Video's

Esther Jacobs: "Ik werd ontslagen uit Nederland"

MKB Trends 2017

Tijdens het MKB Trends 2017 event interviewde trendstrateeg Lieke Lamb digital nomad Esther Jacobs. Zij geeft haar visie op de trends voor 2017.

06 oktober 2016

Willem Overbosch en Leen Zevenbergen over MKB Trends 2017

Video-interview

Na afloop van de presentatie van de MKB Trends 2017 interviewde trendstrateeg Richard Lamb Willem Overbosch (oprichter Dutch Network Group) en Leen Zevenbergen (CEO Solarus Sunpower).

06 oktober 2016

Trendtoepasser Chantal Verweij: "Bereid je voor op nieuwe structuren"

MKB Trends 2017

Tijdens het MKB Trends 2017 event interviewde trendstrateeg Richard Lamb trendtoepasser Chantal Verweij.

06 oktober 2016

"Sociaal kapitaal is belangrijker dan geld"

MKB Trends 2017: Marielle Sijgers en Roel de Jong

Tijdens het MKB Trends 2017 event interviewde trendstrateeg Lieke Lamb interessante gasten. Marielle Sijgers (Seats2Meet) en Roel de Jong (DBA Advies) geven hun visie op de trends voor 2017.

06 oktober 2016

Trends 2013: Visuele communicatie

Richard Bordes over de kracht van beeld

Alles wordt visueel, is de boodschap van Richard Bordes (Lawaaimaker.nl). In deze Google Hangout aan de #stamtafel met Willem Overbosch (directeur MKB Servicedesk) spreekt hij over deze trend voor ondernemers. "Aandacht trekken doe je sneller als je gebruik maakt van beeld".

23 september 2016

MKB Trends 2013: socialmediapaspoort

Richard Bordes over het gebruik van je online account.

Willem Overbosch (MKB Servicedesk) en Richard Bordes (Lawaaimaker) bespreken het fenomeen 'socialmedia-account als paspoort online'.

23 september 2016

MKB Trends 2013: No more e-mail

Sneller communiceren via WhatsApp, social media en chatfuncties

E-mail, heb je het anno 2013 nog nodig? WhatsApp, social media en diverse chatfuncties maken communiceren veel makkelijker én sneller. Richard Bordes van Lawaaimaker.nl bespreekt deze trend met Willem Overbosch, directeur van MKB Servicedesk.

23 september 2016

Permanent Beta: Martijn Aslander

Passie voor ondernemen

De redactie van MKB Servicedesk was met de MKBuzz op locatie bij het jaarlijkse Permanent Beta Festival. We spraken multi-ondernemer Martijn Aslander. Laat je inspireren door de passie voor ondernemen die hij overdraagt. Martijn Aslander onderneemt al vanaf zijn 15e. "Laat honderd mensen een middag wandelen in een bos, noem het een personeelsuitje, en je kunt duizend gulden verdienen. Waarom zou je dan nog naar school gaan?"Permanent Beta:Op het Permanent Beta Festival staat netwerken centraal. "Meeting of minds", noemt de organisatie het zelf: een kruisbestuiving tussen de verschillende netwerken en mensen. Ieder met eigen disciplines, interesses en talenten.

22 september 2016

Zo wordt Mijn Dierenkliniek ieders dierenvriend

'Mensen delen hun ervaringen bij onze klinieken op social media, waardoor wij nieuwe klanten krijgen'

In veel opzichten is dierenarts Robbert Kermani een trendsetter binnen zijn eigen beroepsgroep. Gevolg: de website van mijndierenkliniek.nl dient nu als rolmodel tijdens cursussen social media. Bekijk de video!

22 september 2016

LEGO: innovatie met crowdsourcing

5 tips van Troels Lange Andersen (LEGO Group)

Wie aan Denemarken denkt, denkt aan Lego. LEGO Group is een van de grootste speelgoedproducenten ter wereld. Ondanks het simpele concept (blokjes) komt Lego ieder jaar met nieuwe producten. Het Deense bedrijf heeft niet alleen een sterke innovatieafdeling, maar maakt ook gebruik van crowdsourcing.

22 september 2016

Getoond 91 tot en met 100 van 505 totaal, er zijn meerdere pagina's