In het nieuws

De Zaak en MKB Servicedesk samen verder

Overname De Zaak door Dutch Network Group een feit

Dutch Network Group, de onderneming achter MKB Servicedesk, heeft De Zaak overgenomen. Oftewel: De Zaak en MKB Servicedesk gaan samen verder en bedienen daarmee het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

12 maart 2014

De grens over met MKB Servicedesk en TNT Express

Boek Eerste hulp bij internationaal ondernemen in Metro-special

In een speciale bijlage van dagblad Metro over internationaal ondernemen wordt speciaal aandacht geschonken aan het boek Eerste hulp bij internationaal ondernemen, uitgegeven door MKB Servicedesk in samenwerking met TNT Express.

29 januari 2014

Willem Overbosch bij RTLZ | Kijker aan Zet

Welke mogelijkheden zijn er om aan geld te komen?

Op vrijdag 10 januari waren Rinke Zonneveld van Innovation Quarter en Willem Overbosch van MKB Servicedesk te gast in de Kijker aan Z. Waar kijken ontwikkelingsmaatschappijen naar voordat ze een investering doen en welke mogelijkheden zijn er om aan geld te komen?

10 januari 2014

Willem Overbosch bij BNR Zakendoen met...

MKB Servicedesk-directeur spreekt met Frits Huffnagel

BNR Zakendoen met... zendt uit vanuit de Malietoren in Den Haag. MKB Servicedesk-directeur Willem Overbosch is te gast en spreekt met presentator Frits Huffnagel over de onderwerpen die ondernemers op dit moment bezighouden.

14 november 2013

NXP Semiconductors - Fietsen Scoort en e-bikeactie krijgen medewerkers op de fiets

Bron van deze best practice: de speciale industrie-editie van E-book 'Eerste hulp bij Slim Werken Slim Reizen' [Platform Slim Werken Slim Reizen]

Op het Platform Slim Werken Slim Reizen van 18 augustus 2012 wordt het succes duidelijk van de campagne Fietsen Scoort.

27 september 2013

6 tips om energie te besparen met verlichting

Whitepaper 'Eerste hulp bij besparen op verlichting' [Energie Ondernemer]

In Energie Ondernemer van 10 augustus 2012 wordt het whitepaper 'Eerste hulp bij besparen op verlichting' uitgelicht door het geven van 6 tips. Deze tips helpen de ondernemer bij het besparen op hun energiekosten.

14 augustus 2013

MKB Servicedesk opent op Aruba

Informatieportaal voor ondernemers

MKB Servicedesk opent een informatieportaal op Aruba, als springplank naar Zuid-Amerika. MKB-Nederland-voorzitter Hans Biesheuvel is in Aruba om het eiland onder de aandacht van ondernemers te brengen.

22 juli 2013

Gebruik van cloud computing in jaar tijd verdubbeld

Populariteit van cloud computing neemt volgens MKB Servicedesk toe [Telecommerce]

In Telecommerce van 25 juli 2012 is te lezen dat in 2011 nog twintig procent van de onderzochte bedrijven in Nederland gebruik maakte op cloud computing gebaseerde ICT-diensten, in 2012 steeg dit percentage naar veertig procent.

24 juni 2013

"Juist nu kunnen ondernemers veranderen en innoveren"

E-paper: Kansen voor ondernemers

"De pessimist ziet de recessie vooral als obstakel. Maar veranderen en innoveren doe je op het scherp van de snede. De recessie biedt dan ook kansen en die moeten we met beide handen aangrijpen. Juist nu." Dat schrijft MKB Servicedesk-directeur Willem Overbosch in het voorwoord van het e-paper Kansen voor ondernemers van de Pulse Media Group.

24 juni 2013

Willem Overbosch over kredietverlening door banken

MKB Servicedesk-directeur te gast bij BNR Zakendoen Met

Luister het interview van BNR Nieuwsradio met MKB Servicedesk-directeur Willem Overbosch terug. Wat zijn op dit moment de belangrijkste onderwerpen voor ondernemers?

04 juni 2013

Webinar MKB-Nederland: 'Ondernemen in Turkije'

MKB Servicedesk organiseert webinar [Nujij.nl]

Op Nujij.nl van 28 september 2012 is te zien en te lezen dat Turkije veel kansen biedt. Hoe grijp je die? Die vraag stond centraal tijdens het webinar 'Ondernemen in Turkije', waarin MKB Servicedesk-directeur Willem Overbosch in gesprek ging met ondernemers Atilla Aytekin en Rishi Lodhia en MKB-Nederland voorzitter Hans Biesheuvel.

16 april 2013

Literatuur: Gratis E-book 'Eerste hulp bij Slim Werken Slim Reizen'

MKB Servicedesk brengt gratis E-book uit [Verkeerskunde]

In Verkeerskunde van 6 augustus 2012 wordt het gratis E-book onder de aandacht gebracht. MKB Servicedesk heeft het boek – vol met praktijkvoorbeelden en praktische tips - geschreven in opdracht van het Platform Slim Werken Slim Reizen en MKB-Nederland.

09 april 2013

Vervaltermijn van vakantiedagen? Bekijk cao

Sinds 2012 is die termijn wettelijk teruggedrongen tot anderhalf jaar meldt MKB Servicedesk [De Telegraaf - Mijn Bedrijf]

In De Telegraaf - Mijn Bedrijf van 7 augustus 2012 staat dat in de wet was vastgelegd dat vakantiedagen een half jaar na het jaar van opbouw komen te vervallen.

07 februari 2013

Hoe gaat u om met vastend personeel?

MKB Servicedesk geeft werkgevers tips [De Telegraaf - Mijn Bedrijf]

In De Telegraaf - Mijn Bedrijf van 30 juli 2012 staan tips voor werkgevers hoe om te gaan met vastend personeel.

07 februari 2013

Rechter: KvK verstoort de markt

Advocaat Hamm bericht over uitspraak rechter tegenover MKB Servicedesk [NUzakelijk.nl]

Op NUzakelijk.nl van 26 oktober 2012 is te lezen dat advocaat Carl Hamm denkt dat ondernemers zich in de toekomst beter kunnen wapenen tegen overheidsinstanties, door de uitspraak van Het Gerechtshof in de zaak van ondernemer Gert Kwetters tegenover de KvK. Hamm deelde deze verwachting eerder deze week in een interview met MKB Servicedesk.

29 oktober 2012

VNT Netwerkbijeenkomst 20 september 2012

Willem Overbosch, directeur MKB Servicedesk, spreekt op VNT bijeenkomst [VNT Bulletin]

In het VNT Bulletin van 22 oktober 2012 is te lezen dat Willem Overbosch een lezing geeft over online ondernemen. In het bijzonder over hoe je als ondernemer je website kunt verbeteren.

23 oktober 2012

Tijd voor verandering

Willem Overbosch, directeur MKB Servicedesk schrijft een blog [UtrechtInc.nl]

Op UtrechtInc.nl van 24 september 2012 is te lezen wat de achtergrond is van Willem Overbosch en wat zijn ervaringen en ideeën zijn.

12 oktober 2012

Let op nepfacturen voor De Telefoongids/Gouden Gids

Herken nepfacturen meldt MKB Servicedesk [VOL|NIEUWS]

In VOL/NIEUWS van 13 augustus 2012 wordt gewaarschuwd dat criminele organisaties nepfacturen versturen uit de naam van de Telefoongids & Gouden Gids!

12 oktober 2012

Getoond 19 tot en met 36 van 68 totaal, er zijn meerdere pagina's