Special: Efficient communiceren

Mobiel Werken desk

Hoe kan ik efficiënter communiceren?

Doelgerichter communiceren met mobiele toepassingen

Overvolle inboxen, telefoons die maar blijven rinkelen en uren in de file staan op weg naar een afspraak. Herkenbaar? Het kan anders door efficiënter gebruik te maken van technologie.

16 september 2019

Wat zijn de trends in efficiënte communicatie?

Bewust stilstaan: wat wil de klant en wat is nuttig?

Het ene mobiele communicatiemiddel duikelt over het andere. Zeggen we ‘nieuwe trends’, denk je misschien: Néé, niet nóg meer! Maar experts denken juist dat 2011 het jaar wordt waarin er orde in de chaos komt.

24 juni 2013

Drie ondernemers over efficiënte communicatie

Smartphone in je ene hand, tablet in je andere hand en voor je neus een laptop. Hoe kies je uit het enorme aanbod van mobiele communicatiemiddelen, de meest geschikte mix? Drie ondernemers vertellen hoe zíj het aanpakken, efficiënt communiceren.

24 juni 2013

Heb ik die laptop nog wel nodig?

Met je smartphone in de zak en tablet-pc in de tas, denk je misschien: heb ik nog wel een laptop nodig? Ja. Martijn Aslander legt je uit waarom.

21 januari 2013

Wat heb ik aan een tablet voor zakelijk gebruik?

Volgens expert Martijn Aslander is een tablet onmisbaar om efficient te communiceren. In dit filmpje vertelt Martijn waarom een tablet ideaal is voor zakelijk gebruik.

21 januari 2013

Smartphone: Getting Things Done!

Hoe kun je technologie inzetten om niets meer te hoeven vergeten? Gebruik je smartphone en leg je ideeën of beloftes handig en snel vast! Martijn Aslander vertelt je er meer over.

21 januari 2013

Wat heb ik aan Twitter op mijn smartphone?

Een smartphone is ideaal om je social media op bij te houden. Martijn Aslander legt uit waarom je als ondernemer eigenlijk niet zonder Twitter kunt.

21 januari 2013

Kan jij al tovertypen?

Wist je dat je ook met je laptop nog efficiënter kan werken? Bijvoorbeeld door te tovertypen. Martijn Aslander laat je zien wat het is.

21 januari 2013

Wat heb ik als ondernemer aan een smartphone?

Met een telefoon kun je tegenwoordig veel meer dan alleen bellen. Als je een smartphone hebt tenminste. Martijn Aslander legt uit waarom hij vindt dat elke ondernemer een smartphone moet hebben.

21 januari 2013

De optelsom van Het Nieuwe Werken

Hogere productiviteit en innovaties

Het Nieuwe Werken leidt tot kostenbesparingen. Maar naast sec de financiële voordelen levert HNW nog méér op.

09 december 2012

Getoond 1 tot en met 10 van 15 totaal, er zijn meerdere pagina's