Weekly Hangout: Online ondernemen

Ron Dukker en Willem Overbosch in gesprek over online ondernemen

04 juli 2015

In de Weekly Hangout van 26 maart heeft Willem Overbosch met ondernemer Ron Dukker het onderwerp 'online ondernemen anno 2013' besproken. Dukker is één van de ondernemers die heeft meegewerkt aan het whitepaper 'Mijn website klaar voor de toekomst' en deelt in de hangout handige tips op het gebied van online ondernemen.

MKB Servicedesk en NL Kabel hebben op 26 maart de Online Ondernemen Scan en het whitepaper 'Mijn website klaar voor de toekomst' gelanceerd. Met de scan kunnen ondernemers uit verschillende branches meten waar zij staan op het gebied van online ondernemen; het whitepaper staat vol handige how-to informatie en tips van andere online ondernemers. 

Hangout over online ondernemen

Maar hoe je dat, je onderneming klaar maken voor '2013 online'? Dat bespreken Willem Overbosch van MKB Servicedesk en Ron Dukker in deze Weekly Hangout. Onderwerpen als 'je website voor mobiel gebruik', 'je website slim analyseren', 'e-commerce anno 2013' en 'transparantie' komen voorbij. Kijk de video, download het whitepaper en spijker je kennis bij!