Special: Efficient communiceren

Mobiel Werken desk

Hoe kan ik efficiënter communiceren?

Doelgerichter communiceren met mobiele toepassingen

Overvolle inboxen, telefoons die maar blijven rinkelen en uren in de file staan op weg naar een afspraak. Herkenbaar? Het kan anders door efficiënter gebruik te maken van technologie.

16 september 2019

Wat zijn de trends in efficiënte communicatie?

Bewust stilstaan: wat wil de klant en wat is nuttig?

Het ene mobiele communicatiemiddel duikelt over het andere. Zeggen we ‘nieuwe trends’, denk je misschien: Néé, niet nóg meer! Maar experts denken juist dat 2011 het jaar wordt waarin er orde in de chaos komt.

24 juni 2013

Drie ondernemers over efficiënte communicatie

Smartphone in je ene hand, tablet in je andere hand en voor je neus een laptop. Hoe kies je uit het enorme aanbod van mobiele communicatiemiddelen, de meest geschikte mix? Drie ondernemers vertellen hoe zíj het aanpakken, efficiënt communiceren.

24 juni 2013

Heb ik die laptop nog wel nodig?

Met je smartphone in de zak en tablet-pc in de tas, denk je misschien: heb ik nog wel een laptop nodig? Ja. Martijn Aslander legt je uit waarom.

21 januari 2013

Wat heb ik aan een tablet voor zakelijk gebruik?

Volgens expert Martijn Aslander is een tablet onmisbaar om efficient te communiceren. In dit filmpje vertelt Martijn waarom een tablet ideaal is voor zakelijk gebruik.

21 januari 2013

Smartphone: Getting Things Done!

Hoe kun je technologie inzetten om niets meer te hoeven vergeten? Gebruik je smartphone en leg je ideeën of beloftes handig en snel vast! Martijn Aslander vertelt je er meer over.

21 januari 2013

Wat heb ik aan Twitter op mijn smartphone?

Een smartphone is ideaal om je social media op bij te houden. Martijn Aslander legt uit waarom je als ondernemer eigenlijk niet zonder Twitter kunt.

21 januari 2013

Kan jij al tovertypen?

Wist je dat je ook met je laptop nog efficiënter kan werken? Bijvoorbeeld door te tovertypen. Martijn Aslander laat je zien wat het is.

21 januari 2013

Wat heb ik als ondernemer aan een smartphone?

Met een telefoon kun je tegenwoordig veel meer dan alleen bellen. Als je een smartphone hebt tenminste. Martijn Aslander legt uit waarom hij vindt dat elke ondernemer een smartphone moet hebben.

21 januari 2013

De optelsom van Het Nieuwe Werken

Hogere productiviteit en innovaties

Het Nieuwe Werken leidt tot kostenbesparingen. Maar naast sec de financiële voordelen levert HNW nog méér op.

09 december 2012

De techniek van het nieuwe werken zit in de mens

Column | De sleutel tot het nieuwe werken

Als ondernemer word je ermee doodgegooid. Alle techniek die je moet gebruiken om slimmer, nieuwer, sneller en blijer te werken. Maar werkt het ook echt? En werkt het voor mij? En voor mijn bedrijf?

27 augustus 2012

Vijf manieren om minder mail te ontvangen

Wat als je berichten je om de oren vliegen?

Iedereen lijkt last te hebben van een e-mailoverload. Het stellen van de vraag 'Waarom stuur ik deze mail?' kan heel verhelderend zijn. Want, soms lijken we te vergeten dat e-mailen geen doel op zichzelf is. Het is slechts een van de communicatiemiddelen waar je gebruik van kunt maken. Tijd om iets te doen aan de mail-overload. Je hebt het zelf in de hand!

27 augustus 2012

Ondernemers massaal aan de tablet

Vooral jonge generatie zzp'ers dol op gadget

Ruim 20 procent van de Nederlandse ondernemers heeft een tablet. Dat is opvallend, aangezien het landelijke gemiddelde nog maar op 8 procent ligt. En het lijkt erop dat het tabletbezit nog verder zal toenemen onder mkb'ers.

23 augustus 2012

Hoe maak ik optimaal gebruik van mijn laptop?

Online samenwerken op afstand scheelt tijd en geld

Een laptop met mobiel internet geeft je de mogelijkheid om overal te kunnen werken en is de beste tool voor het opstellen van uitgebreide documenten, zoals projectplannen.

23 augustus 2012

Hoe maak ik optimaal gebruik van mijn mobiele telefoon?

Techniek is pas efficient als je het aanpast naar jouw wensen

Als mobiele werker ben je vaak onderweg en dus niet altijd face-to-face bereikbaar voor je werknemers of klanten. In zulke gevallen communiceer je via technische hulpmiddelen als je mobiele telefoon.

23 augustus 2012