SaaS & IT

Bedrijfsvoering

Hosting website, hoe kies je de beste provider?

Een gids voor het vinden van de perfecte hostingpartner

Dus, je bent klaar om je zakelijke website te lanceren. Naast domeinregistratie heb je ook een hosting provider nodig. Wat een website hosting provider precies is en hoe je tussen al die aanbieders de juiste kiest, lees je hier.

06 mei 2024 5 minuten

5x Efficiënte urenregistratie software

Nooit meer uren bijhouden in Excel!

Ben je ondernemer en wil je graag bijhouden hoeveel uur je werkt? Of heb je personeel dat hun uren moet bijhouden? Dan is een ingewikkelde urenadministratie je vast niet onbekend. Goed nieuws, want er bestaan genoeg urenregistratiesystemen om je heel wat werk uit handen te nemen.

22 april 2024 5 minuten

5x handige online agenda

Altijd en overal afspraken maken

Een online agenda heb je altijd bij de hand. Zo kun je jouw planning altijd en overal inzien en bewerken. Maar welke online agenda past het best bij jou en je bedrijf? Een vergelijking van 5 online agenda’s. Ontdek de functies en de voor- en nadelen, zodat jij de online agenda kunt kiezen die bij jou en je bedrijf past.

17 april 2024 4 minuten

Consumentenlaptop versus zakelijke laptop

Welke laptop koop je voor je medewerkers?

Zijn je medewerkers toe aan nieuwe laptops? Er is ontzettend veel keuze op de markt. Zo zijn er speciale laptops voor zakelijk gebruik. Wat is het voordeel van zo’n zakelijke laptop ten opzichte van een consumentenlaptop? En welke is het meest geschikt voor hybride werken? In dit artikel bespreken we de belangrijkste verschillen.

16 januari 2024 3 minuten

Digitale trends 2024: van AI tot cybersecurity

Dit zijn 7 technologische trends die jij in 2024 kan verwachten

De digitale wereld is volop in beweging. Bijblijven met technologische ontwikkelingen is van groot belang voor ondernemers, anders kan het maar zo dat je achter het net vist. Ben jij op de hoogte van de digitale trends voor ondernemers anno 2024? Lees het hier!

08 januari 2024 4 minuten

AI onverminderd populair op de werkvloer ondanks onrust bij OpenAI

Ondernemers zien kansen maar letten ook op de risico's

ChatGPT werd afgelopen week één jaar. Moederbedrijf OpenAI ‘vierde’ deze mijlpaal met een interne crisis die de halve maand november breed werd uitgemeten in het nieuws. Die onrust bij OpenAI staat de populariteit en de inzet van kunstmatige intelligentie (AI) op de werkvloer niet in de weg. Dat nieuwe technologie zoveel impact maakt in zo’n korte tijd, gebeurt niet vaak.

04 december 2023 3 minuten

Zakelijke laptop kiezen voor jezelf en je medewerkers: waar let je op?

Houd rekening met de processor, werkgeheugen, opslag, grafische kaart en het beeldscherm

Een goede zakelijke laptop is een must voor iedere ondernemer en hun team. Een langzaam exemplaar zorgt immers voor frustratie en productiviteitsverlies. Zijn jouw medewerkers toe aan een nieuwe zakelijke laptop? In dit artikel bespreken we de belangrijkste specificaties. Waar moet je op letten?

30 juni 2023 3 minuten

Google Hangouts is uit, Google Meet is in

Hoe gebruik ik Google Meet voor videobellen?

Google Hangouts was een van de eerste diensten voor videobellen. Google Meet is de opvolger, dat samen met Zoom en Teams tot de meest gebruikte videoconferencing tools behoort. Videobellen, dat een enorme boost kreeg tijdens de coronacrisis, is inmiddels in de zakelijke communicatie volledig ingeburgerd. Je kunt snel, goedkoop en face-to-face vergaderen met klanten, werknemers of zakenpartners, zonder daarvoor een eind te moeten rijden.

02 april 2020 2 minuten

Tips bij digitalisering: overwin de obstakels

Als reden om te digitaliseren noemen ondernemers efficiëntie, het verlichten van administratieve lasten en het beheren van gegevens op één centrale plek. Hoewel de voordelen groot zijn, ziet menig mkb'er nogal wat beren op de weg als het gaat om het implementeren van digitale oplossingen. De meest genoemde drempels zijn tijd (42%), financiële middelen (32%), capaciteit (30%), kennis (24%) en de competentie van medewerkers (18%). De weg naar digitalisering is echter niet zo hobbelig als je misschien denkt.

13 januari 2020 3 minuten

Bedrijfssoftware: wat zijn de opties?

Pakketsoftware, cloud software en mobiele apps

Als er iets is wat je productiviteit een enorme boost kan geven, dan is het wel software die precies doet wat je ervan verwacht. Maar hoe kom je erachter welk pakket of online applicatie bij jouw bedrijf past? De opties op een rij.

15 november 2018 3 minuten

Backups maken, hoe doe je dat?

Over tapes, NAS-systemen, images en co-locaties

Backups. Geen ondernemer zal de noodzaak ervan ontkennen. Toch blijkt uit onderzoek in opdracht van KPN dat 39 procent van de Nederlandse mkb’ers slecht of onvoldoende is voorbereid op verlies van digitale bedrijfsgegevens.

10 november 2017 5 minuten

Internationaal telefoneren

Overzicht van veelgebruikte landnummers

Als ondernemer kan het voorkomen dat je moet bellen met het buitenland. Maar wat is ook al weer het kengetal van Frankrijk? En wat was de code voor Duitsland nou precies? Je vindt het in dit overzicht.

12 september 2013 1 minuten

Het kiezen van een ICT-dienstverlener

Tips voor het vinden en selecteren

Precies de beste uit de duizenden ICT-dienstverleners pikken, is een kunst op zich. Vier tips om vrij snel bij de juiste partij uit te komen.

24 juni 2013 2 minuten

Getoond 19 tot en met 35 van 35 totaal, er zijn meerdere pagina's