Mobiel Ondernemen

Thuiswerken, op kantoor of onderweg, connectiviteit is cruciaal voor de ondernemer van nu.

Het ondernemen anno nu vraagt om nog meer bereikbaarheid voor klanten en opdrachtgevers. De organisatie richt zich hierop in door verder te investeren in mobiele en vaste netwerkoplossingen zodat werken op iedere locatie en tijdstip mogelijk wordt. Snelheid, veiligheid en capaciteit zijn daarbij doorslaggevend.

Met het werken in de cloud en het inloggen op draadloze netwerken neemt de kans op ongewenste indringers toe. Beveiliging is cruciaal om de privacy van klanten te waarborgen. In deze themapagina lees je meer over o.a. het kiezen van het juiste netwerk, capaciteit en mobiele apparatuur.

Hoe bescherm ik mijn telefoon tegen virussen?

Virussen en wormen op mobiele apparaten van jou en je personeel

Een smartphone is eigenlijk niks anders dan een mobiele computer waar je toevallig ook mee belt. En dus is je mobiele telefoon net zo vatbaar voor virussen als je andere apparatuur. Hoe bescherm je jouw telefoon en de telefoon (van de zaak) van je personeel?

Bedrijfstelefonie: alle opties op een rij

VoIP, Hosted VoIp, Skype, Google Talk en VoipBuster

Welke vorm van telefonie past het beste bij jouw bedrijf? Is dat je huidige conventionele telefooncentrale? Een nieuwe VOIP-centrale? Hosted VOIP? Of houd je het laagdrempelig en gebruik je gewoon Skype, Google Talk of VoipBuster?

Flexibel werken: hoe doe je dat?

Van vaste werkplek naar onderweg met de laptop

Flexibel werken draait erom dat medewerkers altijd en overal hun werk kunnen uitvoeren. Hoe introduceer je dat op een slimme manier binnen je bedrijf?

Wat is cybercrime?

Alle vormen van cybercrime met een toelichting

Cybercrime komt steeds vaker voor. In de eerste vier maanden van 2021 werden in ons land al 5.043 meldingen gedaan van cybercriminaliteit. Een stijging van maar liefst 78,1% vergeleken met dezelfde periode in 2020. In vergelijking met 2019 is het zelfs verviervoudigd. Welke vormen zijn er allemaal?