Website

Online zakendoen vanuit de cloud

Wat zijn de voordelen voor mij als ondernemer?

Naast een webshop, een goede website en social media kun je online rendement behalen door het invoeren van een online kantoor. Hierbij draaien al je kantoorapplicaties zoals tekstverwerking, spreadsheets en presentatie software op het internet en hoef je ze niet op je eigen computer te installeren. Cloud computing kan je zo veel geld besparen.

04 september 2013

'Een webshop kan mijn boekhandel iets extra's geven'

Ondernemer in beeld | Monique van Oosterhout runt boekenwinkel in Rotterdam

Het sterke punt van haar boekhandel in Rotterdam is het persoonlijke karakter ervan. Regelmatig voert Monique van Oosterhout van boekhandel v/h Van Gennep gesprekken met een groepje klanten over mooie boeken en helpt ze hen aan hét ideale exemplaar. Een ontwikkelkans voor de ondernemer? Online ondernemen!

04 september 2013

Zet een online papierversnipperaar op kantoor

Column | Bring Your Own Software

Op ieder kantoor staat een papierversnipperaar. Medewerkers versnipperen alle belangrijke documenten zorgvuldig alvorens deze bij het vuilnis te zetten. Bijna krampachtig proberen we ervoor te zorgen dat bedrijfsgevoelige informatie niet in verkeerde handen valt, want dat zou catastrofale gevolgen kunnen hebben.

15 juli 2013

Online succes met de Hink-Stap-Sprong

Column | Van bezoekers naar opvolging

In Nederland zijn bijna 4 miljoen domeinnamen geregistreerd onder de .nl extensie. Een ondernemer telt zonder website bijna niet meer mee. Een website is een uithangbord, een leadgenerator, een verkoopkanaal en een klantenbinder.

02 juli 2013

Promotie van je website via Google

Meer over AdWords en AdSense

Een goede positie in Google is belangrijk om bezoekers naar je website te trekken. Je kunt er zelfs adverteren. Alleen mensen die zoeken op een door jou opgegeven zoekwoord zien jouw advertentie.

22 mei 2013

Exporteren naar Duitsland en Frankrijk

Nieuwe website helpt je op weg

Heb je exportambities in Duitsland en Frankrijk?

16 april 2013

Links uit het whitepaper 'Mijn website klaar voor de toekomst?'

Websites met informatie over websites anno nu

Om je website klaar te maken voor nu en de komende jaren, gebruik je het whitepaper 'Mijn website klaar voor de toekomst'. Vind de bronnen die voor dit whitepaper zijn geraadpleegd in dit overzicht.

02 april 2013

Hoe communiceer ik online met klanten?

Google Hangouts, social media

Hoe communiceer je online met klanten? Die vraag beantwoordt Bonopoly adviseur Gerard Duursma tijdens de Flynth Franchise Relatiedag. Hij deelt de nieuwste online ontwikkelingen en schakelt via Google Hangout naar collega's in een andere ruimte.

28 maart 2013

Hoe gebruik ik online tools voor mijn winkel?

Welke toepassingen werken voor welk bedrijf?

Welke online tools kunnen franchise ondernemers inzetten? Die vraag beantwoorden twee experts in online ondernemen tijdens de Franchise Relatiedag van Flynth.

28 maart 2013

Hoe kwetsbaar ben je online?

Online kwetsbaarheid versus klantbereik

Hoe kwetsbaar moet je je opstellen als online ondernemer? Op die vraag geeft Jeroen Martens, Flynth adviseur online ondernemen, een antwoord tijdens de Flynth Franchise Relatiedag.

28 maart 2013

Getoond 71 tot en met 80 van 147 totaal, er zijn meerdere pagina's