Weekly Hangout over The Crowd en Guerrilla marketing

Martijn Arets vertelt over zijn viral video
In de allereerste weekly Hangout (online uitzending) van dinsdag 5 februari sprak Willem Overbosch, directeur van MKB Servicedesk, met specialist Martijn Arets over actuele onderwerpen voor ondernemers en de specialiteiten van Arets: Guerillamarketing en The Crowd.
Na veertien jaar in de evenementensector en drie jaar als marketing- en communicatieadviseur, besloot Martijn Arets (32) te stoppen met zijn baan, om zijn droom achterna te gaan. In een Volkswagenbusje reisde hij vijf maanden door Europa, om de oprichters en leidinggevenden achter twintig authentieke Europese merken te ontmoeten.
 

Brand Expedition

Over zijn reis schreef hij het boek 'Brand Expedition', wat genomineerd werd voor de titel ondernemersboek van het jaar 2011. Vervolgens was hij de eerste persoon die via crowdfunding in tien weken tijd, twintigduizend euro bij elkaar wist te krijgen van 171 investeerders, voor de Engelse vertaling van zijn boek. Niet gek dat hij daarna de verkiezing voor ondernemer van het jaar 2011 won. 
 

Weekly hangout

Dinsdag 5 februari om 12.30 uur vertelt Arets over de manier waarop hij Europa heeft laten kennismaken met zijn boek 'Brand Expedition' en deelt zijn ervaringen over guerrilla marketing. Zijn viral direct bekijken? Dat kan via deze link.
 

Programma hangout

We bespreken samen met Martijn Arets de actuele berichten uit de nieuwsbrief van 5 februari 2013:
- Carnaval en voorjaarsvakantie: hoe pak je verzuim aan?
- Het belang van apps voor ondernemers
- Ondernemerstrend: The Crowd en Guerillamarketing met Martijn Arets

 


Alles met de crowd

Column | Crowdfunding: heilige graal of oude wijn in nieuwe zakken?
Crowdfunding, crowdsourcing, crowdforcing: het is duidelijk dat alles rondom het thema ‘crowd’ hot is. Klanten, ambassadeurs, medewerkers,...

Crowdfunding blijft groeien: 14 miljoen in 2012

Steeds meer ondernemers kiezen voor financiering door crowdfunding
Crowdfunding groeit explosief. In 2012 werd in totaal 14 miljoen euro via crowdfunding gefinancierd. Dit geld werd door 570 ondernemingen en projecten...

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten