Video's

Innoveren om te overleven?

Innovatie noodzaak voor bedrijven

Zonder vernieuwing gaat je bedrijf vroeg of laat failliet. Maar kun je ook innoveren in tijden van crisis? Erik Ham, directeur MKB van TNO en ondernemer Christel Derkx delen hun visie op de noodzaak van innovatie voor bedrijven.

29 januari 2015

Pensioen: nu, later of nooit?

Tips van ondernemers en specialisten

Pensioen. Heb jij het al geregeld? In deze video delen vier ondernemers hun visie op pensioen en geven twee specialisten enkele handige tips.

26 januari 2015

Bespaar op personeelskosten in 2015

Over de wet Werk en Zekerheid, transitievergoeding en ketenregeling

Hoe kun je je personeelskosten beperken in 2015? Onafhankelijk HR-adviseur Nieky van Vlerken noemt de aandachtspunten rond de wet Werk en Zekerheid, de transitievergoeding en de ketenregeling. Want per 1 juli 2015 mag je bijvoorbeeld minder tijdelijke contracten aanbieden en heb je meer beperkingen rond het inschakelen van flexwerkers. Hoe zit dat precies? Bekijk de video.

23 december 2014

Doe eens gek. Durf!

Business coach Nanette van Wezel daagt jou uit!

Comfortzone. Zo'n kriebelbegrip. Maar hoe zit het met die van jou? Bewandel je het liefst het pad dat je kent of daag je jezelf juist regelmatig uit? Business coach Nanette van Wezel heeft een paar praktische tips om jou erbij te helpen. Kijk in 2 minuten haar vlog!

16 december 2014

Waarom doe jij wat je doet?

Vlog Nanette van Wezel

We gooien er een kwartje in, en jij kan maar niet stóppen met vertellen over wat je doet. Niet gek: het is jouw passie! Maar denk je weleens na over het waarom? De derde vlog van Nanette van Wezel.

05 december 2014

Administratie: zelf doen of uitbesteden?

4 ondernemers over hun keuze

Voor veel ondernemers niet de leukste klus: administratie en belastingzaken. Maar wel heel belangrijk. Doe je dat als ondernemer zelf of huur je een specialist in? Vier ondernemers aan het woord over hun keuze.

04 december 2014

Eindejaarsdrukte: hoe ga je ermee om?

Tips van ondernemers en een expert

Voor veel ondernemers is december een extra drukke maand. Hoe voorkom jij onnodige stress? Waar moet je focus liggen? Vier ondernemers en een hoogleraar geven tips om het jaar goed en succesvol af te sluiten.

25 november 2014

Waar let de bank op als ik een krediet aanvraag?

Je hebt geld nodig en wil daarvoor een krediet aanvragen bij de bank. Wat zijn dan de belangrijkste dingen waar de bank op let? Tips van de Rabobank en ING.

20 november 2014

De risico's van crowdfunding

De bank versus crowdfunding

Crowdfunding wordt vaak genoemd als een goed alternatief voor financiering via de bank. Maar is dat ook zo? Wat zijn de risico's? Raphael Klees van MKB Servicedesk spreekt erover met Gijsbert Koren van crowdfunding adviesbureau Douw & Koren en Bastiaan Burgwal van financier MILK Intel. "Ondernemers moeten af van de kredietverslaving."

14 november 2014

Weekly Hangout: 'mkb-beurs' EnterNext - hoe werkt het?

Uitzending met Cees Vermaas, CEO NYSE Euronext Amsterdam

Afgelopen zomer werd EnterNext gelanceerd. In de media veel bestempeld als 'mkb beurs'. Maar wat is EnterNext precies? En welke rol gaat EnterNext spelen in de markt van financiering? Cees Vermaas, CEO van NYSE Euronext Amsterdam geeft uitleg.

14 november 2014

Getoond 131 tot en met 140 van 505 totaal, er zijn meerdere pagina's