In het nieuws

Een winkel verkoop je niet zomaar

MKB Servicedesk directeur Willem Overbosch geeft tips

In Tabaktueel van 7 november 2012 is te lezen dat een goede voorbereiding bijdraagt aan een succesvolle overdracht.Na jarenlang hard zwoegen is het mooi geweest: de zaak gaat van de hand. Tabaktueel gaat samen met financieel adviseurs van de Kamer van Koophandel, MKB Servicedesk en MKB Adviseurs op zoek naar de beste aanpak. 'Begin op tijd!'

03 juli 2018

Ondernemers: pensioen komt wel goed als ik bedrijf verkoop!

Van uitstel komt...?

Vier op de tien ondernemers en directeuren liggen weleens wakker van hoe het pensioen voor henzelf of hun werknemers is geregeld. Ze geven toe dat ze eigenlijk te weinig met het eigen pensioen bezig zijn en vertrouwen er grotendeels op dat het later alsnog goed komt als ze hun bedrijf verkopen. Onder 45-plussers is dit aandeel nog groter.

03 juli 2018

Utrechtse Heuvelrug pikt TopTrends op

Is jouw gemeente klaar voor de toekomst?

Niet alleen ondernemers maar ook gemeenten staan voor de uitdaging zich klaar te maken voor de toekomst. Utrechtse Heuvelrug sorteert erop voor de eerste TopTrend-gemeente van Nederland te worden!

15 november 2017

Je startkapitaal halen uit de menigte

Het Parool over Crowdfunding

Eind oktober 2011 verscheen in het Parool een artikel over het fenomeen crowdfunding. Willem Overbosch, directeur van MKB Servicedesk, spreekt in dit artikel zijn vertrouwen uit over deze alternatieve financieringsvorm. Lees hieronder het hele artikel.

06 september 2017

Wat doe jij tegen cybercrime?

'Eisen aan ondernemers mogen strenger'

Het nieuw te vormen kabinet moet meer werk maken van de bestrijding van cybercrime. Ondernemers vinden dat strengere veiligheidseisen aan hen mogen worden gesteld om het te voorkomen.

13 maart 2017

Willem Overbosch bij RTL Z | Toekomstmakers

Wat betekent de Nederlandse introductie van Kickstarter?

Het Amerikaanse crowdfundingplatform Kickstarter is vanaf nu beschikbaar in Nederland. Willem Overbosch van MKB Servicedesk vertelt op RTL Z wat crowdfunding kan betekenen voor ondernemers.

21 september 2016

Harry Chün over wetswijzigingen in 2016

Transitievergoeding, nieuwe VAR en recht op flexwerken

Harry Chün, adviseur van MKB Servicedesk, benoemt op Business News Radio (BNR) de belangrijkste wijzigingen voor mkb'ers in 2016. Hij bespreekt o.a. de transitievergoeding, het vervallen van de verklaring arbeidsrelatie (VAR) en het recht op flexwerken.

22 januari 2016

Verplicht vrij op Koningsdag en Hemelvaart en sturen op cijfers

De meest gestelde vragen: Willem Overbosch bij BNR Zakendoen met

Willem Overbosch, directeur van MKB Servicedesk, was te gast in BNR's Zakendoen met. Hij sprak met host Diana Matroos over de meest gestelde vragen door ondernemers. Vooral vragen over vrije dagen zijn populair. Zoals: is Goede Vrijdag een verplichte vrije dag? En hoe zit het met Koninginnedag en Hemelvaart?

25 maart 2014

Dutch Network Group neemt De Zaak over

MKB Servicedesk en De Zaak vormen grootste ondernemersplatform

Ondernemersnetwerk De Zaak is vandaag overgenomen door Dutch Network Group BV, de onderneming achter MKB Servicedesk. De platformen bereiken samen maandelijks meer dan 350.000 ondernemers. Door deze overname ontstaat het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

12 maart 2014

De Zaak en MKB Servicedesk samen verder

Overname De Zaak door Dutch Network Group een feit

Dutch Network Group, de onderneming achter MKB Servicedesk, heeft De Zaak overgenomen. Oftewel: De Zaak en MKB Servicedesk gaan samen verder en bedienen daarmee het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

12 maart 2014

Getoond 11 tot en met 20 van 69 totaal, er zijn meerdere pagina's