Exportfinanciering

Krediet desk

BMKB, Qredits en Kredietunies: nuttig voor het mkb?

Fragment uit het webinar 'Financieringsvormen en regelingen'

Welke hulpregelingen en financieringsalternatieven zijn nuttig voor het mkb? Willem Overbosch in gesprek met Rinke Zonneveld en Hans Biesheuvel.

22 oktober 2013
Krediet desk

Financiering: waar een wil is, is een weg

Factoring nu ook goede financieringsoptie voor MKB

Voor ondernemers is het steeds moeilijker om hun bedrijfsfinanciering rond te krijgen. Vooral het midden- en kleinbedrijf (MKB) is de dupe van steeds strengere eisen van banken en andere externe financiers. Maar er zijn oplossingen.

22 oktober 2013

Welke rente vraagt de bank en hoe komt dat?

Jan Wietsma geeft antwoord in webinar 'Hoe kom ik aan geld?'

Wat zijn gangbare rentepercentages bij een kredietaanvraag? Gastspreker Jan Wietsma, directeur van MKB-Kredietcoach, legt uit hoe financiers handelen en hoe ondernemers dat proces kunnen beïnvloeden, tijdens het webinar 'Hoe kom ik aan geld?'.

21 januari 2013

De bank wijst mijn kredietaanvraag af, wat nu?

Deel 5 van het webinar 'Hoe kom ik aan geld?' met Jan Wietsma

Welke alternatieve financieringsvormen zijn er naast bancair krediet? Presentator Willem Overbosch van MKB Servicedesk en gastspreker Jan Wietsma, directeur van MKB-Kredietcoach spreken in het webinar 'Hoe kom ik aan geld?' over crowdfunding en mezzanine financiering.

21 januari 2013

De drie succesfactoren van een kredietaanvraag

Jan Wietsma geeft antwoord in webinar 'Hoe kom ik aan geld?'

"De vent, de tent en de cent." Presentator Willem Overbosch van MKB Servicedesk en gastspreker Jan Wietsma, directeur van MKB-Kredietcoach, behandelen in het webinar 'Hoe kom ik aan geld?' de drie belangrijkste factoren op de weg naar bedrijfsfinanciering.

21 januari 2013
Financiële desk

"Factoring verademing in starre landschap van bankiers"

Etienne de Bruijn over financiering van zijn bedrijf

Ervaren ondernemer Etienne de Bruijn vond acht jaar geleden hét antwoord op zijn financieringsvraagstuk. Via factoring heeft hij altijd voldoende financiële slagkracht. “Zonder SVEA Finans waren we er niet meer geweest.”

17 december 2012

"American factoring geeft aanbieder meer speelruimte"

Column Laurens van der Starre | Factoring nieuwe kans voor mkb

Als gevolg van de toenemende liquiditeitsdruk en het moeilijk verkrijgen van bancaire financiering zijn mkb-ondernemers op zoek gegaan naar een alternatief. Een van de alternatieven die op dit moment veel aandacht van het mkb krijgt is factoring. En terecht.

04 december 2012

Bedrijven sluiten vaker exportverzekering af

Crisis zorgt voor meer risicobewustheid

Meer Nederlandse bedrijven sluiten een exportkredietverzekering (EKV) af bij de staat. Het aantal verzekerden is in korte tijd met tientallen procenten gegroeid. Er worden vooral veel aanvragen gedaan voor projecten in de BRIC-landen.

14 februari 2012

Getoond 31 tot en met 38 van 38 totaal, er zijn meerdere pagina's