• De juiste zorgverzekering

  Lees het whitepaper
  Een zorgverzekering is verplicht, maar je kunt voor jezelf én je personeel kiezen welk pakket het beste bij je past. Maak tijd om de juiste keuze te maken. Een verkeerde keuze kan je wel tot 400 euro per jaar éxtra kosten! In dit whitepaper lees je alles over de verschillende polissen, tips voor oversluiten en vertellen we je wat de voor- en nadelen zijn van een collectieve verzekering.
 • Personeel met perspectief

  Welke regelingen en kortingen zijn er?
  Ben jij op zoek naar een nieuwe werknemer? Misschien is een werkzoekende met een arbeidsbeperking of een 50-plusser wel de juiste persoon voor jouw bedrijf. In dit whitepaper lees je hoe je gebruik maakt van regelingen en kortingen.
 • Ken je de regels voor flexibel personeel en ontslag?

  Zorg dat je op de hoogte bent van de Wwz
  De Wet werk en zekerheid (Wwz) heeft vooral gevolgen voor het aannemen van (flexibel) personeel en het ontslag. In dit whitepaper lees je alle regels van de wet, en wat het voor jou als ondernemer betekent.
 • Geld voor innovatie

  Download gratis whitepaper
  Je hebt een vernieuwend idee of wilt iets radicaal anders doen binnen je bedrijf. Daar is vaak extra geld voor nodig. Welke subsidies en financieringsvormen zijn er om dit mogelijk te maken? Hoe kom je aan geld voor innovatie? Dat lees je in dit whitepaper.
 • Van eenmalig contact tot vaste klant

  Werk gestructureerd aan je klantrelatie
  Hoe kun je klanten langer vasthouden? Hoe kun je ze gericht blijven bedienen, zodat ze nooit meer verder hoeven te zoeken? In dit whitepaper lees je hoe je een eenmalige klant tot ambassadeur maakt van je bedrijf.
 • Whitepaper: Hoe start ik een webshop?

  In vijf stappen naar een webshop
  Wil je een winkel beginnen of je bestaande winkel uitbreiden? Dan is er alle reden om te denken aan een webshop. Met een bedrijf op internet is je afzetmarkt vele malen groter. De kosten zijn relatief laag. En online winkelen is een groeimarkt.
 • Customer Relationship Management (CRM)

  Gratis whitepaper
  Een goed contact met je klant is van levensbelang voor je bedrijf. Met Customer Relationship Management kun je dit gestructureerd doen. Maar wat is het precies? Wat zijn de voordelen? En hoe kies je een CRM-systeem dat bij je bedrijf past? Dat lees je in dit whitepaper.
 • Whitepaper Arbeidscontracten

  Download
  Je hebt personeel nodig om je bedrijf te runnen. Dit whitepaper geeft een overzicht van de vele opties die er zijn om personeel in dienst te nemen. Maak de slimste keuze voor jouw bedrijf, kies de arbeidscontracten die bij je passen!
 • Start een incasso via Payt

  Meld je gratis aan
  Traditionele incassokantoren verdienen hun geld door de incassokosten te claimen voor hun dienstverlening. Payt brengt de wettelijke incassokosten in rekening bij je schuldenaar zonder deze op te eisen. Doordat je een vast bedrag van €19,95 per zaak betaalt en de wettelijke kosten (minimaal 40,- euro) bij betaling van de vordering ook voor jou zijn, levert dit geld op.
 • E-book Eerste hulp bij juridische zaken

  Download nu in MijnMKB
  Dit e-book helpt je bij het regelen van je juridische zaken. Met dit boek weet je waar je op moet letten, bijvoorbeeld bij het kiezen van de rechtsvorm van je bedrijf, bij contracten en algemene voorwaarden, bij personeel en ontslag, wetten en regels en het huren van bedrijfsruimte. Je leest wat wel en niet mag en hoe je daarop kunt sturen in de praktijk.
 • Business Guide België

  Download de zakengids
  Moet je altijd ver weg om internationaal zaken te doen? Zeker niet! Ons buurland België biedt volop kansen voor internationaal georiënteerde mkb’ers.
 • De juiste mailboxindeling

  Efficiënte mailboxindeling dankzij specialist
  Een inbox die elke dag weer bomvol zit met mailtjes waar je 'iets' mee moet: werkt het jou ook zo op je zenuwen? Als je je mailbox efficiënt indeelt, voorkom je dat er belangrijke berichten tussendoor glippen én zorg je dat je rust in je hoofd hebt.
Getoond 1 tot 12 van 18. Er zijn meerdere pagina's.
 

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten