Webwinkel Vakdagen

Alles over online ondernemen

26 januari 2015

Je hebt een website, maar haal je hier wel genoeg uit? Je biedt jouw producten of diensten online aan, maar je hebt het gevoel dat de conversie beter kan. Of je wilt hoger eindigen bij de resultaten van de zoekmachines.

Je bedrijf groeit, maar hoe kunt u ervoor zorgen dat uw website en achterliggende bedrijfsprocessen met uw bedrijf meegroeien? Deze en vele andere vragen kun je voorleggen aan de experts op het ‘De Zaak MKB-expertplein’ tijdens de Webwinkel Vakdagen op 21 & 22 januari 2015 in de Jaarbeurs Utrecht.

Het ‘De Zaak MKB-expertplein’ wordt gepresenteerd tijdens de Webwinkel Vakdagen op 21 & 22 januari 2015 in de Jaarbeurs Utrecht. Deze vakbeurs richt zich op organisaties die online aanwezig zijn of online hun producten en/of diensten verkopen. Je treft een beursvloer aan van 15.000 m2 en een uitgebreid congresprogramma met 200 presentaties, van experts zoals Google, Twitter, SocialMedia.nl, De Klantenluisteraar, ING, Thuiswinkel.org, Bol.com, Vente-Exclusive.com, Lucardi Juweliers, Deli XL, Yoursurprise.com en VT Wonen/Sanoma. Bezoek het ‘De Zaak MKB-expertplein’ op de beursvloer en maak je programma compleet door een keuze te maken uit de vele presentaties. Tijdens de Webwinkel Vakdagen wordt er door MKBRadio.nl een live-uitzending gemaakt met als thema: waar liggen kansen voor het mkb?

Je kunt je hier aanmelden voor het gratis event (mits je je voorregistreert). 

Auteur

Romy Donk