Website

Strategie, marketing & sales

Hoe maak ik een website?

Volg dit stappenplan website maken en ga succesvol online

Tegenwoordig kun je eigenlijk niet meer zonder een zakelijke website. Online ondernemers behalen meer omzet dan hun offline collega's. Maar... hoe maak je een website? Waar moet je allemaal rekening mee houden? Volg dit stappen plan en ga in acht stappen succesvol online.

24 november 2023 7 minuten

Hoe komt mijn website bovenaan in Google?

5 praktische tips om hoog te scoren in de zoekresultaten van Google

Die felbegeerde eerste plek in de zoekresultaten van Google, dat willen we allemaal. In dit artikel geven we een aantal tips om je website bovenaan Google te krijgen.

05 oktober 2022 5 minuten

Google reviews op je website plaatsen

Een simpel stappenplan voor het tonen van klantervaringen

Google reviews zijn zeer waardevol: ze zeggen iets over de klantbeleving van je onderneming. Je kunt Google reviews ook prominent op je website tonen. We geven een korte instructie.

03 oktober 2022 3 minuten

Website verbeteren: 12 tips om beter gevonden te worden op Google

SEO website verbeteren aan de hand van praktische tips

Hoger scoren in de zoekresultaten van zoekmachines als Google begint met je website verbeteren. Naast on-page SEO zijn er ook een aantal technische website-aspecten die in orde moeten zijn. We geven een aantal tips.

30 september 2022 5 minuten

Met deze 9 lokale seo tips bereik je meer klanten

Met lokale seo beter vindbaar in zoekresultaten Google

Lokale seo wordt alsmaar belangrijker en biedt de mogelijkheid hoog te scoren op zoektermen waar veel concurrentie op zit. Google gebruikt namelijk locatiegegevens om de meest relevante bedrijven te tonen.

30 september 2022 4 minuten

Vergroot de digitale toegankelijkheid van je website

Zelfscan biedt nuttige inzichten

Digitale toegankelijkheid is voor ondernemers steeds belangrijker. Zo kunnen miljoenen mensen voor wie het vanwege een beperking lastig is websites of webshops te bezoeken beter bediend worden. Wat helpt je daarbij en hoe test je of je website toegankelijk is?

30 juni 2021 2 minuten

Help, mijn domeinnaam is bezet

Hoe verzin je een nieuwe domeinnaam?

Je hebt een prachtige domeinnaam gevonden die precies bij jou past. Eén probleem: iemand anders is je vóór geweest. Natuurlijk ga je niet bij de pakken neerzitten. Dit kun je doen als jouw domeinnaam bezet is.

26 mei 2021 4 minuten

Hoe beveilig je eenvoudig je website met https?

Voorkom omzetverlies binnen paar stappen

Met een veel veiligere https-site word je beter gevonden in Google en worden je sitebezoekers niet weggejaagd door een waarschuwing van je browser. Bovendien riskeer je dan geen boete.

23 september 2020 2 minuten

Wat is het doel van mijn website?

Een website als uithangbord, verkooppunt, merkversterker of interactief platform

86 procent van de bedrijven met meer dan tien werknemers heeft een website. Maar waarom heb je er eigenlijk één? En voor de ondernemers die nog geen website hebben: waarom moet ik er een nemen?

04 februari 2020 3 minuten

Waar registreer ik mijn domeinnaam?

En waar moet je op letten?

Als je voor jouw bedrijf een (nieuwe) website op wilt zetten, is het bedenken van een goede domeinnaam het eerste wat je moet doen. Als je eenmaal een geschikte domeinnaam hebt, moet je deze registeren. Maar hoe doe je dat precies?

12 oktober 2018 5 minuten

Kies je voor .nl of .com?

74% Nederlandse ondernemers kiest voor .nl

Als je een (nieuwe) website wilt opzetten voor jouw bedrijf, is het kiezen van een goede domeinnaam erg belangrijk. Maar wat misschien wel net zo belangrijk is, is de extensie van die domeinnaam. Kies je voor .nl, .com of een andere extensie? En wat doet dit voor het imago van jouw bedrijf?

12 oktober 2018 2 minuten

Hoe check ik of een domeinnaam beschikbaar is?

Controleer het in een paar klikken

Je hebt de perfecte naam bedacht voor je zakelijke website. Maar hoe kom je er nu achter of deze domeinnaam nog beschikbaar is? Dat kun je met slechts enkele klikken checken.

05 september 2018 2 minuten

De voorwaarden van een goede website

Over gebruiksvriendelijkheid, conversie en betrouwbaarheid

Aan welke voorwaarden je website precies moet voldoen, hangt af van je doelen. Verkoop je aan consumenten, dan zijn andere zaken belangrijker dan wanneer je een virtuele etalage hebt. Toch zijn een paar punten voor alle websites van belang.

05 september 2018 5 minuten