Video

Sneller ondernemen desk

'Gezondheid personeel cruciaal voor bedrijf'

Talkshow: Ismail Canga over ondernemen zonder zorgen

Ismail Canga, winnaar van de Dare to have a Dream Award 2015, spreekt met presentator Willem Overbosch over ‘financiële gezondheid’, ambitie en ondernemerschap.

16 maart 2016

App of website: wat werkt beter?

Ondernemer en expert over de praktijk

Om je doelgroep online te bereiken kun je kiezen voor een website, een app of social media-pagina. Hoe kom je tot de juiste keuze? En als je voor een website gaat: kies je dan voor .nl of .com? Presentator Willem Overbosch spreekt met Thijs Verheul, oprichter van United Wardrobe en Michiel Henneke, marketing manager van SIDN.

29 januari 2016

Nieuwe website: kies je voor .nl of .com?

Talkshow met Michiel Henneke (SIDN) en ondernemer Daphne Tuijn

Nederlandse ondernemers kiezen massaal voor .nl als extensie voor hun belangrijkste zakelijke website (79%). 18% kiest voor .com. Andere extensies als .eu, .net of .amsterdam zijn een stuk minder populair. Maar wanneer kies je voor .nl of .com? Wat zijn de afwegingen? Presentator Willem Overbosch spreekt erover met Michiel Henneke, marketing manager van SIDN en Daphne Tuijn, oprichter van o.a. webshopinChina.com.

23 januari 2016

Google Hangouts: Tips voor zakelijk gebruik

Chatten en videogesprekken voeren

"Met Google Hangouts kun je veel tijd en kosten besparen als bedrijf", zegt Bas Leenders, consultant van g-company. Wat zijn Google Hangouts precies? Wat zijn de voordelen en hoe kun je het effectief inzetten binnen je bedrijf? Leenders geeft een paar handige tips.

08 juni 2015

Bring Your Own Device: voordelen en aandachtspunten

Laat personeel met eigen apparaten werken

Mogen jouw medewerkers met hun eigen laptops, tablets en smartphones werken? David Saris, directeur en accountmanager van g-company, over de mogelijkheden en aandachtspunten rond Bring Your Own Device (BYOD).

04 juni 2015

De beste video's van 2013

Dit zijn de best bekeken filmpjes van MKBTV

MKB Servicedesk produceert verschillende video's. Weekly Hangouts, webinars, live-uitzendingen vanaf ondernemersevenementen en interviews met inspirerende ondernemers. Deze vijf video's werden in 2013 het best bekeken.

02 januari 2014

60 seconden met Ronnie Overgoor: Bring your own device

Bedrijfsdata overal beschikbaar voor medewerkers

Werknemers van vandaag hebben hun eigen telefoon, tablets en laptops. Jij als ondernemer moet regelen dat jouw informatie, jouw data, jouw applicaties en systemen overal beschikbaar zijn voor medewerkers en goed functioneren op ieder apparaat.

22 oktober 2013

60 seconden met Ronnie Overgoor: Cloud Computing

Overal en altijd toegang tot bedrijfsdata

Voor veel ondernemers is het nog een eng woord: Cloud Computing. Niets eng, het biedt juist veel voordelen. Zoals overal en altijd bij de software, hardware en bedrijfsdata kunnen komen. Ronnie Overgoor vertelt het je in één minuut.

12 september 2013

60 seconden met Ronnie Overgoor: Multiscreeners

Beeldschermen zijn overal

Thuis, op het werk, onderweg en tijdens het winkelen. Beeldschermen zie je overal. Ben jij je als ondernemer bewust van de kracht van beeld? Profiteer ervan en bereik je klant met beeld. Ronnie Overgoor neemt je mee in de wereld van sneller ondernemen.

13 februari 2013

60 seconden met Ronnie Overgoor: Technologie pessimisme

Internet negeren, kan niet meer

Je kent ze vast wel, technologie pessimisten. Mensen die internet maar niets vinden. Maar niemand kan er meer omheen: zakendoen gebeurt ook op internet in de vorm van marketing, communicatie EN handel.

13 februari 2013

Getoond 11 tot en met 20 van 21 totaal, er zijn meerdere pagina's