Verhoog je webshop-omzet met 15 procent

Producten ook voor mobiel aanbieden loont
Je kunt de omzet van je webshop met zo'n 15 procent verhogen door je producten of diensten ook op een mobiele website aan te bieden. Steeds meer Nederlanders winkelen met hun smartphone en dit aantal zal alleen maar toenemen. Dat blijkt uit onderzoek van PayPal, uitgevoerd door Forrester Consulting.
Grijp je online kansen
Klik hier
met breedband internet
Naar MijnMKB
Jouw website klaar voor de toekomst?
Klik hier
Download dan gratis het whitepaper in MijnMKB
Naar MijnMKB
Ook een webshop beginnen?
Klik hier
Lees hoe in het whitepaper
Naar MijnMKB
Eind 2012 werd 112 miljoen euro per mobiele telefoon omgezet. Forrester Consulting verwacht dat dit in 2017 1,1 miljard euro zal zijn, een stijging van 57 procent per jaar.  Dan heeft 80 procent van de Nederlanders een smartphone. Dit is nu 54 procent.
 

Meer traffic

Het toevoegen van een mobiele website of app verhoogt de traffic naar je webshop en zorgt voor beter contact met je bestaande klanten. Op dit moment heeft maar een op de drie ondernemers een mobiele website of app. 
 

Zelf maken

Een mobiele website hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn. Er zijn verschillende tools waarmee je zelf van je website een mobiele site kunt maken. Daar betaal je vervolgens 5 tot 20 euro per maand voor, afhankelijk van hoe uitgebreid je het maakt.
 
Een app laten bouwen is duurder, maar wordt ook steeds aantrekkelijker omdat het niet meer altijd nodig is aparte apps te maken voor de besturingssystemen van Apple en Android. Bij Windows 8 moeten applicaties zelf toepasbaar zijn op vast én mobiel internet.

Vraag niet beantwoord of nog een vraag?

MKB Servicedesk helpt je graag verder!

Dossiers

Meeste ondernemers niet klaar voor mobiel internet

Tweederde heeft nog geen mobiele website
Meer dan de helft van de ondernemers in het mkb houdt geen rekening met mobiele internetters. Hun websites zijn niet aangepast op het gebruik met...

Hoe maak ik snel een mobiele website?

MKB Trends 2013: van gewone website naar mobiele website
'Gewone' websites zijn meestal niet geschikt voor mobiele telefoons. Flash is vaak niet beschikbaar en gebruikers moeten oneindig in- en uitzoomen om...

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten