Ondernemer in beeld

Van Spaanse wijn importeren naar oplossing voor roamingprobleem

Ondernemer in beeld | Duizenden klanten in anderhalf jaar tijd

Duizend particulieren die zijn product gebruiken en honderdveertig bedrijven met één tot veertig aansluitingen. Ondernemer John Boot mag zijn product MyPrivateHotspot' een succes noemen. Zijn doel? Het 'roamingprobleem' oplossen.

27 september 2013

Marketing voeren zonder budget

Hoe het alfabet van Annette van Herk een webshop is geworden

‘Gratis’ marketing voeren, het kan. Annette van Herk, die samen met Sabeth Elberse de kaartenwebshop LetterPost runt, verwerft bekendheid via ‘no budget marketing’.

04 september 2013

Hoe maak je je webshop succesvol?

Patrick Kerssemakers, CEO bij webwinkel fonq.nl over hun speciale online strategie

Het online warenhuis fonq doet het goed. Zo goed zelfs dat het de FD Gouden Gazelle 2010 won voor het snelst groeiende middelgrote bedrijf van Midden Nederland. Een interview met CEO Patrick Kerssemakers.

04 september 2013

Webshop voor Amsterdamse negen straatjes

Bewoonster Rosanne Jansen begint webwinkel voor winkelgebied

Het hipste winkelgebied uit Nederland heeft een eigen webwinkel: 9straatjesonline.com. Initiatiefnemers zijn Rosanne Jansen en Valerie van der Meer. Lees hier het interview met Rosanne en Valerie.

04 september 2013

'Een webshop kan mijn boekhandel iets extra's geven'

Ondernemer in beeld | Monique van Oosterhout runt boekenwinkel in Rotterdam

Het sterke punt van haar boekhandel in Rotterdam is het persoonlijke karakter ervan. Regelmatig voert Monique van Oosterhout van boekhandel v/h Van Gennep gesprekken met een groepje klanten over mooie boeken en helpt ze hen aan hét ideale exemplaar. Een ontwikkelkans voor de ondernemer? Online ondernemen!

04 september 2013

'Medewerkers zijn hier niet snel uitgeleerd'

Bij Metaalbedrijf CMB is elk project anders

'We hebben een droomteam aan medewerkers.' Die gelukkige uitspraak komt voor rekening van metaalbedrijf CMB. 'Dat heeft wel tijd gekost. Sommige medewerkers hebben we bewust laten lopen.'

15 augustus 2013

Onderneemster wint harten met ontbijtzaak

Ingrid Hooijmans: 'Ik wil graag een band opbouwen met mijn gasten'

Haar knusse ontbijt- en lunchzaak HOOI is pas vier maanden open en loopt nu al als een tierelier. Volgens jonge eigenaresse Ingrid Hooijmans is een van de geheimen achter dat succes, de gunfactor vanuit de buurt.

15 augustus 2013

‘Yoga helpt je werknemers te ontspannen’

Ondernemer Ina Heijnen combineert liefde voor yoga met haar vakgebied

Yoga als manier om balans en bewustwording in bedrijven te creëren, dat is in een notendop wat Ina Heijnen wil bereiken met haar ‘vers van de pers’ bedrijf Yourganization.

15 augustus 2013

Hoe onderneem je vanuit China?

Jeroen Hoogeveen heeft een handelsbedrijf in Shanghai

China, een van de grootste economieën ter wereld. Je zou dáár toch een onderneming hebben. Jeroen Hoogeveen waagde drie jaar geleden de sprong en weet nu als geen ander wat je kunt verwachten. Jeroen: "Het goede van China? Álles is hier mogelijk."

15 augustus 2013

'Met 170 medewerkers kun je niet overal bovenop zitten'

Supermarktondernemer Wim Eijkemans leerde dankzij Excelleren.nu delegeren

Voor supermarktondernemer Wim Eijkemans was een werkweek van 100 uur lange tijd heel gewoon. 'Elke ochtend, zeven dagen in de week, stond ik om vier uur naast mijn bed.' Dankzij het Excelleren-project leerde hij delegeren. 'Dat geeft veel lucht.'

15 augustus 2013

Getoond 91 tot en met 100 van 162 totaal, er zijn meerdere pagina's