Pers

Hoenderdaal Fasteners wint MKB Export Award 2016

Zweden groeimarkt schroefconcepten

Hoenderdaal Fasteners uit Veenendaal, producent van bevestigingsmaterialen, is de winnaar van de vierde MKB Export Award.

01 december 2017

Nieuwe radiocommercial

'Je leest het én je leert het op MKB Servicedesk'

Met een nieuwe radiocommercial onderschrijft MKB Servicedesk voortaan nog beter hoe mkb-ondernemers bediend worden.

03 november 2017

MKB heeft nauwelijks oog voor duurzaamheidsdoelen VN

8 op de 10 ondernemers verwachten de komende 5 jaar aan de slag te gaan met SDG’s

Ruim 8 op de 10 Nederlandse mkb-ondernemers weten niet precies wat de Sustainable Development Goals (SDG’s) zijn, of hebben zelfs helemaal geen idee. Dat blijkt uit een online peiling door MKB Servicedesk onder 600 bedrijven tot 250 medewerkers.

02 november 2017

MKB-ondernemers: businessplan zwakste plek

Persbericht

Starters in het midden- en kleinbedrijf hebben meer advies en begeleiding nodig bij het maken van een goed doordacht businessplan. Dat blijkt uit de maandelijkse MKB Monitor van MKB Servicedesk.

16 oktober 2017

MKB-ondernemers ontevreden met eigen ontwikkeling

Persbericht

Bijna 9 op de 10 mkb-ondernemers vinden dat ze niet genoeg toekomen aan hun eigen ontwikkeling. Dat blijkt uit een online enquête door MKBServicedesk.nl onder 794 ondernemers naar (bij)scholing binnen hun bedrijf.

08 september 2017

Bij negen op tien bedrijfswebsites zijn gegevens van bezoekers onveilig

Is jouw website goed beveiligd?

Zo’n 86% van de Nederlandse bedrijfswebsites die privacygevoelige gegevens verwerken, heeft de beveiliging daarvan onvoldoende op orde. Naast veiligheidsrisico’s voor sitebezoekers, dreigen ondernemers hierdoor steeds meer omzet mis te lopen.

30 juni 2017

MKB Servicedesk genomineerd voor FD Gazellen 2013

Snelle groei beloond met nominatie prestigieuze award

MKB Servicedesk BV is uitgeroepen tot een van de FD Gazellen van 2013. Het Financieele Dagblad nomineert ieder jaar de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Wij zijn trots op deze nominatie.

30 juni 2017

Dutch Network Group neemt De Zaak over

MKB Servicedesk en De Zaak vormen grootste ondernemersplatform

Ondernemersnetwerk De Zaak is vandaag overgenomen door Dutch Network Group BV, de onderneming achter MKB Servicedesk. De platformen bereiken samen maandelijks meer dan 350.000 ondernemers. Door deze overname ontstaat het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

12 maart 2014

De Zaak en MKB Servicedesk samen verder

Overname De Zaak door Dutch Network Group een feit

Dutch Network Group, de onderneming achter MKB Servicedesk, heeft De Zaak overgenomen. Oftewel: De Zaak en MKB Servicedesk gaan samen verder en bedienen daarmee het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

12 maart 2014

Ondernemer zoekt hulp bij ontslag

MKBarometer: Thema ontslag hot in september

Het thema ontslag neemt een behoorlijke vlucht voor ondernemers in de maand september, blijkt uit de maandelijkse MKBarometer van MKB Servicedesk en De Zaak. ‘Hoe kan ik mijn werknemer na zijn proeftijd ontslaan?’ en ‘Wat doe ik als een ontslagzaak is afgewezen door het UWV?’ Dat zijn de vragen die op dit moment leven bij ondernemers.

11 maart 2014

Getoond 11 tot en met 20 van 21 totaal, er zijn meerdere pagina's