Slim werken

Mobiliteits desk

Tot zover het thuiswerken?!

Column | Aansturen op resultaat, niet op aanwezigheid

Menig sceptisch manager ten aanzien van Het Nieuwe Werken hoor ik opgelucht reageren op het nieuws dat thuiswerken voor Yahoo-medewerkers binnenkort verleden tijd is. ‘Hè hè, het bedrijfsleven komt weer bij zinnen en ziet éindelijk in dat al dat thuiswerken een grote grap is.’

08 maart 2013

Flexibel werken met een virtuele assistent

Besteed werkzaamheden uit aan een secretaresse op afstand

Je start een bedrijf omdat je ergens goed in bent of omdat jij graag een bepaald product verkoopt. Maar bij een eigen bedrijf, horen ook zaken waar je geen tijd voor hebt. Een virtueel assistent biedt dan uitkomst.

30 januari 2013

Hoe verander ik het werk- en reisgedrag van mijn werknemers?

Van kennis naar uitvoering

Er zijn talloze manieren om slimmer te werken en te reizen. Je kunt gaan thuiswerken, flexwerken, de auto laten staan en met het OV reizen, buiten de spits reizen of carpoolen. Maar hoe voer je dit door binnen je bedrijf?

24 januari 2013

Word je bewust van reis-en werkgedrag

Doe de scan Slim Werken, Slim Reizen

Lodewijk de Waal, voorzitter Platform Slim Werken, Slim Reizen maakt ondernemers graag bewust van reis- en werkgedrag. De Slim Werken, Slim Reizen scan helpt daarbij.

21 januari 2013

Waar sla je bij mobiel werken je documenten op?

Hoe kan iedereen vanaf een andere plek bij werkdocumenten?

Als jij en je werknemers mobiel werken, is een vaste harde schijf niet per se nodig. Hoe zorg je er dan voor dat iedereen bij de gegevens kan die hij of zij nodig heeft?

13 januari 2013

Webinar Slim Werken Slim Reizen: 'Denk niet steeds in context van tijd'

Laat concept van tijd los en ervaar daardoor minder druk

Hoe laat je medewerkers slim omgaan met werk- en reistijd en hoe belangrijk is het om je tijd goed te managen. Die vragen kwamen uitvoerig aan de orde in het webinar Slim Werken Slim Reizen op donderdag 15 november.

30 november 2012

Mobiliteitsvoucher door 2400 bedrijven aangevraagd

5 procent minder auto's in de file

Het Platform Slim Werken Slim Reizen heeft tijd- en plaatsonafhankdelijk werken binnen organisaties, instellingen en het bedrijfsleven goed onder de aandacht gebracht. Zo vroegen 2400 bedrijven een mobiliteitsvoucher aan.

30 november 2012

Zet de tijd stil en leer hoe je slim werkt en reist

Kom naar congres Tem de Tijd!

'Tijd', het glipt soms door je vingers, terwijl je het zo hard nodig hebt. Op 12 november 2012, wordt de klok even stilgezet op het congres Tem de Tijd!. Specialisten vertellen je hier over de voordelen van slim werken en reizen.

09 november 2012

Hoe wennen mijn medewerkers aan Het Nieuwe Werken?

Vijf stappen om je personeel enthousiast te maken

Stel; je medewerker komt al jaren trouw elke dag naar kantoor, heeft een eigen bureau en wisselt dagelijks face-to-face informatie uit met collega’s. Dan is het wel even schrikken als Het Nieuwe Werken ineens zijn intrede doet.

07 november 2012

Begin Het Nieuwe Werken met een paar handige tools

Laptops, tablets en smartphones

Pas je graag Het Nieuwe Werken toe in je bedrijf? Begin met het uitdelen van een paar handige tools als de smartphone, laptop of tablet. Hiermee kunnen medewerkers al gemakkelijk starten met plaatsonafhankelijk werken.

26 oktober 2012

Getoond 31 tot en met 40 van 58 totaal, er zijn meerdere pagina's