Interpolis5.jpg

Interpolis

Glashelder
Interpolis behoort tot de toonaangevende verzekeraars van Nederland. Door onze eigenzinnige aanpak genieten wij grote bekend­heid bij het publiek. Onze Glashelder-campagne onderstreept waar Interpolis voor staat: transparantie van de organisatie en de producten. Interpolis maakt verzekeren niet ingewikkelder dan het is. Glashelder bieden wij consumenten en ondernemers inzicht in risico’s waar zij aan bloot staan. Met preventie laten we zien hoe de kans op schade makkelijk kan worden verkleind of voorkomen. Want verzekeren is niet de enige oplossing, zo vinden we bij Interpolis. En voor de risico’s die overblijven en die u niet zelf kunt of wilt dragen, bieden wij concrete en relevante verzekeringsoplossingen.
Logo Nevi.png

NEVI

Nederlandse vereniging van Inkoopmamagers
Al 60 jaar is Nevi gegrepen door het inkoopvak. Zij geloven dat professionele inkoop de BV Nederland verder helpt. Daarom investeren zij in mensen, in (wetenschappelijk) onderzoek en in praktisch toepasbare kennis. En willen daarom (toekomstige) inkoopprofessionals inspireren en ondersteunen. Op ieder carrièremoment. Relevant met impact. Dat is de ambitie die Nevi kenmerkt. Op kennis- en opinievlak bijdragen aan de professionaliteit van inkoop. Samen met de inkoper het verschil maken in de business en de maatschappij.
DTG.png

DTG

Je online marketingteam buiten de deur
Online marketing voor ondernemers: dat is ons specialisme. Wij helpen je met effectieve oplossingen waardoor je online gevonden wordt, kunt groeien en klanten kunt behouden: traffic, clicks, conversie en interactie met je klanten. Samen werken wij aan jouw online succes! Met een team van experts dat meedenkt, werk uit handen neemt en altijd zoekt naar creatieve oplossingen die werken. Je eigen online marketingteam, maar dan buiten de deur.
Logo Thinq.jpg

Thinq Boekhouding zelf-doen

Zelf binnen een paar minuten je boekhouding doen. Dat kan!
Wil jij je geld niet besteden aan een boekhouder, maar heb je ook geen zin of tijd om het zelf te doen? Thinq heeft voor jou de oplossing.
Hoe werkt het:
- Upload een foto of scan van je inkoopfacturen en/of btw-bonnen in Mijn Thinq.
- Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en heb je online inzicht in je cijfers.
Ervaren adviseurs zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen. En dat allemaal binnen jouw maandbedrag.
Logo Thinq1.jpg

Thinq Boekhouding uitbesteden

Stop met boekhouden via boekhoudsoftware. Start met ondernemen!
Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhoudsoftware. Zij houden zich liever bezig met de kerntaken van ondernemen en besteden hun boekhouding online uit. Met de online boekhoudservice van Thinq kun je jouw complete administratie voordelig en op een innovatieve manier uitbesteden.
Knab Crowdfunding.jpg

Knab Crowdfunding

Brengt ondernemers en investeerders bij elkaar
Knab Crowdfunding, brengt ondernemers en investeerders bij elkaar. Via het online platform kunnen Knab klanten investeren in bedrijven van ondernemers die op zoek zijn naar een snelle en gedegen financiering om hun groeiplannen te realiseren. Zo worden ondernemers in verbinding gebracht met ruim 100.000 potentiële investeerders die al vanaf € 100,- kunnen investeren. Ondernemers die op zoek zijn naar een groeifinanciering van € 50.000,- tot € 1.000.000 kunnen terecht bij Knab Crowdfunding. Om het crowdfundtraject succesvol te laten verlopen wordt de ondernemer begeleid door een professionele Crowdfund Coach.
MVO_basislogo_blue_72dpi_rgb.jpg

MVO Nederland

Kennispartner op het gebied van duurzaam ondernemen
MVO Nederland gelooft in de kracht van bedrijven om bij te dragen aan een duurzame en eerlijke wereld. Volgens MVO Nederland spelen bedrijven een sleutelrol bij het realiseren van weerbare en gelukkige mensen (people), een rijke natuur (planet) en een gezonde economie (profit).
Logo Deloitte1.jpg

Deloitte

Kennispartner op het gebied van financiële zaken
Deloitte is sponsor van de financiële desk van MKB Servicedesk. Deloitte is de merknaam waaronder tienduizenden toegewijde professionals in zelfstandige memberfirms wereldwijd samenwerken op het gebied van accountancy, consulting, financiële advisering, risk management, belastingadvies en gerelateerde dienstverlening.
Coface-Logo-mit-Claim-jpg.jpg

Coface

Kennispartner op het gebied van kredietverzekeringen
Coface is al 70 jaar een wereldleider als het gaat om kredietverzekeringen. Daarmee draagt Coface bij aan de continuïteit van bedrijven en aan het creëren van duurzame welvaart wereldwijd. Coface is kennispartner van MKB Servicedesk en wil mkb-ondernemers helpen bij het voorkomen en verzekeren van kredietrisico's.
SIDN-logo.jpg

SIDN

Kennispartner op het gebied van online ondernemen
Als je online wilt ondernemen is het belangrijk dat je een goede website hebt. Dat begint bij het kiezen van een goede domeinnaam en domeinnaamextensie.
Getoond 1 tot 10 van 11. Er zijn meerdere pagina's.
 

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten