Webshop

Steeds meer consumenten vinden webshop

Aantal bestellingen in 2012 met 13 procent gegroeid

Recessie? Niet online. Steeds meer klanten weten webshops te vinden. In Nederland wordt elke dag gemiddeld 240.000 keer iets online gekocht. In heel 2012 zijn 88 miljoen bestellingen geplaatst, 13 procent meer dan in 2011.

22 oktober 2013

Online ondernemer, hier liggen je kansen!

Online omzet stijgt nog steeds

Consumenten besteden online steeds meer, ondanks economische tegenwind. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat ze dat de komende jaren zelfs steeds meer zullen doen. De online omzet van webwinkels zal naar verwachting gestaag blijven stijgen. Waar liggen voor jou de kansen?

22 oktober 2013

Heel winkelgebied als webshop: 9straatjesonline.com

Online ondernemen met Rosanne Jansen

Het hipste winkelgebied uit Nederland heeft een eigen webwinkel: 9straatjesonline.com. Initiatiefnemers zijn Rosanne Jansen en Valerie van der Meer. Ze haalden er onder meer RTL Boulevard, de Jackie en de Grazia mee. Kwestie van goede marketing of het vinden van een gat in de markt?

22 oktober 2013

Is een webshop de redding?

Column Mario van Vliet | Toekomst van de stenen winkel

Vraag een winkelier naar de toekomst, en het antwoord is waarschijnlijk: "Er zal dan veel meer online verkocht worden." Een waarheid als een koe. Geen speld tussen te krijgen. Wacht drie seconden, en grote kans dat het antwoord een vervolg krijgt. "En daarom gaan we nu serieus werk maken van een webshop."

27 september 2013

Mogen mijn klanten webshop artikelen afhalen?

Nieuwe functies aan je bedrijfspand toevoegen

Je hebt een webshop en wil klanten extra service bieden door hen voortaan ook in je bedrijfspand te ontvangen. Of je wil als ondernemer in de foodsector proeverijen organiseren. Mag dat vanuit je bestaande pand?

04 september 2013

Webshops doen winkels laten verdwijnen

Adviesfunctie steeds belangrijker

Door de toenemende populariteit van webshops zullen bepaalde winkels het steeds moeilijker krijgen en op termijn zelfs geheel verdwijnen uit de binnensteden, zo blijkt uit het onlangs verschenen rapport `Winkelen in het internettijdperk` van het Ruimtelijk Planbureau.

04 september 2013

Webshop noodzakelijk voor winkel

Het hele assortiment moet op internet.

De combinatie van gewone winkel en webshop is onontbeerlijk geworden, stelt de Raad Nederlandse Detailhandel (RND).

04 september 2013

Heb je vragen over de webshop?

Bel 030 2307900

Via het telefoonnummer 030 2307900 kom je direct in contact met één van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder met al je vragen!

04 september 2013

Online ondernemers populairder bij klant

Houd je groei vast met behulp van internet

Ondernemers die zichtbaar zijn op internet, zijn populairder bij hun klanten dan ondernemers die zich niet op het wereldwijde web begeven. De consument winkelt steeds vaker online, waardoor winkels met een webshop beter hun groei kunnen vasthouden.

04 september 2013

Marketing voeren zonder budget

Hoe het alfabet van Annette van Herk een webshop is geworden

‘Gratis’ marketing voeren, het kan. Annette van Herk, die samen met Sabeth Elberse de kaartenwebshop LetterPost runt, verwerft bekendheid via ‘no budget marketing’.

04 september 2013

Getoond 61 tot en met 70 van 114 totaal, er zijn meerdere pagina's