Innovatie desk

Samen innoveren rendeert
shutterstock_438427039.jpg

Maak indruk met een 360 graden camera

Geef je bedrijfsvideo een boost
Een eerste indruk maak je maar een keer, en een website met filmpjes is daarvoor natuurlijk een heel mooie oplossing. Maar je kan vrij simpel nog een stapje verder gaan, met bijvoorbeeld een 360 graden camera.
shutterstock_361506614.jpg

Een chip in de arm bij je personeel

Gaat technologie te ver?
Het Zweedse bedrijf Epicenter in Stockholm haalde onlangs het wereldnieuws. Het jonge techbedrijf heeft namelijk bij al het personeel een mini chip onder de huid laten plaatsen.
Schermafbeelding 2017-04-10 om 11.png

Meer innovatie in je presentatie met de Beam

De beamer met impact
Een goede presentatie houden is goud waard. Op de laptop maakt die toch minder indruk dan groot op de muur, maar een zware projector meezeulen als je ergens heen gaat is gekkenwerk. De Nederlandse Beam is daarop het perfecte antwoord.
Schermafbeelding 2017-04-05 om 09.png

Muse, de draagbare hersenactiviteitmeter

Digitaal mediteren
Heb je wel eens last van stress? Voor veel ondernemers is het een terugkerend probleem. De 'Muse' belooft je pure focus en minder stress.
Schermafbeelding 2017-03-29 om 16.png

Een start- en landingsbaan in de vorm van een donut

Innovatie begint met tegendraads denken
Kom je wel eens op Schiphol? Dan weet je dat het soms een enorme herrie kan zijn. Dit viel ook Henk Hesselink van het Nederlands Lucht- en Rumtevaartcentrum op. Hij besloot er iets aan te doen.
50dd50addbc9419cdb08352a840bb888.jpg

Nooit meer moe met lichttherapie-bril Ayo

Geef je energieniveau een boost
Als ondernemer heb je het vaak druk, erg druk. Vroeg gaan slapen schiet er dan nog wel eens bij in, want je wil toch dat ene mailtje nog typen of die ene factuur versturen. De hypermoderne lichttherapie-bril Ayo helpt je om je bioritme te optimaliseren en je energieniveau een boost te geven.
Mustlisten_800x800.jpg

10 must-listen podcasts voor ondernemers

Van Teamleader, voor ondernemers
Elf maanden geleden begon je vol plannen, budgetten, deadlines, inspiratie en to-do’s aan 2016. Hoe kijk je hier op terug? We hebben nog vier weken tot Kerst, dan is er alweer een jaar voorbij. Hoor jij bij de 17% van de Nederlanders die al zijn doelen heeft gehaald en voornemens kon volhouden?
Marcel Meijlink.jpg

Zo creëer je snel een nieuw product

Column Marcel Meijlink | Geen R&D-afdeling nodig
Voor mijn onderneming ben ik onlangs van strategie gewisseld en ben ik me gaan focussen op het creëren van nieuwe producten. Dit doen we voor zowel onze huidige afnemers als voor nieuw aan te trekken afnemers. Dit is niet alleen een erg creatief en leuk proces, het kan ook heel eenvoudig zijn.
Schermafbeelding 2016-04-07 om 11.22.43.png

Dit zijn de innovatieve ondernemers van dit moment!

Uitgelicht: 4 winnaars Herman Wijffels innovatieprijs
Met de Herman Wijffels Innovatieprijs kunnen innovatieve, duurzame ondernemingen een extra steuntje in de rug krijgen door middel van een geldprijs. Met de prijs wil de Rabobank ontwikkelingen en innovaties die bijdragen aan een duurzame toekomst stimuleren.
Nils Kooijman.jpg

Bedrijfsfinanciering: de zin en onzin van kredieten

Maak jij al gebruik van de kredietmogelijkheden? | Column Nils Kooijman
Bedrijfsfinanciering is en blijft een hekel punt. Ondernemers moeten vaak aandelen verkopen aan investeerders om kapitaal aan te trekken en kunnen moeilijk geld vinden voor risicovolle investeringen. Wat is als ondernemer een verstandige keuze? Voor een overzicht hebben wij de (on)zin van een aantal kredieten op een rijtje gezet.
Getoond 1 tot 10 van 231
Er zijn meerdere pagina's.

Meestgelezen in Innovatie desk

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten