Ondernemer in beeld

"Gelukkige medewerkers maken lekkere koekjes"

Ondernemer in beeld | Kees Pater Koekjesbakkerij Veldt

Duurzame inzetbaarheid staat bij Koekjesbakkerij Veldt uit Veenendaal hoog in ‘t vaandel. Al in 2011 ging het roer bij eigenaar Kees Pater om. Daarom was hij een van de genomineerden voor de ElkeDagBeter Award 2014.

24 juli 2017

"Een investering in Google, dat leek me niks"

Interview | Leen Zevenbergen

Elke week krijgt hij wel een telefoontje van een ondernemer die hem vraagt te helpen bij de uitvoering van een idee. Ondernemer Leen Zevenbergen wordt in de ondernemerswereld beschouwd als iemand die senioriteit aan een startend bedrijf kan toevoegen, iemand die beginnende ondernemers aan klanten kan helpen.

27 juni 2017

Met honderdtwintig mentoren naar de perfecte startup

Hanneke Stegweg wil 'Google voor lost and found' worden

De 'Google voor lost and found' worden, dat is het doel dat Hanneke Stegweg met haar online platform iLost voor ogen heeft. Via het acceleratorprogramma Startupbootcamp helpen honderdtwintig mentoren haar om die ambitie waar te maken.

27 juni 2017

"Van alle startups die ik heb gerund, is dit de meest bijzondere"

Fuel Up koppelt starters aan bedrijven

Bedrijven die behoefte hebben aan nieuwe ideeën binnen hun bedrijf koppelen aan de meest geschikte innovatieve starter. Ondernemer Chris Dijk bedacht het nadat hij zélf veel geld verloor door geld te steken in de 'verkeerde' starters.

27 juni 2017

Start-up richt zich op onbewust gedrag van consumenten in horeca

Consumatics adviseert ideale geur en muziekkeuze aan horeca

Inspelen op het onbewuste gedrag van gasten in cafés, restaurants en hotels. Dat doet Wenda Kielstra met haar start-up Consumatics. Hoe heeft zij haar bedrijf in korte tijd tot een succes gemaakt?

27 juni 2017

Zussen willen kozijnenmarkt veroveren

Sabina Mehinovic begint dochteronderneming van familiebedrijf

Als twee zussen de kozijnenmarkt in de Benelux veroveren; het is niet het minste doel dat Sabina en Aldmira Mehinovic zichzelf hebben gesteld. De zusjes runnen sinds eind 2012 een dochtertak van het familiebedrijf dat hun vader in Bosnië is begonnen.

27 juni 2017

Verliefd op hun yogaschool

Interview met Sijbrand Maal en Johan Noorloos | De Nieuwe Yogaschool

Na jaren yogales te hebben gegeven in een zaaltje dat bij een sportschool hoorde, vond Johan Noorloos het tijd voor een eigen plek. Hij droomde van een yogaschool waar niet alleen les werd gegeven, maar waar mensen zich ook thuis konden voelen. Samen met Sijbrand Maal, Mariken Hogenhout en Egbert Mulder opende hij eind 2013 De Nieuwe Yogaschool in de Amsterdamse Jordaan. In het gebouw dat ooit een openbare armenschool was, wordt nu 100 uur per week yogales gegeven.

27 juni 2017

‘De klant bepaalt invulling van werkplekconcept’

Work2Connect in één keer goed dankzij marktonderzoek

Eddy Gijssel had al eens met succes een onderneming opgericht toen hij deze zomer het idee kreeg voor een nieuw flexwerkplek-concept voor zzp’ers. Work2Connect verkeert nu in de oprichtingsfase. Binnenkort start een marktonderzoek. “Met mijn vorige onderneming heb ik dat niet gedaan,” vertelt de Bredase ondernemer. “Dat heeft mij het nodige leergeld gekost.”

27 juni 2017

"Meer inzicht door digitaliseren van informatie"

Interview Madelon Gloude | Digitaal werken

Het digitaliseren van je bedrijf heeft veel voordelen, maar hoe zorg je dat digitaal werken ook echt werkt binnen je organisatie? We vroegen het aan Madelon Gloude, businesscoach van Complemento. "De toenemende informatiestromen moet je managen."

12 juni 2017

"Altijd mijn bestanden bij me vanuit mijn eigen cloud"

Interview met Björn Vijfvinkel | Werkplek van de toekomst

Steeds meer ondernemers benutten de voordelen van cloud computing. Dat heeft het nodige effect op je kantoor en je ICT. Hoe ziet jouw werkplek eruit? We vroegen het aan ondernemer Björn Vijfvinkel.

12 juni 2017

Getoond 31 tot en met 40 van 162 totaal, er zijn meerdere pagina's