Slim werken

Mobiliteits desk

Verkiezing Virtuele Assistent 2012

Wie wint de award voor beste Virtuele Assistent?

Met de opkomst van Het Nieuwe Werken is de Virtuele Assistent, assistent op afstand, de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardig vak. Hoog tijd om een verkiezing, speciaal voor Virtuele Assistenten te organiseren.

05 oktober 2012

Ontwikkel jezelf in nieuwe technologie

Interview met Martijn Aslander

Eenpitters en het kleinbedrijf hebben de toekomst, stelt netwerker/spreker/ blogger/ondernemer Martijn Aslander. Mits ze slim (samen) werken en gebruik maken van nieuwe technologie.

21 september 2012

E-book 'Eerste hulp bij Slim Werken Slim Reizen'

Zorg voor een betere balans tussen werk en privé voor je personeel

Weet jij als ondernemer hoeveel tijd jouw medewerkers kwijt zijn aan reizen? Wat win jij ermee als ze op flexibele tijden werken? Op deze vragen geeft het e-book 'Eerste hulp bij Slim Werken Slim Reizen' antwoord.

18 september 2012

Verhoogt het nieuwe werken de productiviteit van werknemers?

Flexibiliteit verhoogt de productiecapaciteit

De vrijheid die mobiel werken voor werknemers met zich meebrengt, is voor de werkgever vaak een obstakel: de controle verdwijnt. Maar werknemers zijn juist productiever als ze vrijheid krijgen om hun werktijden in te delen.

30 augustus 2012

Hoe stuur ik mobiele werkers aan?

Mobiel werken vergt een andere manier van aansturing

Bij mobiel werken zijn werkafspraken meer gebaseerd op vertrouwen dan op controle. Dat vereist een andere aanpak. Hoe moet je je medewerkers aansturen?

30 augustus 2012

Welke handige tools bestaan er om slimmer te werken en te reizen?

De tien slimme tools voor onderweg!

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar doelgerichte oplossingen, die het liefst zo min mogelijk tijd kosten en meteen resultaat bieden. Tien handige hulpmiddelen om jou en je werknemers slimmer te laten werken en te reizen.

30 augustus 2012

Is mobiel werken wel veilig?

Wat zijn de risico's?

Als je mobiel werkt en al je zakelijke bestanden op internet hebt staan, kan je het gevoel krijgen dat je de macht over je bedrijfsgegevens kwijtraakt. Want wat als de laptop van jou of een werknemer wordt gestolen?

30 augustus 2012

Het Nieuwe Werken, waarom niet?

Negen misverstanden uit de weg

Starten met Het Nieuwe Werken betekent oude gewoonten loslaten. Bij veel ondernemers en medewerkers roept die verandering weerstand op. Hoog tijd om een aantal misverstanden over Het Nieuwe Werken weg te nemen.

29 augustus 2012

Hoe maak ik optimaal gebruik van mijn laptop?

Online samenwerken op afstand scheelt tijd en geld

Een laptop met mobiel internet geeft je de mogelijkheid om overal te kunnen werken en is de beste tool voor het opstellen van uitgebreide documenten, zoals projectplannen.

23 augustus 2012

Hoe maak ik optimaal gebruik van mijn mobiele telefoon?

Techniek is pas efficient als je het aanpast naar jouw wensen

Als mobiele werker ben je vaak onderweg en dus niet altijd face-to-face bereikbaar voor je werknemers of klanten. In zulke gevallen communiceer je via technische hulpmiddelen als je mobiele telefoon.

23 augustus 2012

Getoond 41 tot en met 50 van 58 totaal, er zijn meerdere pagina's