Video's

"We willen de ticketmarkt opschudden"

Elsita Meyer-Brandt over het veroveren van Nederland

Met activiteiten in 180 landen en kantoren in 7 landen is Eventbrite een grote speler in de markt van ticketing & events. Elsita helpt het bedrijf om internationale markten te ontdekken en te betreden. "We zijn al actief in Nederland vanaf 2012, maar we openen nu een kantoor in Nederland."

19 april 2018

Ondernemen in Turkije, pak je kansen!

Sukru Masmas, Marc Guillet en Kees Kraaijenoord over ondernemen in Turkije

Marc Guillet is auteur van de onlangs uitgebrachte business guide Turkije. Sukru Masmas, eigenaar van Syam, is ervaren met ondernemen in Turkije. Hij exporteert bloemen en planten naar het land. Om met het vliegtuig te exporteren, moet je een 'known consignor' zijn. Kees Kraaijenoord, TNT-Express-expert, weet hier alles van.

11 april 2018

Ondernemen in Duitsland - tips en trucs

Nienke Pilkes van Gateway to Germany geeft tips

Ondernemen in Duitsland lijkt zo makkelijk - het is dichtbij, we hebben dezelfde munt, we hebben een jarenlange relatie, maar zo simpel is het nou ook weer niet, legt Nienke Pilkes, exportconsultant van Gateway to Germany uit.

11 april 2018

Zakendoen in Colombia

Bekijk de video over onderzoek in het buitenland

Welke ondernemers droomt er niet van? Ondernemen over de grens. Misschien droom jij wel van ondernemen in Colombia. Willem Overbosch praat met Sam Brands en Bart Schooten, twee studenten van de Faculty of Economics and Business op de universiteit van Groningen. Ze zijn onderdeel van een groep studenten die onderzoek doet naar kansvolle economieën buiten Europa als onderdeel van het International Business Research programma. Bekijk hier de uitzending.

09 april 2018

Zakendoen in Indonesië

Onderzoek naar kansvolle internationale markten

Misschien droom je als ondernemer wel van zakendoen in het buitenland. De studenten van de Faculty of Economics and Business op de universiteit van Groningen kunnen je dan wellicht helpen. Een selectie studenten gaat een aantal maanden naar een land met een kansvolle economie om onderzoek voor je te doen als onderdeel van het International Business Research programma. Willem Overbosch praat met Renate van der Genugten en Johannes Andriessen. Bekijk hier de uitzending.

01 december 2017

Hoe kan ik mijn dromen waarmaken?

Weekly Hangout 18 februari

De dromen die je als ondernemer hebt. En hoe je die waarmaakt. Daarover gaat de weekly hangout van dinsdag 18 februari. Te gast zijn Levent Karahan van Leka Vastgoed en Arjen van Zanten van Zwitserleven.

06 oktober 2017

Hoogtepunten webinar Fiscale Trends 2013

Bekijk de hoogtepunten uit het webinar met Sylvester Schenk (Flynth)

Op 18 december 2012 vond in de Malietoren in Den Haag het webinar plaats over Fiscale Trends 2013. Sylvester Schenk noemt de belangrijkste veranderingen voor ondernemers.

26 september 2017

"Verander de mindset van je personeel: laat werknemers zélf problemen oplossen"

Ondernemers denken vanuit toevoeging van waarde aan hun bedrijf; medewerkers zijn geneigd zich te verschuilen achter afspraken. Verander de mindset van je personeel. Dat is de boodschap van Wouter Hart van Verdraaide Organisaties.

31 juli 2017

De internationale droom van de Dutch Network Group

Krachtenbundeling De Zaak en MKB Servicedesk

De krachtenbundeling van MKB Servicedesk en De Zaak is voor de Dutch Network Group een prima gelegenheid om de eigen ambities in een nieuw perspectief te zetten.

30 juni 2017

Ruud Hendriks met dé tips voor starters

Oprichter Startupbootcamp vertelt wat nodig is om succesvol te worden

Durf je plan bij te stellen, maak een pivot, blijf realistisch en heb je cijfers op orde. Starterslessen met voorbeelden en anekdotes van Ruud Hendriks, bekend als radio- en televisiepresentator, schrijver van het boek I'm Hungry en oprichter van Startupbootcamp.

27 juni 2017

Getoond 51 tot en met 60 van 505 totaal, er zijn meerdere pagina's