Whitepaper 'Mijn website klaar voor de toekomst'

Download het whitepaper en geef je website een update

05 september 2018

Is je website al bruikbaar via mobiele devices, gebruik je analysetools en weet jij wat de nieuwe mogelijkheden zijn op het gebied van e-commerce? De juiste informatie vind je in dit whitepaper.

82 procent van de ondernemers heeft een website, maar of die ook geschikt is voor mobiele devices zoals een smartphone of tablet, dat is meestal iets héél anders. Terwijl zes op de tien mensen mobiele apparatuur gebruiken om te internetten. Zorg dat je website hier klaar voor is! 

Privacy, webwinkel in de cloud

En vergeet andere belangrijke op het gebied van online ondernemen niet. De nieuwe privacywetgeving bijvoorbeeld, die bepaalde eisen aan je transparantie stelt. En wat dacht je van de mogelijkheden op het gebied van e-commerce? Je kunt een webwinkel openen in de cloud, je winkel klaarmaken voor m-commerce en je aansluiten bij grotere initiatieven.

Gratis whitepaper

Alles over deze onderwerpen én over andere onderwerpen die spelen op het gebied van online ondernemen vind je in het whitepaper 'Mijn website klaar voor de toekomst'. Doe er je voordeel mee en word voorloper binnen je branche!