Design-bureaus op kantoor

Advertorial

05 maart 2018

Wanneer je op kantoor een aangename sfeer wilt creëren, is het belangrijk aandacht aan de omgeving te besteden. Een juiste kantoorinrichting is bevorderlijk voor interactie en productiviteit. Daarnaast zorgt goed gekozen meubilair voor een positieve instelling en draagt het bij aan de uitstraling van je organisatie.

Design binnen het kantoor

Als je aandacht besteedt aan design, zijn bijzondere resultaten mogelijk. Dit heeft te maken met de manier waarop materialen, vormen en functionaliteit samenhangen. Je wilt tot een omgeving komen waarin het geheel klopt.

Tafels van Odesi als bureau gebruiken

Odesi is een merk dat Dutch Design op de kaart zet. Bijzonder aan Odesi is dat er tal van ontwerpers bij betrokken zijn. Zij delen gevoel voor kwalitatief goede materialen en tijdloze designs. De manier waarop zij de tafels van Odesi ontwerpen maakt een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat mogelijk. Zo hebben de ontwerpers aan de kleinste details gedacht, met altijd als doel: uitstraling en functionaliteit. Een voorbeeld, zij hebben bij de Stringer-tafel speciale gootjes aangebracht, ideaal om kabels weg te werken. Storende elementen spelen daardoor geen rol: ze blijven verborgen. Dit maakt de tafel geschikt als bureau of werktafel.

Over de tafels van Odesi

Bij Odesi is nagedacht over design in de breedste zin van het woord. Wil jij een smaakvolle inrichting van je kantoor, dan passen de tafels van Odesi daar goed bij. Denk aan de Maas van Marjolein Kap. Tafels als deze zie je wel in oude kloosters. Dit heeft te maken met de manier waarop de poten verbonden zijn en de sierlijke scheiding over de gehele lengte.

Kies je voor een combinatie van eikenhout en slank staal? Dan kun je het best voor de Branch gaan. Het blad van deze tafel lijkt te zweven en laat door de stoere details een onvergetelijke indruk achter.

Ga je voor een luchtiger ontwerp, dan kom je op de designs van Kees Marcelis uit. Bij de Belly bijvoorbeeld is gekozen voor een aantrekkelijke stalen driepoot en een blad met bijzondere toplaag.

Alle tafels van Odesi zijn als bureau en werktafel te gebruiken. Afhankelijk van de manier waarop je je kantoor wilt inrichten en de uitstraling die je nastreeft, past het één beter dan het ander. Schakel eventueel een stylist of een architect in om tot een prettig geheel te komen. Dergelijke professionals kunnen laten zien wat er nog meer mogelijk is; zo weet je zeker dat er op een fijne manier gewerkt kan worden en dat alles tot in de puntjes klopt.

De tafels van Odesi zijn inzetbaar binnen allerlei situaties. Daarnaast kun je kiezen voor diverse formaten en kleuren. Door de tijdloze aard van het design zijn de tafels van Odesi niet direct bepalend voor de sfeer. Het grote voordeel daarvan is dat de stijl van je kantoorinrichting gemakkelijk aan te passen is en dat je dan deze design-bureaus niet direct hoeft te vervangen.