd met andere Microsoft-producten zoals Word, Powerpoint en Excel, waardoor je nog efficiënter kunt werken.

Tips voor het inzetten van Microsoft Copilot

Microsoft Copilot voor ondernemers

Sinds eind 2023 zijn we volop aan het experimenteren met ChatGPT, maar wist je dat er ook een AI-tool is die ontwikkeld is voor AI op de werkplek? Microsoft Copilot is een hulpmiddel waarmee je kunstmatige intelligentie gebruikt in de tools Microsoft 365, zoals Word, Excel en Teams. In dit artikel lees je hoe je het inzet als ondernemer.

Tips en tools om slimmer je inbox te managen

Email management voor ondernemers

Staat jouw inbox ook standaard op 1001 ongelezen berichten en kijk je de hele dag of je nieuwe berichten hebt? Slim inboxmanagement geeft niet alleen overzicht, maar helpt je ook om efficiënter te werken. In dit artikel bespreken we een aantal handige tips en slimme tools om je mailbox management te verbeteren.

Bespaar tijd door automatisch te notuleren

Automatisch notuleren in Teams, zo doe je dat

Wie wil er notuleren? Het is een vraag die bij iedere vergadering wordt gesteld, maar waar niemand ècht enthousiast van wordt. Wist je dat je tegenwoordig ook automatisch kunt notuleren met kunstmatige intelligentie? In dit artikel lees je hoe dat werkt en waar je op moet letten.

Flexibel werken: hoe doe je dat?

Van vaste werkplek naar onderweg met de laptop

Flexibel werken draait erom dat medewerkers altijd en overal hun werk kunnen uitvoeren. Wat zijn de voor- en nadelen van flexibel werken? En hoe introduceer je dat op een slimme manier binnen je bedrijf?

Efficiënt videovergaderen: zo doe je dat

Zo wordt jouw online vergadering wél nuttig

Videovergaderingen hebben tegenwoordig een groot deel van de live vergaderingen overgenomen. Toch gaan ze lang niet altijd even efficiënt. Wat kun je doen om jouw online meetings beter te stroomlijnen?

Digitaal werken: 7 redenen om je bedrijf te digitaliseren

De voordelen van digitaal werken voor ondernemers

Wil jij graag aan de slag met digitaal werken? Het digitaliseren van bedrijfsprocessen levert veel voordelen op. Denk bijvoorbeeld aan meer overzicht en tijdsbesparing. Ontdek de zeven belangrijkste redenen om jouw onderneming te digitaliseren.

Thuiswerkplek inrichten: zo doe je dat

Thuiswerkplek inspiratie; wat past bij jouw medewerkers?

Werken jouw medewerkers gedeeltelijk thuis? Dan hebben ze een goede thuiswerkplek nodig om rustig te kunnen werken. Hoe kun je een thuiswerkplek inrichten? In dit artikel krijg je inspiratie voor de perfecte werkplek thuis.

Zakelijke meetings: wanneer fysiek of virtueel contact?

Virtueel vergaderen of een echte afspraak maken?

Vergaderen kan tegenwoordig makkelijk via videoconferencing. Toch blijft het belangrijk om elkaar af en toe in het echt te ontmoeten. Hoe weet je wanneer je iets via de digitale weg kan afhandelen en wanneer je in het echt moet afspreken?

Zo maak je als ondernemer slim gebruik van ChatGPT

Hoe werkt deze AI-tool en wat zijn de voor- en nadelen?

Maak jij al gebruik van ChatGPT? Deze tool is regelmatig in het nieuws en social media staat er vol mee. Niet eerder wist een AI-taalmodel zoveel indruk te maken. Maar hoe werkt het nu precies, wat biedt het aan kansen en wat zijn de nadelen van het gebruik van deze tool?