Video's

Laat je bedrijf groeien: tips uit de praktijk

Uitzending vanuit de MKBuzz - Eerste hulp bij Groeien

Hoe zorg ik ervoor dat mijn bedrijf gaat groeien? In deze uitzending krijg je tips van groeier Martijn Straathof en groeistrateeg Annegien Blokpoel.

06 september 2018

Weekly Hangout: Waar liggen mijn groeikansen?

Uitzending vanaf de Week van de Ondernemer

Bekijk de uitzending vanaf de Week van de Ondernemer, waarin we spreken met groei-expert Annegien Blokpoel en ondernemer Klaas Joosten die leert ontdekken waar de groeikansen liggen voor zijn bedrijf.

06 september 2018

Neil Rackham: "Verbeter je sales-strategie"

Video-interview met de 'Professor of Sales'

Eén van de belangrijkste manieren om je bedrijf te laten groeien is je verkooptactiek te verbeteren. Maar hoe doe je dat? De Engelse Professor of Sales, Neil Rackham, sprak erover tijdens de Growth Summit Europe 2014 in Amsterdam. Bekijk de video.

06 september 2018

David Marquet: "Creëer meer leiders binnen je bedrijf"

Video-interview met voormalig marinier over leiderschap

David Marquet is voormalig commandant van een Amerikaanse kernonderzeeër en beroemd vanwege zijn boek (Turn the ship around) over leiderschap. Op de Growth Summit Europe 2014 in Amsterdam ging hij in gesprek met ondernemer Jan Willem van Crevel en organisator Pieter van Osch.

06 september 2018

George Kohlrieser: "Werk aan de band met je personeel"

Video-interview over leiderschap

Hoe wordt je een goede leider? Internationaal expert George Kohlrieser gaf ondernemers een paar interessante tips op de Growth Summit Europe 2014 in Amsterdam. Bekijk de video.

06 september 2018

Laat je bedrijf groeien: "Get out of Europe"

Uitzending over bedrijfsgroei met expert Verne Harnish

Hoe weet je waar je nog kunt groeien? Verne Harnish - groei-expert, auteur en oprichter van meerdere organisaties, sprak erover tijdens de Growth Summit Europe 2014 in Amsterdam. Ook de Nederlandse ondernemer Mei Lin Ang - oprichter van Frozz, en Kees de Jong van Spark Education, gastheer van de Growth Summit, delen hun visie op succesvolle bedrijfsgroei. Bekijk de video.

06 september 2018

Nationale Groeimasterclass 2014

Groei-expert Verne Harnish geeft tips om te groeien

In studio 21 in Hilversum kwamen meer dan 500 Nederlandse ondernemers bij elkaar voor de Nationale Groeimasterclass 2014. Organisator NLevator vloog de Amerikaanse groei-expert Verne Harnish in vanuit Barcelona. Harnish presenteerde zijn nieuwe boek Scaling up en gaf ondernemers een flink aantal tips om hun bedrijf snel en gestructureerd te laten groeien.

06 september 2018

“Wij maken de ultieme selfie”

Minify Me ontwierp een 3D-scanner voor mensen

Een mini-kloon van jezelf, je geliefde, je kinderen of van je hele team: leuk toch? Met de 3D-scanner van Frank van Schadewijk en Maarten de Coninck kun je een schaalmodel van jezelf laten printen. Hoe maakten zij van een fascinatie hun businessmodel?

06 september 2018

Ondernemerswens 2015

Wat wensen ondernemers elkaar toe?

Wat is jouw wens voor ondernemers in 2015? Die vraag legden we voor aan een tiental ondernemers en enkele experts op het gebied van ondernemerschap. Naast 'gezondheid' en 'veel winst' worden er ook een aantal bijzondere wensen geuit. Wat dacht je van 'veel water drinken'?

06 september 2018

Hoe ga jij om met social media?

"Social media is de sleutel tot het succes"

Social media inzetten als ondernemer. Hoe pak je dat nou slim aan? Welke social media zijn nuttig en wat zijn de valkuilen op dit gebied? In deze video delen ondernemers hun ervaring met social media en geven enkele tips voor collega-ondernemers.

06 september 2018

Getoond 21 tot en met 30 van 505 totaal, er zijn meerdere pagina's