Website

MKB-Nederland start juridisch proces tegen Bedrijvengidsonline.nl

Actiesite ikbenmisleid.nl gelanceerd

MKB-Nederland onderneemt juridische stappen tegen Bedrijvengidsonline.nl, een internetgids van Infosite bv en Website Services bv.

15 augustus 2012

Gesprek MKB-Nederland en Bedrijvengidsonline.nl

Stand van zaken

Bijna 220 ondernemers hebben in een paar dagen tijd een klacht ingediend over de werkwijze van Bedrijvengidsonline.nl. De bedrijven achter deze site, Infosite bv en Website Services bv, gaan in gesprek met MKB-Nederland.

15 augustus 2012

Uniek concept moet audiovisuele sector uit het slop trekken

Investeer in het plan van Sander Olislagers op mkbcrowdfunding.nl

Unieke concepten bedenken, dat is wat Sander Olislagers van Wave Concepts het liefst doet. Zijn eerste idee is inmiddels volgroeid tot een echt bedrijf: AVdirect. Een website waar verhuurbedrijven audiovisuele apparatuur aanbieden.

13 augustus 2012

Hoe manage ik mijn e-mail?

Tien tips om je e-mailverkeer in de hand te houden

Als je bedrijf een aansprekende website heeft en dagelijks veel bezoekers trekt, zul je veel reacties per e-mail krijgen. Maar hoe verwerk je die mails goed en efficiënt? Tien tips om je mailstroom te beheersen.

10 augustus 2012
Automatisering & IT desk

Bouw snel en goedkoop je eigen website

Gebruik een online websitebuilder en een gratis beeldbank

Veel ondernemers denken dat het opzetten van een eigen website duur, arbeidsintensief en tijdrovend is. Ten onrechte. Want tegenwoordig bouw je voor een luttel bedrag per maand zelf je eigen bedrijfswebsite. Zonder langdurige implementatietrajecten.

02 augustus 2012

Pas op voor goedkope websitebouwers

MKB-Nederland waarschuwt voor malafide webontwikkelaars

Vorige week bleek uit onderzoek dat veel ondernemers een nieuwe website willen in 2012. En dat biedt voor veel webbouwers een kans. Maar die kansen worden ook steeds meer aangegrepen door 'malafide webontwikkelaars', waarschuwde de Belgische werkgeversvereniging voor het midden- en kleinbedrijf, UNIZO, onlangs.

10 april 2012
Online ondernemen desk

Ondernemer wil nieuwe website in 2012

Professionele site en social media belangrijk bij zoektocht naar klanten

Een nieuw jaar, een nieuwe website. Dat is voor veel ondernemers in het mkb een goed voornemen voor het nieuwe jaar. Ze zien hun online aanwezigheid als een steeds belangrijker criterium voor een professionele organisatie.

02 februari 2012

Hotline met Den Haag

Online dialoog tussen ondernemend Nederland en VVD

Onder de naam Lef moet Lonen opende de VVD-fractie dinsdag 31 januari de online dialoog met ondernemend Nederland. Met de website legt Lef Moet Lonen rechtstreeks contact tussen ondernemers en Kamerleden.

01 februari 2012
Online ondernemen desk

Vijf tips om je website te verbeteren

Wat kan ik doen om mijn website nog beter te maken?

Je wil je website verbeteren, maar hebt het geld niet om er een professioneel bureau naar te laten kijken én je wil er geen weken tijd in steken. Wat kun je doen om je website te optimaliseren? Vijf tips.

31 januari 2012
Online ondernemen desk

Optimaliseer ik mijn website zelf of besteed ik het uit?

Optimalisatie en onderhoud

Wil je je website voor méér doeleinden gebruiken dan alleen als online visitekaartje, dan zul je hem moeten onderhouden en optimaliseren. De grote vraag: doe je dit zelf of besteed je het uit?

31 januari 2012

Getoond 111 tot en met 120 van 148 totaal, er zijn meerdere pagina's