Gediplomeerd (Online) Ondernemen

Nieuwe business kansen dienen zich aan, wees goed voorbereid!

De ware ondernemer is continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zijn/haar business te laten groeien of zelfs een nieuw bedrijf te beginnen als de markt daarom vraagt.

Met de verregaande digitalisering is de inrichting van een goede website en/of webshop onontbeerlijk voor succes. Maar hoe pak je dat aan en hoe krijg je daarna genoeg bezoekers naar je website om voldoende transacties te genereren. Met een relevante opleiding, cursus of training ga je beter voorbereid aan de slag. Zodat jouw onderneming in een snel veranderende samenleving klaar is voor de toekomst!

In deze themapagina lees je meer over o.a.:

  • omscholing van je personeel
  • actuele disciplines voor de ondernemer van nu
  • de noodzaak van een relevante opleiding, training of cursus

Je personeel omscholen of opleiden

Zo benut je de subsidies en fiscale voordelen

Als je wilt blijven groeien, de concurrent voor wilt blijven en je medewerkers wilt behouden, kies je voor opleiden. Ook als je niet groeit maar juist inkrimpt, kan opleiding een goed instrument zijn. Of je er als bedrijf nu goed voor staat of minder goed, opleiden kost geld. Of juist niet?

Welke afspraken moet ik met mijn werknemers maken over het volgen van cursussen?

Zorg dat werknemers weten waar ze aan beginnen

Je wilt dat je werknemer een opleiding of cursus gaat volgen. Of misschien heeft een werknemer hier zelf om gevraagd. Dat is goed voor de ontwikkeling van je mensen en van je bedrijf, maar wat voor afspraken maak je over de betaling van de studiekosten?

Wat staat er in een online marketing plan?

Column Zuleikha Meijen | Zulutions

Discussies over het nut van het maken van een online marketing plan komen tegenwoordig minder voor. Waar de meeste ondernemers tegenaan lopen is de vraag “Wat zet ik een online marketing plan?”. Ik omschrijf het online marketing plan als een geïntegreerd onderdeel van een business plan. Het sluit naadloos aan op jouw huidige bedrijfsstrategie en eigenlijk staat, evenals bij offline marketing, het geraamte al vast.

Hoe start ik een webshop?

Tips voor het opstarten van je eigen webwinkel

Wil je graag een webshop starten? Dit is een populaire en laagdrempelige manier om te ondernemen. Deze slimme tips helpen je om goed van start te gaan.

"Opleiding is essentieel voor ondernemers"

6 ondernemers over opleiden van jezelf en je medewerkers

Zijn opleidingen, cursussen en trainingen belangrijk voor ondernemers? We vroegen het aan ons panel van ondernemers. Is het 'essentieel' om je kennis up to date te houden? En hoe zit het met je werknemers? Moet je je personeel ook trainen of opleiden?