Webshop

Vooral hoogopgeleide vrouwen shoppen online

Online kopen wordt steeds populairder

Heb je een webshop? Goed nieuws, want online kopen wint aan populariteit. Afgelopen jaar waren er een half miljoen méér Nederlanders tussen 12 en 74 jaar die online winkelden dan in 2009.

04 september 2013

Hoe maak je je webshop succesvol?

Patrick Kerssemakers, CEO bij webwinkel fonq.nl over hun speciale online strategie

Het online warenhuis fonq doet het goed. Zo goed zelfs dat het de FD Gouden Gazelle 2010 won voor het snelst groeiende middelgrote bedrijf van Midden Nederland. Een interview met CEO Patrick Kerssemakers.

04 september 2013

Webshop voor Amsterdamse negen straatjes

Bewoonster Rosanne Jansen begint webwinkel voor winkelgebied

Het hipste winkelgebied uit Nederland heeft een eigen webwinkel: 9straatjesonline.com. Initiatiefnemers zijn Rosanne Jansen en Valerie van der Meer. Lees hier het interview met Rosanne en Valerie.

04 september 2013

Online zakendoen vanuit de cloud

Wat zijn de voordelen voor mij als ondernemer?

Naast een webshop, een goede website en social media kun je online rendement behalen door het invoeren van een online kantoor. Hierbij draaien al je kantoorapplicaties zoals tekstverwerking, spreadsheets en presentatie software op het internet en hoef je ze niet op je eigen computer te installeren. Cloud computing kan je zo veel geld besparen.

04 september 2013

Hoe zet ik een webshop op?

Basiselementen voor het starten van een webshop

Een online winkel beginnen kan op vele manieren. Je kunt thuis achter je computer gaan doe-het- zelven. Of alles uitbesteden aan een duur bureau. De meeste kleinere ondernemers kiezen voor een tussenweg.

04 september 2013

Omzet webwinkels stijgt met 9 procent

Benut jij je online kansen wel voldoende?

Ondanks de crisis, groeit de omzet van webshops nog steeds. Nederlandse ondernemers met een webshop hebben het eerste half jaar van 2012, 9 procent meer omgezet dan in dezelfde periode vorig jaar. Daaruit blijkt maar weer: de online wereld biedt zóveel kansen. Benut jij die wel?

04 september 2013

'Een webshop kan mijn boekhandel iets extra's geven'

Ondernemer in beeld | Monique van Oosterhout runt boekenwinkel in Rotterdam

Het sterke punt van haar boekhandel in Rotterdam is het persoonlijke karakter ervan. Regelmatig voert Monique van Oosterhout van boekhandel v/h Van Gennep gesprekken met een groepje klanten over mooie boeken en helpt ze hen aan hét ideale exemplaar. Een ontwikkelkans voor de ondernemer? Online ondernemen!

04 september 2013

"Behandel je webshop als aparte winkel"

Interview met Ernst Wijdeman

Ernst Wijdeman runt in Alkmaar drie schoenenwinkels en heeft daarnaast een succesvolle webshop. Wijdeman.nl won twee grote publieksprijzen op rij en de klantenkring strekt zich inmiddels uit tot België en Duitsland.

04 september 2013

Sinterklaas grote klant van webwinkeliers

Goedheiligman bezoekt steeds vaker webshops

De aanhoudende crisis heeft weinig invloed op online sinterklaasaankopen. Eigenaren van webshops verwachten een weekomzet van 128 miljoen in de week van sinterklaas. Dat is 38 miljoen meer dan in de periode van vóór sinterklaas en 6 procent meer dan de verwachting vorig jaar.

04 september 2013

Veel webshops slordig met terugbetalen

Wet: webshopeigenaar moet binnen dertig dagen geld terugstorten

Ruim een op de vier webwinkels stort niet binnen 30 dagen geld terug als een product wordt geretourneerd. Dat blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. Bijna de helft van de webshopeigenaren vergoedt geen bezorgkosten. Dit is in strijd met de Wet koop op afstand.

04 september 2013

Getoond 71 tot en met 80 van 114 totaal, er zijn meerdere pagina's