Website

De online toekomst voor franchise

Heeft jouw bedrijf wel toekomst zonder internet?

Hoe ziet de online toekomst voor franchise ondernemers eruit? Jeroen Martens, Flynth adviseur online ondernemen vertelt erover tijdens de Flynth Franchise Relatiedag.

28 maart 2013

Wijchen meest kansrijk voor online ondernemen

Gelders dorp wint award voor meest actieve internetgemeente

Niet Amsterdam of Rotterdam, maar de Gelderse plaats Wijchen is de plek waar ondernemers uit het mkb de meeste kansen grijpen op het gebied van online ondernemen. Wil jij meer halen uit online ondernemen? Lees het whitepaper 'Mijn website klaar voor de toekomst'.

28 maart 2013

Hoe vind ik de juiste zoekwoorden voor mijn website?

Ondernemen met Google Adwords

Dat Google Adwords ‘iets’ te maken heeft met adverteren via Google, dat weten we inmiddels wel. Maar hoe je Adwords precies gebruikt en hoe je de zoekwoorden kiest waarop je adverteert, dát weten veel ondernemers nog niet.

26 februari 2013

Nieuwe Telecomwet: voortaan toestemming vragen voor plaatsing cookies

Let op: sinds 5 juni geldt de nieuwe telecomwet!

Heb je een website? Sinds 5 juni 2012 heb je expliciet toestemming (opt-in) nodig voor de plaatsing van cookies. Dit is het gevolg van de invoering van de nieuwe telecomwet.

01 februari 2013

Hoe verbeter ik mijn website?

Download gratis het whitepaper over het optimaliseren van je website

86 procent van de ondernemers heeft een website. Maar of ze hem ook goed gebruiken en eruit halen wat erin zit, dát is een tweede. Ondernemer, er liggen kansen voor je!

30 januari 2013

Hoe krijg ik bezoekers op mijn website?

Alles over online marketing

Je website is in de lucht. Zo, laat het bezoek maar komen. Hoe zorg je ervoor dat je website wordt gevonden? Online marketing kan je een handje helpen. Maar wat is dat precies en hoe zet je het op de juiste manier in?

24 januari 2013

Hoe maak ik een goed online formulier?

Vraag niet meer gegevens dan nodig

Online formulieren worden vaak gezien als een noodzakelijk kwaad. Toch is het belangrijk, want dat zorgt ervoor dat méér mensen zich registreren op je website, een aankoop doen of zich aanmelden voor een nieuwsbrief.

22 januari 2013

Het brein achter een goede online vindbaarheid

Column | Cms-systeem onmisbaar bij zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Veel mkb'ers zien het nut van een zoekmachinevriendelijke website. Toch worden er nog steeds verkeerde keuzes gemaakt als het neerkomt op het design van de website en de techniek erachter.

22 januari 2013

Hoe zorg ik voor conversie?

Hoe maak ik klanten van mijn websitebezoekers

Het bezoekersaantal van je website zegt weinig over je aantal klanten: Als iedereen je site verlaat vóór het afrekenmoment, de informatieaanvraag of een andere concrete actie, ben je niet goed bezig. Hoe zorg je voor conversie?

22 januari 2013

Zorg dat je website klanten oplevert

Tips om traffic te krijgen

Je kunt nog zo’n mooie website hebben, maar als niemand het kan vinden, heb je er niets aan. Daarom wat tips om te zorgen dat je ‘traffic’ krijgt op je website en daarvan de vruchten kunt plukken.

21 januari 2013

Getoond 81 tot en met 90 van 147 totaal, er zijn meerdere pagina's