Website

MKB TV Online ondernemen

Talkshow met Tineke Verburg op Week van de Ondernemer

Hoe is het met jouw website gesteld? Op de beursvloer werden 'live' sites van ondernemers onder de loep genomen. Want gemiddeld scoren alle Nederlandse websites slechts een cijfer van 4,5.

30 augustus 2012

Google verandert manier van zoeken

Grote gevolgen voor zoekmachinemarketing

Het wordt belangrijker om relevante en originele content op je website te plaatsen. Google heeft namelijk een wijziging in haar algoritme aangebracht. Doel is meer 'high quality websites' bovenaan de zoekresultaten te krijgen.

29 augustus 2012
Online ondernemen desk

Hoe bouw ik mijn eigen website?

Ondernemer Frank Euwe maakte zijn website zonder voorkennis

Bijna drie jaar geleden begon hij als zelfstandig ondernemer. Frank Euwe van CRM Plus wilde eerst een bedrijf voor trainingen opzetten, maar besloot: 'ik begin een eigen CRM- bedrijf. Én bouw mijn eigen website.'

28 augustus 2012

Sociale websites vervangen de koffieautomaat

Column | Gunningsfactor

Vaak wordt beweerd dat de echte beslissingen buiten de vergaderingen worden genomen. Buiten de formele momenten. Bij de koffieautomaat dus. Irrationele of onlogische krachten lijken te leiden tot de belangrijke beslissingen.

27 augustus 2012

De zoektocht naar optimaal resultaat

Column | Karin Steenbrink en Sylvia Reerink

In 2009 startten Karin Steenbrink en Sylvia Reerink een webshop met kadootjes speciaal voor mensen die in het ziekenhuis liggen. Hoewel ze genoeg bezoekers op hun website krijgen, is de conversie niet hoog genoeg.

22 augustus 2012

Hoe krijg ik inzicht in het bezoekersgedrag van mijn website?

Webanalyse voor ondernemers

Door middel van webanalyse krijg je inzicht in het gedrag van de bezoekers op jouw website. Deze gegevens kun je gebruiken om de informatie en diensten op je site te verbeteren.

20 augustus 2012
Online ondernemen desk

Winnaar Starter Award blijft website finetunen

'Mijn website heeft zeker 800 aanpassingen moeten ondergaan'

Stel je wilt ondernemer worden. Dan zeg je je baan op, verkoop je je huis en laat je voor een paar ton een website op maat maken. Tenminste, als je zo overtuigd bent van je idee als Martin Beijer, oprichter van online typcursus TICKEN.

17 augustus 2012

Ondernemers tegen extra eisen cookies

Nieuwe wetgeving verplicht je tot ombouwen van je website

MKB-Nederland en VNO-NCW willen niet dat de wetgeving voor cookies extra zwaar wordt. Ondernemers zouden dan namelijk hun website flink moeten ombouwen.

17 augustus 2012
Online ondernemen desk

"Zonder goed businessmodel komt je website er niet"

Interview met Stephan Bosman van Zoover een Weeronline

In vijf jaar tijd heeft Bosman samen met collega Bas Rasker van Zoover een regelrechte succesformule gemaakt, een website die bekend is in binnen- en buitenland. En vergeet Weeronline niet.

17 augustus 2012

Werkwijze Bedrijvengidsonline.nl

Inventarisatie van klachten

MKB-Nederland en Stichting Steunpunt Acquisitiefraude (SAF) krijgen al lang klachten van ondernemers over Bedrijvengidsonline.nl, een activiteit van Infosite bv en Website Services bv.

15 augustus 2012

Getoond 101 tot en met 110 van 148 totaal, er zijn meerdere pagina's