Mijn website

Online ondernemen desk

Online succes met de Hink-Stap-Sprong

Column | Van bezoekers naar opvolging

In Nederland zijn bijna 4 miljoen domeinnamen geregistreerd onder de .nl extensie. Een ondernemer telt zonder website bijna niet meer mee. Een website is een uithangbord, een leadgenerator, een verkoopkanaal en een klantenbinder.

02 juli 2013

Online kansen benutten: videobellen, narrowcasting en cloud computing

Waar kun je online nog winst boeken?

Uit onderzoek van MKB Servicedesk onder 820 ondernemers blijkt dat praktische online communicatie, zoals videobellen, slechts door 37 procent van de ondernemers wordt benut. Ook narrowcasting en cloud computing wordt nog niet uitgebuit.

24 juni 2013

Promotie van je website via Google

Meer over AdWords en AdSense

Een goede positie in Google is belangrijk om bezoekers naar je website te trekken. Je kunt er zelfs adverteren. Alleen mensen die zoeken op een door jou opgegeven zoekwoord zien jouw advertentie.

22 mei 2013

Links uit het whitepaper 'Mijn website klaar voor de toekomst?'

Websites met informatie over websites anno nu

Om je website klaar te maken voor nu en de komende jaren, gebruik je het whitepaper 'Mijn website klaar voor de toekomst'. Vind de bronnen die voor dit whitepaper zijn geraadpleegd in dit overzicht.

02 april 2013

Nieuwe Winkeltijdenwet: wat zijn de gevolgen?

Móeten ondernemers straks hun winkel opengooien op koopzondag?

De verantwoordelijkheid voor winkelopenstelling op zondag ligt voortaan bij gemeenten. Tenminste, als het wetsvoorstel voor de nieuwe Winkeltijdenwet, dat nu bij de Eerste Kamer ligt, wordt aangenomen. Wat kun je de komende weken verwachten en wat houdt de wetswijziging in?

26 februari 2013

Flinke stijging klachten over webshops

Hoe houd je je webshopklanten tevreden?

Met 53 procent van het aantal winkelklachten is de onvrede over webshops voor het eerst groter dan die over ‘gewone’ winkels. Ben je een webshopeigenaar? Neem je webwinkel onder de loep.

30 januari 2013

Hoe verbeter ik mijn website?

Download gratis het whitepaper over het optimaliseren van je website

86 procent van de ondernemers heeft een website. Maar of ze hem ook goed gebruiken en eruit halen wat erin zit, dát is een tweede. Ondernemer, er liggen kansen voor je!

30 januari 2013

Hoe zorg ik voor conversie?

Hoe maak ik klanten van mijn websitebezoekers

Het bezoekersaantal van je website zegt weinig over je aantal klanten: Als iedereen je site verlaat vóór het afrekenmoment, de informatieaanvraag of een andere concrete actie, ben je niet goed bezig. Hoe zorg je voor conversie?

22 januari 2013

Zorg dat je website klanten oplevert

Tips om traffic te krijgen

Je kunt nog zo’n mooie website hebben, maar als niemand het kan vinden, heb je er niets aan. Daarom wat tips om te zorgen dat je ‘traffic’ krijgt op je website en daarvan de vruchten kunt plukken.

21 januari 2013

De MKB Webscan met Tineke Verburg - Weg met die dode links!

Aflevering 2: Waarom zijn dode links zo slecht voor je vindbaarheid op Google? Geerke Vermeulen van schoenmakerij De Leest uit Bunnik laat haar website testen.

21 januari 2013

Getoond 41 tot en met 50 van 61 totaal, er zijn meerdere pagina's