startcrowdfunding.png

Lead2deal business event

Symbid geeft presentatie over crowdfunding
Tijdens het Brabantse event Bourgondisch Breda op 20 november, zal crowdfundingsplatform Symbid de ondernemers informeren over crowdfunding en de toekomst van online fincanciering.
foto-Martijn-Arets-410x316.jpeg

Halfjaar Kickstarter in Nederland: 75 procent campagnes faalt

Onderzoek Crowd Expedition
Deze week is het een half jaar geleden dat het Amerikaanse crowdfundingplatform Kickstarter digitaal voet zette op Nederlandse bodem. Uit analyse van Crowd Expedition blijkt dat driekwart van de projecten hun doel niet haalt. Waar gaat het mis en wat gaat er wel goed? De resultaten van het onderzoek.
crowdfboek.jpg

Crowdfunding: de hype voorbij

5 tips voor succesvolle financiering met crowdfunding
Crowdfunding is hip. De succesverhalen van deze nieuwe manier van financiering verschijnen volop in de media, maar volgens ervaringsdeskundigen is het lang niet zo eenvoudig als het lijkt. Martijn Arets, co-auteur van het nieuw verschenen boek 'Crowdfunding: de hype voorbij', geeft vijf tips uit de praktijk.
IMG_8052.JPG

Vrouwelijk ondernemerschap in het RadioCafé

MKB RadioCafé 19 september 2014
In de nieuwste uitzending van MKB Radio veel aandacht voor de vrouwelijke kanten van het ondernemerschap. Nicolette Loonen is te gast en vertelt over Vera, een platform met een vrouwelijke touch. Ze heeft Marjolein Oomen van Double Dutch Design meegenomen als rolmodel.
startcrowdfunding.png

Start Crowdfunding!

Gratis voorlichting tijdens Nationale Crowdfunding Week
Crowdfunding is de snelst groeiende vorm van financieren en investeren in Nederland. Als de huidige groei doorzet, wordt in 2015 op deze manier al meer dan 100 miljoen euro aan bedrijfsfinanciering vergaard. Wil je ook aan de slag met crowdfunding of er gewoon meer over weten? Kom naar een van de voorlichtingsbijeenkomsten!

Crowdfunding: het gaat ook weleens mis

Toekomst van financiering volgens Maarten de Jong
crowdfunding-gaat-ook-weleens-mis-3914112621.png
claartjefoto.png

Wat is er zo interessant aan de 'crowd'?

MKBlog Claartje Vogel | Crowdsourcingweek
Met crowdsourcing kun je jouw bedrijf én de wereld verbeteren. Je kunt 'de crowd' op heel veel manieren gebruiken, maar zorg wel dat je weet wat je doet. Er zijn namelijk ook veel valkuilen. Crowd Expedition-redacteur Claartje Vogel heeft samen met de rest van het team tips en adviezen voor je verzameld op Crowdsourcingweek in Brussel.
cwsbrussel.png

Crowdsourcing Week Brussel

Nieuwe innovatie- en financieringsmogelijkheden voor jou als ondernemer
Crowdsourcing biedt veel nieuwe mogelijkheden voor jou als ondernemer. Denk aan crowdfunding, co-creatie of open innovatie. Tijdens Crowdsourcing Week Brussel leer je er alles over. MKB Servicedesk en Crowd Expedition doen rechtstreek verslag van het evenement.
Getoond 1 tot 10 van 58. Er zijn meerdere pagina's.
 

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Radonweg 7
3542 AN Utrecht
Tel: 088 652 00 50 (kennispartners, leveranciers en mediacontacten)

 
Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten