Webshop

Webwinkels moeten verzendkosten duidelijker aangeven

Onduidelijke en hoge verzendkosten leidt tot annulering aankoop

Webwinkels moeten hun verzendkosten transparanter maken. Zodra dat is gebeurd zullen consumenten nog meer vertrouwen krijgen in online kopen en betalen. Volgens de thuiswinkelmonitor waren er in 2006 6,4 miljoen Nederlanders die een online aankoop verrichten.

15 december 2009

The sky is the limit

winkelen op het web is booming

Het aantal webwinkels is binnen enkele jaren ruim verviervoudigd. De drempel om te beginnen is dan ook laag, de investeringen minimaal. Hoe maak je je webwinkel tot digitale schatkamer?

15 december 2009

Shop till you drop, online!

Webwinkels doen het goed in crisistijd

Steeds meer consumenten vinden hun weg in online winkelland. Ondernemers met een webwinkel hebben dan ook amper last van de crisis. Sterker nog, hun omzet stijgt alleen maar.

11 december 2009

20-jarige wordt enige distributeur van Disney

Nieuw interview ondernemer in beeld

Alsof alleen haar eigen webwinkel nog niet genoeg is, is de 20-jarige Morena van den Wittenboer nu de exclusieve distributeur van het sieradenmerk Disney Couture in Nederland.

09 juni 2009

'Let op de fotografie van je webwinkelsite'

Exposant Thuiswinkel Vakbeurs brengt PackshotCreator aan de man

Dé tip voor ondernemers met een eigen webwinkel, is dat je moet zorgen voor professioneel beeld op de website. Althans, volgens verkoper Ralf de Hamer (23).

28 april 2009

Hoe wordt een geschil tussen webwinkelier en klant beslecht?

DE VRAAG VAN WEEK 5

In geval van een conflict tussen een webwinkelier en een consument is de stap naar de rechter niet een efficiënte oplossing. De hoge kosten van deze procedure en de lange wachttijden zorgen ervoor dat de deuren worden geopend voor buitengerechtelijke geschillenbeslechting.

28 januari 2009

Getoond 109 tot en met 114 van 114 totaal, er zijn meerdere pagina's