SaaS & IT

Bedrijfsvoering

Wat is een goed zakelijk e-mailadres?

Zorg dat je betrouwbaar overkomt

De manier waarop jij online met jouw klanten en leveranciers communiceert, bepaalt of je betrouwbaar overkomt. Daarom is het belangrijk een betrouwbaar zakelijk e-mailadres te kiezen.

05 september 2018 1 minuten

Backups maken, hoe doe je dat?

Over tapes, NAS-systemen, images en co-locaties

Backups. Geen ondernemer zal de noodzaak ervan ontkennen. Toch blijkt uit onderzoek in opdracht van KPN dat 39 procent van de Nederlandse MKB’ers slecht of onvoldoende is voorbereid op verlies van digitale bedrijfsgegevens.

10 november 2017 5 minuten

Hoe regel ik mijn fax- en telefoonlijnen?

Wat is de goedkoopste oplossing?

Bereikbaar zijn is belangrijk. Zorgen dat je een goed werkend telefoonsysteem hebt, is daarom cruciaal. Hoe zorg je bijvoorbeeld dat je niet in gesprek bent als je een fax aan het versturen bent?

10 november 2017 5 minuten

Hoe kies ik een hosting provider?

Hier moet je op letten

Een (zakelijke) website opzetten begint met een plek claimen op internet. Dat betekent dat je ruimte moet krijgen op het internet. Dat regelt een hosting provider voor je. Er zijn talloze hosting providers te vinden. Waar moet je op letten als je voor een provider kiest?

29 september 2015 3 minuten

Wat moet er in mijn IT calamiteitenplan staan?

Hoe maak je als ondernemer een IT-herstelplan?

Een back-up alleen is niet genoeg om na een calamiteit de bedrijfsprocessen van je onderneming weer op de rit te krijgen. Om te zorgen dat je dit kunt herstellen, moet je zorgen voor een goed IT-herstelplan.

12 september 2013 2 minuten

Internationaal telefoneren

Overzicht van veelgebruikte landnummers

Als ondernemer kan het voorkomen dat je moet bellen met het buitenland. Maar wat is ook al weer het kengetal van Frankrijk? En wat was de code voor Duitsland nou precies? Je vindt het in dit overzicht.

12 september 2013 1 minuten

Het kiezen van een ICT-dienstverlener

Tips voor het vinden en selecteren

Precies de beste uit de duizenden ICT-dienstverleners pikken, is een kunst op zich. Vier tips om vrij snel bij de juiste partij uit te komen.

24 juni 2013 2 minuten

Systeembeheer: zelf doen of uitbesteden?

Drie voor- en nadelen van outsourcing

Als je bedrijf groeit, groeit de ICT met je mee. Voor je het weet bezit je een omvangrijk machinepark van servers, desktops, laptops, printers en telefoons. Al die systemen moeten goed beheerd en onderhouden worden. Blijf je dat zelf doen of geef je het uit handen?

24 juni 2013 4 minuten

Waar laat ik al mijn data?

Tips over opslag en beheer van bedrijfsgegevens

Hoe meer je bedrijfsvoering geautomatiseerd raakt, hoe belangrijker je data wordt. Het managen van al je data wordt een klus op zichzelf. Waar laat je al die bits en bytes? En hoe houd je die groeiende databerg in bedwang?

09 oktober 2012 3 minuten

Getoond 19 tot en met 28 van 28 totaal, er zijn meerdere pagina's