Dossier Bedrijfspand

 
IMG_3232.jpg

Zo simpel is het om te besparen op de kosten van kantoorruimte

Advertorial
Natuurlijk, wat is er mooier dan op de Amsterdamse Zuidas kantoorruimte huren, het zakendistrict van Nederland? Of hoe fantastisch is het om op een bruisende centrumlocatie in een grote stad als Rotterdam, Den Haag of Utrecht een kantoor te huren? Allemaal top, maar wel erg prijzig. In dit artikel willen we uitleggen hoe je, door slimme alternatieven te kiezen, flink kunt besparen op de huurkosten.
coworking-of-eigen-kantoor-geschikt.jpg

Bepaal simpel welk type kantoor geschikt is voor jouw onderneming

Advertorial
De zoektocht naar een kantoorruimte begint altijd met de vraag: welk kantoortype is het meest geschikt voor ons? Dagelijks krijgen de vastgoedconsultants van SKEPP met deze vraag te maken, maar voor iedere onderneming is het antwoord op deze vraag anders. Simpelweg omdat iedere onderneming andere wensen en eisen heeft. Hoe beslis je wat het meest geschikte kantoortype voor jouw onderneming is?
Joost Lansink.jpg

Zo bespaar je op de huurkosten van kantoorruimte...

Column Joost Lansink | 4 tips voor ondernemers
Na de personeelskosten vormen de huisvestingskosten waarschijnlijk de grootste kostenpost binnen jouw bedrijf. Dat 'probleem' is op zichzelf niet te vermijden, tenzij je vanuit huis zou werken. Voor grote ondernemingen is dit vaak niet haalbaar en voor kleine ondernemingen is het bewezen dat het financieel geen voordeel oplevert om thuis te werken.
Arnoud van Dalen.jpg

Mag je personeel verplichten mee te verhuizen?

Column Arnoud van Dalen | Regels rond verhuizing personeel
Ik kreeg laatst een telefoontje van de heer Jansen. Hij heeft een bedrijf met vestigingen in Amsterdam en Utrecht maar wil de vestiging in Utrecht sluiten. Mevrouw Pieterse, het enige personeelslid in Utrecht, moet dan gaan werken in Amsterdam en dus elke dag reizen. Mag dat zomaar?
Brandveilig mkb checklist.jpg

Je bedrijf brandveilig in 5 stappen

Helft bedrijven failliet na brandschade
Ondanks ontwikkelingen als cloud computing en mobiel werken blijft brand één van de grootste risico’s voor ondernemingen. De helft van de mkb-bedrijven die getroffen wordt door een ingrijpende brandschade gaat binnen twee jaar op de fles*. Tijd om voorzorgsmaatregelen te nemen. Gebruik dit stappenplan.
arnoudvandalen1.jpg

Toch roken als het verboden is?

Column Arnoud van Dalen | Uitdrukkelijk afspraken maken
Voorkomen is altijd beter dan genezen. Liever tijd besteden aan een goed contract dan een slepende procedure over de uitleg van afspraken. Een mooie illustratie hiervan is een recente rechtszaak over het rookverbod. Roken is slecht voor de gezondheid, dat weet iedereen. Roken op het werk dus ook. Toch blijkt het niet zo eenvoudig om dit te verbieden, blijkt uit een leerzame uitspraak van het gerechtshof in Den Bosch.
Exit1.jpg

Direct weer aan het werk na schade: zo doe je dat

7 tips om te blijven ondernemen | Bereid je voor
Help, mijn bedrijfspand is afgebrand of staat onder water! Wat nu? 7 tips om na schade weer snel aan het werk te kunnen zijn.
Domingo Karsten.jpg

5 tips voor startups om betaalbare kantoorruimte te vinden

Column Domingo Karsten | Voor ondernemers die willen groeien
Vorig jaar startten er ruim 145.000 nieuwe bedrijven. De gedreven ondernemers hebben allemaal dezelfde droom; een eigen bedrijf succesvol maken. Dan moet je natuurlijk ergens beginnen. Bij een geschikte kantoorruimte bijvoorbeeld. 5 tips om betaalbare kantoorruimte te vinden.
Euro geld krediet mkb.jpg

Kan ik rondkomen van mijn eigen bedrijf?

Ervaringsdeskundigen vertellen hoe zij het financieel aanpakken
Als je eenmaal de stap hebt gezet om ondernemer te worden, heb je als het goed is al nagedacht over de financiering van je bedrijf. Maar heb je ook ingecalculeerd dat je moet kunnen rondkomen van je omzet? Ervaringsdeskundigen Jorn Spiertz van PakketMail en Suzan Teunisse van Kids-Time vertellen je waar je aan moet denken.

LENA: de oneindige kledingkast

Weekly Hangout 11 november | Suzanne Smulders
lena-oneindige-kledingkast-111114121857.png
Getoond 1 tot 10 van 77. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in Bedrijfspand

 

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten