MKB Servicedesk in het nieuws

Nieuws

Groene variant borgstelling MKB: goed idee

Ondernemers willen graag overstappen op duurzaam, maar hebben hulp nodig

De afgelopen jaren zijn ondernemers zich steeds meer bewust geworden van de noodzaak om over te stappen op duurzaam ondernemen. Op ons platform zien wij dat de interesse in dit onderwerp sterk toeneemt. Maar tegelijk zien wij ook dat veel ondernemers de stap naar duurzaamheid nog niet durven zetten.

26 april 2022 2 minuten

MKB Servicedesk bij BNR Werkverkenners

Ronald de Snoo over stoppen met je onderneming

Als je een eigen bedrijf opzet en dat slaat aan, dan is dat het mooiste wat er is. Maar gaat het niet zo goed, dan is het heel moeilijk om dat waar je zo in gelooft los te laten. Hoe weet je wanneer je moet stoppen?

18 november 2020 1 minuten

Zakendoen op maandag, MKB Servicedesk bij BNR

Elke week bespreken we ondernemersvragen

Elke maandag schuift Ronald de Snoo, Business Owner MKB Servicedesk, om 13.20 aan bij BNR Zakendoen om de meestgestelde vragen van de week daarvoor te bespreken.

06 juli 2020 2 minuten

MKB Servicedesk bij Stax&Toine Radio1

Ronald de Snoo vertelt over het hitteplan

Hoe ga je met de warmte om als je op kantoor zit? Dionne Stax en Toine van Peperstraten vragen het Ronald de Snoo van MKB Servicedesk.

25 juni 2020 1 minuten

Het coronadossier in de media

Het dossier corona binnen MKB Servicedesk is niet onopgemerkt gebleven. 75.000 ondernemers wisten het inmiddels te vinden en dat zorgt voor de nodige inzichten. Deze inzichten willen we natuurlijk zo breed mogelijk delen, dus hebben we de media opgezocht.

25 juni 2020 1 minuten

Toenemend optimisme bij ondernemers

Persbericht

Amsterdam, 23.06.2020 – Ondernemers zijn steeds optimistischer over de nabije toekomst. Een ruime meerderheid heeft vertrouwen in de eigen financiële buffers en in het overleven van deze crisis. Ook neemt de onzekerheid bij ondernemers af, zij hebben meer zicht op toekomstige omzet. Dit blijkt uit de vierde en meest recente meting van de MKB coronamonitor door Motivaction en MKB Servicedesk.

23 juni 2020 2 minuten

Grote onzekerheid onder ondernemers door coronacrisis

Onderzoek MKB Servicedesk en Motivaction

AMSTERDAM, 6 april 2020 - De aanpak van de overheid om de economische consequenties van de coronacrisis het hoofd te bieden, zaait twijfels onder ondernemers binnen het mkb. Zo blijkt uit de eerste week van de MKB coronamonitor van Motivaction en MKB Servicedesk. De helft van de ondernemers vreest dat de overheidsmaatregelen onvoldoende zullen zijn. 40% van hen heeft wel vertrouwen in de overheidsmaatregelen.

07 april 2020 3 minuten

Verhogen AOW-leeftijd onrealistisch

Onderzoek MKB Servicedesk en EenVandaag

Het mkb en werknemers staan negatief tegenover de verhoging van de AOW-leeftijd. Dat blijkt uit een gewogen peiling van EenVandaag en MKB-Nederland, mede uitgevoerd door MKB Servicedesk onder 600 werkgevers en 9.000 werknemers.

04 juni 2019 1 minuten

MKB Servicedesk helpt ondernemers aan antwoorden

'Ondernemen.juist nu' interviewt Willem Overbosch

“Elke ondernemer heeft een aantal momenten – start, groei, ontslag, export, verkoop – waarop hij zoekt naar de juiste antwoorden op zijn vragen. Op elk van die momenten wil de MKB Servicedesk zorgen voor relevante informatie en passende oplossingen. Het doel is om de ondernemer daarbij vooruit te helpen.”

03 juli 2018 2 minuten

Een winkel verkoop je niet zomaar

MKB Servicedesk directeur Willem Overbosch geeft tips

In Tabaktueel van 7 november 2012 is te lezen dat een goede voorbereiding bijdraagt aan een succesvolle overdracht.Na jarenlang hard zwoegen is het mooi geweest: de zaak gaat van de hand. Tabaktueel gaat samen met financieel adviseurs van de Kamer van Koophandel, MKB Servicedesk en MKB Adviseurs op zoek naar de beste aanpak. 'Begin op tijd!'

03 juli 2018 1 minuten

Ondernemers: pensioen komt wel goed als ik bedrijf verkoop!

Van uitstel komt...?

Vier op de tien ondernemers en directeuren liggen weleens wakker van hoe het pensioen voor henzelf of hun werknemers is geregeld. Ze geven toe dat ze eigenlijk te weinig met het eigen pensioen bezig zijn en vertrouwen er grotendeels op dat het later alsnog goed komt als ze hun bedrijf verkopen. Onder 45-plussers is dit aandeel nog groter.

03 juli 2018 2 minuten

Utrechtse Heuvelrug pikt TopTrends op

Is jouw gemeente klaar voor de toekomst?

Niet alleen ondernemers maar ook gemeenten staan voor de uitdaging zich klaar te maken voor de toekomst. Utrechtse Heuvelrug sorteert erop voor de eerste TopTrend-gemeente van Nederland te worden!

15 november 2017 1 minuten

Wat doe jij tegen cybercrime?

'Eisen aan ondernemers mogen strenger'

Het nieuw te vormen kabinet moet meer werk maken van de bestrijding van cybercrime. Ondernemers vinden dat strengere veiligheidseisen aan hen mogen worden gesteld om het te voorkomen.

13 maart 2017 1 minuten

Harry Chün over wetswijzigingen in 2016

Transitievergoeding, nieuwe VAR en recht op flexwerken

Harry Chün, adviseur van MKB Servicedesk, benoemt op Business News Radio (BNR) de belangrijkste wijzigingen voor mkb'ers in 2016. Hij bespreekt o.a. de transitievergoeding, het vervallen van de verklaring arbeidsrelatie (VAR) en het recht op flexwerken.

22 januari 2016 1 minuten

De Zaak en MKB Servicedesk samen verder

Overname De Zaak door Dutch Network Group een feit

Dutch Network Group, de onderneming achter MKB Servicedesk, heeft De Zaak overgenomen. Oftewel: De Zaak en MKB Servicedesk gaan samen verder en bedienen daarmee het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

12 maart 2014 2 minuten

Dutch Network Group neemt De Zaak over

MKB Servicedesk en De Zaak vormen grootste ondernemersplatform

Ondernemersnetwerk De Zaak is vandaag overgenomen door Dutch Network Group BV, de onderneming achter MKB Servicedesk. De platformen bereiken samen maandelijks meer dan 350.000 ondernemers. Door deze overname ontstaat het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

12 maart 2014 2 minuten

De grens over met MKB Servicedesk en TNT Express

Boek Eerste hulp bij internationaal ondernemen in Metro-special

In een speciale bijlage van dagblad Metro over internationaal ondernemen wordt speciaal aandacht geschonken aan het boek Eerste hulp bij internationaal ondernemen, uitgegeven door MKB Servicedesk in samenwerking met TNT Express.

29 januari 2014 1 minuten

Willem Overbosch bij RTLZ | Kijker aan Zet

Welke mogelijkheden zijn er om aan geld te komen?

Op vrijdag 10 januari waren Rinke Zonneveld van Innovation Quarter en Willem Overbosch van MKB Servicedesk te gast in de Kijker aan Z. Waar kijken ontwikkelingsmaatschappijen naar voordat ze een investering doen en welke mogelijkheden zijn er om aan geld te komen?

10 januari 2014 1 minuten

Getoond 1 tot en met 18 van 64 totaal, er zijn meerdere pagina's