SaaS & IT

Bedrijfsvoering

5x handige online agenda

Altijd en overal afspraken maken

Een online agenda heb je altijd bij de hand. Zo kun je jouw planning altijd en overal inzien en bewerken. Maar welke online agenda past het best bij jou en je bedrijf? Een vergelijking van 5 online agenda’s. Ontdek de functies en de voor- en nadelen, zodat jij de online agenda kunt kiezen die bij jou en je bedrijf past.

17 april 2024 4 minuten

Consumentenlaptop versus zakelijke laptop

Welke laptop koop je voor je medewerkers?

Zijn je medewerkers toe aan nieuwe laptops? Er is ontzettend veel keuze op de markt. Zo zijn er speciale laptops voor zakelijk gebruik. Wat is het voordeel van zo’n zakelijke laptop ten opzichte van een consumentenlaptop? En welke is het meest geschikt voor hybride werken? In dit artikel bespreken we de belangrijkste verschillen.

16 januari 2024 3 minuten

Digitale trends 2024: van AI tot cybersecurity

Dit zijn 7 technologische trends die jij in 2024 kan verwachten

De digitale wereld is volop in beweging. Bijblijven met technologische ontwikkelingen is van groot belang voor ondernemers, anders kan het maar zo dat je achter het net vist. Ben jij op de hoogte van de digitale trends voor ondernemers anno 2024? Lees het hier!

08 januari 2024 4 minuten

AI onverminderd populair op de werkvloer ondanks onrust bij OpenAI

Ondernemers zien kansen maar letten ook op de risico's

ChatGPT werd afgelopen week één jaar. Moederbedrijf OpenAI ‘vierde’ deze mijlpaal met een interne crisis die de halve maand november breed werd uitgemeten in het nieuws. Die onrust bij OpenAI staat de populariteit en de inzet van kunstmatige intelligentie (AI) op de werkvloer niet in de weg. Dat nieuwe technologie zoveel impact maakt in zo’n korte tijd, gebeurt niet vaak.

04 december 2023 3 minuten

Zakelijke laptop kiezen voor jezelf en je medewerkers: waar let je op?

Houd rekening met de processor, werkgeheugen, opslag, grafische kaart en het beeldscherm

Een goede zakelijke laptop is een must voor iedere ondernemer en hun team. Een langzaam exemplaar zorgt immers voor frustratie en productiviteitsverlies. Zijn jouw medewerkers toe aan een nieuwe zakelijke laptop? In dit artikel bespreken we de belangrijkste specificaties. Waar moet je op letten?

30 juni 2023 3 minuten

Wat heb ik nodig om mijn bedrijf te digitaliseren?

Welke IT-hardware heb ik nodig?

Voor het digitaliseren van je bedrijf heb je de juiste hardware nodig. Welke onderdelen van je IT-omgeving moet je vervangen om digitaal werken zo efficiënt mogelijk te maken?

30 juni 2023 4 minuten

Zo maak je als ondernemer slim gebruik van ChatGPT

Hoe werkt deze AI-tool en wat zijn de voor- en nadelen?

Het is regelmatig in het nieuws en social media staat er vol mee: ChatGPT. Niet eerder wist een AI-taalmodel zoveel indruk te maken. Maar hoe werkt het nu precies, wat biedt het aan kansen en wat zijn de nadelen van het gebruik van deze tool?

06 juni 2023 6 minuten

Hoe voorkom je ongewenste e-mail?

Negen tips om spam te verminderen

Spam kost tijd en veroorzaakt irritatie. Het is niet volledig uit te roeien, maar er zijn wel manieren om de ongewenste e-mail te filteren en de spam flink te verminderen.

02 juni 2023 3 minuten

11 redenen om je bedrijf te digitaliseren

De voordelen van digitaal werken

Het omzetten van de papieren administratie naar een digitale database is voor veel bedrijven een grote efficiëntieslag. Maar ook het digitaliseren van andere bedrijfsprocessen levert voordelen op. Ontdek de elf belangrijkste redenen om jouw onderneming te digitaliseren.

21 april 2023 3 minuten

Welke opties zijn er voor telefonie op de zaak?

Altijd en overal bereikbaar zijn. Dat is toch het eerste waar je aan denkt als het gaat om zakelijk bellen. We kennen immers allemaal de ergernis van een telefoontje dat niet wordt opgenomen, ellenlange belmenu’s, irritante wachtmuziek, onverstaanbare receptionistes of verkeerde doorschakelingen. Denk je aan zakelijk bellen, dan wil je dat in ieder geval niet. Natuurlijk kies je voor goede bereikbaarheid waar je ook bent. Je wilt een goede verbinding zodat verstaanbaarheid wordt gewaarborgd en een directe lijn zonder eindeloze belmenu’s.

15 september 2021 3 minuten

5x Efficiënte urenregistratie software

Nooit meer uren bijhouden in Excel!

Veel ondernemers en hun medewerkers zijn uren tijd kwijt aan hun urenregistraties - ironisch. Gelukkig bestaan er ook urenregistratiesystemen die wél in jouw voordeel werken. Zo weet jij als ondernemer hoe declarabel jouw medewerkers en opdrachten met een vaste projectprijs zijn. Wij namen vijf systemen onder loep, zodat jij een weloverwogen keus kan maken welke urenregistratie software het best bij jou past.

27 augustus 2021 2 minuten

Wat is cloud computing?

De voordelen van software as a service

Werkt jouw organisatie al in de cloud? Cloud computing kan je bedrijf veel opleveren, zeker als je op afstand wilt samenwerken. Ook is steeds meer software tegenwoordig volledig web-based.

07 juli 2021 2 minuten

Wat is eHerkenning en hoe gebruik je het?

DigiD voor ondernemers

eHerkenning gebruik je als ondernemer om diensten bij de overheid aan te vragen via online loketten. Denk bijvoorbeeld aan subsidies of vergunningen. Het is een beetje te vergelijken met DigiD. Waar je vroeger voor elke instantie een eigen inlog nodig had, kun je nu bij veel loketten inloggen met eHerkenning.

21 juni 2021 2 minuten

Hoe werkt Zoom video conferencing?

Start een online meeting met Zoom

Zoom is een online vergaderplatform dat veel gebruikt wordt om op afstand te vergaderen. In een handomdraai nodig je tot 1000 mensen uit voor je meeting.

13 oktober 2020 2 minuten

Bedrijfstelefonie: alle opties op een rij

VoIP, Hosted VoIp, Skype, Google Talk en VoipBuster

Welke vorm van telefonie past het beste bij jouw bedrijf? Is dat je huidige conventionele telefooncentrale? Een nieuwe VOIP-centrale? Hosted VOIP? Of houd je het laagdrempelig en gebruik je gewoon Skype, Google Talk of VoipBuster?

02 april 2020 4 minuten

Wat is een Google Hangout?

Kan ik Google Hangouts gebruiken als ondernemer?

Met Google Hangouts kun je live videogesprekken voeren met leveranciers, klanten en collega's. Wat zijn Hangouts precies en hoe zet je ze succesvol in voor je onderneming?

02 april 2020 1 minuten

Hoe kan ik internetten op mijn laptop?

Altijd en overal online met mobiel internet

Mobiele werkers kunnen eigenlijk niet zonder laptop. Met de draagbare computer kun je eenvoudig op verschillende plekken werken. Wil je ook gebruik maken van het internet, dan kun je kiezen uit drie verschillende mogelijkheden.

26 maart 2020 2 minuten

Wat is open source software?

Een korte uitleg

Open source software voor zakelijke toepassingen doet niet onder voor dure standaardsoftware. Je kunt het zo van het web afplukken en de openbare broncode naar eigen behoefte aanpassen. Dat is vooral gunstig voor kleine of middelgrote ondernemingen.

26 maart 2020 2 minuten

Getoond 1 tot en met 18 van 35 totaal, er zijn meerdere pagina's