Logo Nevi.png

NEVI

Nederlandse vereniging van Inkoopmamagers
Al 60 jaar is Nevi gegrepen door het inkoopvak. Zij geloven dat professionele inkoop de BV Nederland verder helpt. Daarom investeren zij in mensen, in (wetenschappelijk) onderzoek en in praktisch toepasbare kennis. En willen daarom (toekomstige) inkoopprofessionals inspireren en ondersteunen. Op ieder carrièremoment. Relevant met impact. Dat is de ambitie die Nevi kenmerkt. Op kennis- en opinievlak bijdragen aan de professionaliteit van inkoop. Samen met de inkoper het verschil maken in de business en de maatschappij.
Logo Thinq.jpg

Thinq Boekhouding zelf-doen

Zelf binnen een paar minuten je boekhouding doen. Dat kan!
Wil jij je geld niet besteden aan een boekhouder, maar heb je ook geen zin of tijd om het zelf te doen? Thinq heeft voor jou de oplossing.
Hoe werkt het:
- Upload een foto of scan van je inkoopfacturen en/of btw-bonnen in Mijn Thinq.
- Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en heb je online inzicht in je cijfers.
Ervaren adviseurs zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen. En dat allemaal binnen jouw maandbedrag.
Logo Thinq1.jpg

Thinq Boekhouding uitbesteden

Stop met boekhouden via boekhoudsoftware. Start met ondernemen!
Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhoudsoftware. Zij houden zich liever bezig met de kerntaken van ondernemen en besteden hun boekhouding online uit. Met de online boekhoudservice van Thinq kun je jouw complete administratie voordelig en op een innovatieve manier uitbesteden.
Knab Crowdfunding.jpg

Knab Crowdfunding

Brengt ondernemers en investeerders bij elkaar
Knab Crowdfunding, brengt ondernemers en investeerders bij elkaar. Via het online platform kunnen Knab klanten investeren in bedrijven van ondernemers die op zoek zijn naar een snelle en gedegen financiering om hun groeiplannen te realiseren. Zo worden ondernemers in verbinding gebracht met ruim 100.000 potentiële investeerders die al vanaf € 100,- kunnen investeren. Ondernemers die op zoek zijn naar een groeifinanciering van € 50.000,- tot € 1.000.000 kunnen terecht bij Knab Crowdfunding. Om het crowdfundtraject succesvol te laten verlopen wordt de ondernemer begeleid door een professionele Crowdfund Coach.
MVO_basislogo_blue_72dpi_rgb.jpg

MVO Nederland

Kennispartner op het gebied van duurzaam ondernemen
MVO Nederland gelooft in de kracht van bedrijven om bij te dragen aan een duurzame en eerlijke wereld. Volgens MVO Nederland spelen bedrijven een sleutelrol bij het realiseren van weerbare en gelukkige mensen (people), een rijke natuur (planet) en een gezonde economie (profit).
Logo Deloitte1.jpg

Deloitte

Kennispartner op het gebied van financiële zaken
Deloitte is sponsor van de financiële desk van MKB Servicedesk. Deloitte is de merknaam waaronder tienduizenden toegewijde professionals in zelfstandige memberfirms wereldwijd samenwerken op het gebied van accountancy, consulting, financiële advisering, risk management, belastingadvies en gerelateerde dienstverlening.
Coface-Logo-mit-Claim-jpg.jpg

Coface

Kennispartner op het gebied van kredietverzekeringen
Coface is al 70 jaar een wereldleider als het gaat om kredietverzekeringen. Daarmee draagt Coface bij aan de continuïteit van bedrijven en aan het creëren van duurzame welvaart wereldwijd. Coface is kennispartner van MKB Servicedesk en wil mkb-ondernemers helpen bij het voorkomen en verzekeren van kredietrisico's.
SIDN-logo.jpg

SIDN

Kennispartner op het gebied van online ondernemen
Als je online wilt ondernemen is het belangrijk dat je een goede website hebt. Dat begint bij het kiezen van een goede domeinnaam en domeinnaamextensie.
DeltaLloyd.jpg

Delta Lloyd

Kennispartner op verzekeringsgebied
Delta Lloyd is een financiële dienstverlener, gespecialiseerd in verzekeringen en bancaire producten. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. Delta Lloyd is sinds 2015 kennispartner van MKB Servicedesk en sponsort de verzekeringsdesk. Delta Lloyd wil zzp'ers en mkb'ers graag informeren over verzekeringen.
 

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten