YouTube kanaal

Kan jij al tovertypen?

Wist je dat je ook met je laptop nog efficiënter kan werken? Bijvoorbeeld door te tovertypen. Martijn Aslander laat je zien wat het is.

21 januari 2013

Wat heb ik als ondernemer aan een smartphone?

Met een telefoon kun je tegenwoordig veel meer dan alleen bellen. Als je een smartphone hebt tenminste. Martijn Aslander legt uit waarom hij vindt dat elke ondernemer een smartphone moet hebben.

21 januari 2013

Welke financieringsalternatieven zijn er?

Denk aan microfinanciering of crowdfunding

Soms wijst de bank je kredietaanvraag af. Maar dat betekent nog niet dat je helemaal niet meer aan geld kunt komen. Twee alternatieven zijn: microfinanciering en crowdfunding.

21 januari 2013

MKB Crowdfunding "een ware revolutie"

Donderdag 14 april 2011 werd het nieuwe platform MKBCrowdfunding.nl feestelijk gelanceerd op de Week van de Ondernemer. Bekijk de reportage.

21 januari 2013

MKB Webscan populair op Week van de Ondernemer

Ondernemers die benieuwd zijn hoe hun website scoort, kunnen op de Week van de Ondernemer terecht bij de SEO Scan.

21 januari 2013

De beste tips om slimmer te werken

MKB TV | "Wees lui"

Op de Week van de Ondernemer vertelde Jeroen Busscher in zijn sessie "Slimmer Werken!" hoe je als ondernemer je personeel op scherp houdt. In navolging van zijn boodschap vroeg MKB Servicedesk aan ondernemers: "Wat is jouw tip om slimmer te werken?"

21 januari 2013

Deel 2 van 5: Gedraag je als een haas in de marathon

In deel twee legt Mario aan de hand van voorbeelden uit de praktijk uit hoe jij als ondernemer je werknemers in het juiste leerritme kunt krijgen.

21 januari 2013

Deel 1 van 5: Leren is belangrijk om je succes te verduurzamen

Mario Bierkens legt in 5 delen uit hoe jij samen met je personeel een duurzame leercultuur creëert. In deel één legt hij uit waarom leren zo belangrijk is.

21 januari 2013

Deel 5 van 5: Houd je nieuwe gewoonten voornemens minstens 10 weken vol

Mario Bierkens legt in 5 delen uit hoe jij samen met je personeel een duurzame leercultuur creëert. In het laatste deel leer je waarom het belangrijk is om je goede voornemens minstens tien weken bewust vol te houden.

21 januari 2013

Deel 4 van 5: Maak het leren leuk

In het vierde deel van deze serie legt Mario Bierkens uit hoe je het leren leuk kunt maken. Hij geeft je drie voorbeelden waarmee je morgen al kunt beginnen.

21 januari 2013

Getoond 61 tot en met 70 van 92 totaal, er zijn meerdere pagina's