Kennispartners OVAL

Help je personeel een leven lang ontwikkelen!

Stimuleer je personeel inzetbaar te blijven in de toekomst en zich continu aan te passen aan nieuwe ontwikkelingen.

In maart 2021 is de samenwerking met zeer ervaren partners van Oval van start gegaan op het gebied van:

  • Leren en ontwikkelen
  • Professionele ondersteuning voor MKB bedrijven

Deze leden van OVAL zijn professionals op het gebied van loopbaanbegeleiding, werkgeluk, team coaching, leidinggeven op afstand, re-integratie, balans tussen werk en privé en outplacement. Kan jij als ondernemer ondersteuning gebruiken op een van deze gebieden of heb jij andere personeelsgerelateerde vragen? Lees hieronder meer over de dienstverleningen van alle partners. Benieuwd naar hoe jij je medewerkers kan laten groeien en bloeien? Vind alle informatie op de pagina 'Het beste voor je mensen, ontwikkel je bedrijf'

Het beste voor je mensen, ontwikkel je bedrijf

Laat je medewerkers groeien en bloeien!

Jouw mensen maken het verschil in de markt. En in sterk veranderende tijden is het nog belangrijker ze te ondersteunen, laten groeien, presteren en plezier te hebben! Als je investeert in de beste begeleiding voor je personeel, ontwikkel je het hele bedrijf. Maar hoe pak je dat aan? Bekijk de themapagina

Oval

OVAL maakt duurzame inzetbaarheid werkend

U bent op zoek naar een dienstverlener op het gebied van vitaliteit, activering en loopbaan. U wilt een bedrijf waar u van op aan kunt, dat aantoonbaar kwaliteit levert. OVAL heeft een groot aantal leden die onderling verschillen in aanbod, maar ook in omvang en aanpak.

Calder Werkt

Samen werken aan een optimaal werkende arbeidsmarkt

Calder Werkt beweegt zich tussen werkgevers, werknemers en werkzoekenden waarbij we versnellen, verbinden en inzicht bieden. We coachen werknemers tijdens hun loopbaan en richten ons op ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. We ondersteunen werkgevers om het beste uit hun medewerkers te halen en bieden praktische hulp bij de coaching en begeleiding van langdurig zieken en het vormgeven van een inclusievere organisatie.

Career & Live

Thuiswerken en hybride werken zonder stress

Career & Live adviseert organisaties & coacht mensen op het gebied van thuiswerken en hybride werken, werkdruk, werkstress en werk privé management.

Dijk & Van Emmerik

Passie voor mens en werk

‘Vallen is niet erg. Blijven liggen wel.’ Sterker nog: blijven liggen is voor veel mkb’ers helemaal geen optie. Voor ons gedreven team van HR-deskundigen en arbeids- en organisatiepsychologen gelukkig ook niet. We weten namelijk uit ervaring dat bedrijven die tijdelijk stagneren, straks weer kunnen groeien. En dat ondersteuning door een goed HR-adviesbureau uitval voorkomt en het noodgedwongen afscheid van gewaardeerde medewerkers verzacht: ruim 95% van onze outplacement-kandidaten vindt binnen een half jaar nieuw werk dat bij hen past. Ook in crisistijd.

Solid Sense

Hét coachings- en trainingsbureau voor organisaties die willen investeren in de groei en ontwikkeling van hun medewerkers.

Solid Sense is hét coachings- en trainingsbureau voor organisaties die willen investeren in de groei en ontwikkeling van hun medewerkers.

Staatvandienst

Staatvandienst voor wendbare mensen en organisaties

Ondernemers die investeerden in de wendbaarheid van hun mensen en dus in hun organisatie, bleken zich het afgelopen jaar sneller te kunnen aanpassen aan de gevolgen van Covid19. Zo konden zij hun klanten blijven bedienen. Want hoe onzeker de ontwikkelingen zijn, de wendbaarheid van mensen is een garantie op een veerkrachtige organisatie. Zij zijn de winnaars van morgen.

USG Restart

USG Restart gelooft in een betekenisvolle baan voor iedereen

Persoonlijke coaching, op maat vormgegeven programma’s, activerende workshops en een breed USG People netwerk. Dat is waar USG Restart voor staat! Van daaruit helpen onze NOLOC-gecertificeerde coaches mensen bij het optimaal benutten van hun baan en ontwikkelkansen. In de begeleiding werken wij met een mensgerichte aanpak waarbij het (h)erkennen van talent centraal staat.

Lagarde & You

Wij laten talenten stralen

Wij zijn een full service dienstverlener op het vlak van curatieve en preventieve (duurzame inzetbaarheid) dienstverlening ten behoeve van organisaties en hun medewerkers. Overal waar mensen werken, zouden we als businesspartner willen meedenken en mee-ontwikkelen. Wij typeren onszelf als een commerciale organisatie.

Xynthesis

Arbeidsmobiliteit & Vitaliteit

Wij staan voor arbeidsmobiliteit en vitaliteit van uw personeel. Het verhogen van mobiliteit en vitaliteit binnen uw organisatie doen we door persoonlijke en/of loopbaancoaching. Met onze outplacement- en re-integratietrajecten zorgen wij dat mensen die niet meer binnen uw organisatie passen een goede plek elders vinden.