SaaS & IT

Bedrijfsvoering

Printen vanaf je telefoon: Zo doe je het

Snel printen met je smartphone of tablet

Printen vanaf je telefoon, dat is tegenwoordig heel makkelijk. Je hoeft allang niet meer achter je pc of laptop te kruipen om even snel een document, formulier of foto af te drukken. Hoe je print vanaf je smartphone of tablet? Dit zijn alle opties op een rij.

12 juni 2024 2 minuten

Bellen via internet: zo werkt VoIP

Hoe werkt zakelijk bellen via VoIP?

Als ondernemer wil je graag goed bereikbaar zijn. Zorgen dat je een goed werkend telefoonsysteem hebt, is daarom cruciaal. En als je slim bent, gebruik je VoIP: zo kun je geld besparen.

10 juni 2024 4 minuten

ICT-beheer, uitbesteden of zelf doen?

Wanneer het verstandig is om te outsourcen

Als je bedrijf groeit, groeit de ICT met je mee. Voor je het weet bezit je een omvangrijke verzameling servers, laptops, printers en telefoons. De systemen waar die op draaien, moeten goed beheerd en onderhouden worden. Blijf je dat zelf doen of geef je het uit handen?

03 juni 2024 3 minuten

Hoe werkt een Zoom vergadering?

Start een online meeting met Zoom

Zoom is een online vergaderplatform dat veel gebruikt wordt om op afstand te vergaderen. In een handomdraai nodig je mensen uit voor je meeting. Hoe start je een Zoom vergadering? En wat zijn de voordelen en opties voor bedrijven?

21 mei 2024 4 minuten

Zo maak je als ondernemer slim gebruik van ChatGPT

Hoe werkt deze AI-tool en wat zijn de voor- en nadelen?

Maak jij al gebruik van ChatGPT? Deze tool is regelmatig in het nieuws en social media staat er vol mee. Niet eerder wist een AI-taalmodel zoveel indruk te maken. Maar hoe werkt het nu precies, wat biedt het aan kansen en wat zijn de nadelen van het gebruik van deze tool?

17 mei 2024 8 minuten

Digitaal werken: 7 redenen om je bedrijf te digitaliseren

De voordelen van digitaal werken voor ondernemers

Wil jij graag aan de slag met digitaal werken? Het digitaliseren van bedrijfsprocessen levert veel voordelen op. Denk bijvoorbeeld aan meer overzicht en tijdsbesparing. Ontdek de zeven belangrijkste redenen om jouw onderneming te digitaliseren.

16 mei 2024 4 minuten

Hoe verminder je spam in je mailbox?

Tien tips om ongewenste mail te beperken

Spam in je mail kost tijd en veroorzaakt irritatie. Het kan ook vervelende gevolgen hebben als je een spam mail opent en een malafide link volgt. Spam is niet volledig uit te roeien. Wel kun je de stroom aan ongewenste e-mails sterk verminderen en er op een slimme en veilige manier mee omgaan. Aan de hand van 10 tips lees je hoe je dat aanpakt.

06 mei 2024 5 minuten

Hoe kan ik internetten op mijn laptop?

Altijd en overal veilig internetten op je laptop

Mobiele werkers kunnen eigenlijk niet zonder laptop. Natuurlijk wil je ook kunnen internetten op je laptop, zodat je overal online kunt werken. Verbinding maken kan op verschillende manieren. Van de kabel en WiFi tot mobiel internet, een hotspot en satelliet internet: zo werkt het.

06 mei 2024 4 minuten

Bedrijfstelefonie: alle opties op een rij

VoIP, Hosted VoIp, Skype, Google Talk en VoipBuster

Je bent je aan het oriënteren op telefonie voor je bedrijf. Vroeger was het simpel, dan koos je de vaste lijn. Maar met onder andere VoIP- en cloud-systemen is het aanbod groter geworden. Wat is het juiste telefoonsysteem voor jouw bedrijf? In dit artikel staan de verschillende opties op een rij, inclusief de voor- en nadelen.

06 mei 2024 3 minuten

Wat is eHerkenning en hoe gebruik je het?

DigiD voor ondernemers

Wat DigiD is voor particulieren is eHerkenning voor ondernemers. De manier om je online te identificeren en authenticeren bij overheidsinstanties. In dit artikel lees je wat eHerkenning is, hoe je het gebruikt, waar en hoe je eHerkenning kunt aanvragen en het antwoord op meer veelgestelde vragen over deze online manier van identificeren. 

06 mei 2024 4 minuten

Hosting website, hoe kies je de beste provider?

Een gids voor het vinden van de perfecte hostingpartner

Dus, je bent klaar om je zakelijke website te lanceren. Naast domeinregistratie heb je ook een hosting provider nodig. Wat een website hosting provider precies is en hoe je tussen al die aanbieders de juiste kiest, lees je hier.

06 mei 2024 5 minuten

5x Efficiënte urenregistratie software

Nooit meer uren bijhouden in Excel!

Ben je ondernemer en wil je graag bijhouden hoeveel uur je werkt? Of heb je personeel dat hun uren moet bijhouden? Dan is een ingewikkelde urenadministratie je vast niet onbekend. Goed nieuws, want er bestaan genoeg urenregistratiesystemen om je heel wat werk uit handen te nemen.

22 april 2024 5 minuten

5x handige online agenda

Altijd en overal afspraken maken

Een online agenda heb je altijd bij de hand. Zo kun je jouw planning altijd en overal inzien en bewerken. Maar welke online agenda past het best bij jou en je bedrijf? Een vergelijking van 5 online agenda’s. Ontdek de functies en de voor- en nadelen, zodat jij de online agenda kunt kiezen die bij jou en je bedrijf past.

17 april 2024 4 minuten

Consumentenlaptop versus zakelijke laptop

Welke laptop koop je voor je medewerkers?

Zijn je medewerkers toe aan nieuwe laptops? Er is ontzettend veel keuze op de markt. Zo zijn er speciale laptops voor zakelijk gebruik. Wat is het voordeel van zo’n zakelijke laptop ten opzichte van een consumentenlaptop? En welke is het meest geschikt voor hybride werken? In dit artikel bespreken we de belangrijkste verschillen.

16 januari 2024 3 minuten

Digitale trends 2024: van AI tot cybersecurity

Dit zijn 7 technologische trends die jij in 2024 kan verwachten

De digitale wereld is volop in beweging. Bijblijven met technologische ontwikkelingen is van groot belang voor ondernemers, anders kan het maar zo dat je achter het net vist. Ben jij op de hoogte van de digitale trends voor ondernemers anno 2024? Lees het hier!

08 januari 2024 4 minuten

AI onverminderd populair op de werkvloer ondanks onrust bij OpenAI

Ondernemers zien kansen maar letten ook op de risico's

ChatGPT werd afgelopen week één jaar. Moederbedrijf OpenAI ‘vierde’ deze mijlpaal met een interne crisis die de halve maand november breed werd uitgemeten in het nieuws. Die onrust bij OpenAI staat de populariteit en de inzet van kunstmatige intelligentie (AI) op de werkvloer niet in de weg. Dat nieuwe technologie zoveel impact maakt in zo’n korte tijd, gebeurt niet vaak.

04 december 2023 3 minuten

Zakelijke laptop kiezen voor jezelf en je medewerkers: waar let je op?

Houd rekening met de processor, werkgeheugen, opslag, grafische kaart en het beeldscherm

Een goede zakelijke laptop is een must voor iedere ondernemer en hun team. Een langzaam exemplaar zorgt immers voor frustratie en productiviteitsverlies. Zijn jouw medewerkers toe aan een nieuwe zakelijke laptop? In dit artikel bespreken we de belangrijkste specificaties. Waar moet je op letten?

30 juni 2023 3 minuten

Wat heb ik nodig om mijn bedrijf te digitaliseren?

Welke IT-hardware heb ik nodig?

Voor het digitaliseren van je bedrijf heb je de juiste hardware nodig. Welke onderdelen van je IT-omgeving moet je vervangen om digitaal werken zo efficiënt mogelijk te maken?

30 juni 2023 4 minuten

Getoond 1 tot en met 18 van 35 totaal, er zijn meerdere pagina's