Innovatie desk

Samen innoveren rendeert
50dd50addbc9419cdb08352a840bb888.jpg

Nooit meer moe met lichttherapie-bril Ayo

Geef je energieniveau een boost
Als ondernemer heb je het vaak druk, erg druk. Vroeg gaan slapen schiet er dan nog wel eens bij in, want je wil toch dat ene mailtje nog typen of die ene factuur versturen. De hypermoderne lichttherapie-bril Ayo helpt je om je bioritme te optimaliseren en je energieniveau een boost te geven.
Mustlisten_800x800.jpg

10 must-listen podcasts voor ondernemers

Van Teamleader, voor ondernemers
Elf maanden geleden begon je vol plannen, budgetten, deadlines, inspiratie en to-do’s aan 2016. Hoe kijk je hier op terug? We hebben nog vier weken tot Kerst, dan is er alweer een jaar voorbij. Hoor jij bij de 17% van de Nederlanders die al zijn doelen heeft gehaald en voornemens kon volhouden?
Marcel Meijlink.jpg

Zo creëer je snel een nieuw product

Column Marcel Meijlink | Geen R&D-afdeling nodig
Voor mijn onderneming ben ik onlangs van strategie gewisseld en ben ik me gaan focussen op het creëren van nieuwe producten. Dit doen we voor zowel onze huidige afnemers als voor nieuw aan te trekken afnemers. Dit is niet alleen een erg creatief en leuk proces, het kan ook heel eenvoudig zijn.
Schermafbeelding 2016-04-07 om 11.22.43.png

Dit zijn de innovatieve ondernemers van dit moment!

Uitgelicht: 4 winnaars Herman Wijffels innovatieprijs
Met de Herman Wijffels Innovatieprijs kunnen innovatieve, duurzame ondernemingen een extra steuntje in de rug krijgen door middel van een geldprijs. Met de prijs wil de Rabobank ontwikkelingen en innovaties die bijdragen aan een duurzame toekomst stimuleren.
Nils Kooijman.jpg

Bedrijfsfinanciering: de zin en onzin van kredieten

Maak jij al gebruik van de kredietmogelijkheden? | Column Nils Kooijman
Bedrijfsfinanciering is en blijft een hekel punt. Ondernemers moeten vaak aandelen verkopen aan investeerders om kapitaal aan te trekken en kunnen moeilijk geld vinden voor risicovolle investeringen. Wat is als ondernemer een verstandige keuze? Voor een overzicht hebben wij de (on)zin van een aantal kredieten op een rijtje gezet.
lastoorts.jpg

Innovatieve lastoorts wint Europese prijs

Lastoorts reduceert gezondheidsrisico's
Het terugdringen van de gezondheidsrisico’s door blootstelling aan lasrook is al jaren aan de orde. TNO ontwikkelde een lastoorts die de risico’s weet te verlagen en won daarvoor een Europese prijs.
tsc_logo_625.jpg

Topsector Chemie Dag 2015

1 oktober 2015
Ben jij ondernemer in de chemie? Dan is de Topsector Chemie Dag 2015 een event voor jou. Tijdens deze dag wordt de Topsector Chemie gelanceerd, zie je de nieuwe Kennis- en Innovatieagenda (KIA) en is er volop gelegenheid om te netwerken.
demos.jpg

Innovatie op de Week van de Ondernemer

23 en 24 september 2015 in Eindhoven
Om te overleven moeten ondernemers blijven vernieuwen. Waar liggen de kansen? Wat komt erbij kijken als je een nieuw product op de markt wilt brengen? Tijdens de Week van de Ondernemer staan mkb-specialisten en experts van TNO klaar om vragen te beantwoorden.
crowdfunding2.jpg

Crowdfest

Live crowdfunding festival
Ben je nog op zoek naar financiering voor een goed idee? Of wil je juist graag investeren in iets nieuws en innovatiefs? 25 en 26 september vindt Crowdfest plaats, een festival voor crowdfunding waar je vanaf een paar euro kunt investeren.
shutterstock_85753825.jpg

Ondernemers voor ondernemers

Nederlandse ondernemers innoveren voor India
Steeds meer ondernemers zijn bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Als je (letterlijk) een stapje verder wilt gaan, kun je meedoen met internationale projecten en handelsmissies. Een voorbeeld is FoodTechIndia, een project om landbouwondernemers in India te helpen. Hoe verloopt zo’n project?
Getoond 1 tot 10 van 226
Er zijn meerdere pagina's.

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten