Netwerken

Sponsors Jupiler League-clubs voor tachtig procent regionaal mkb

Netwerken belangrijkste motief, naast persoonlijke motieven

Voor voetbalclubs in de Nederlandse Eerste Divisie wordt het midden- en kleinbedrijf steeds belangrijker. Van de sponsoromzet die de clubs in de tegenwoordige Jupiler League genereren is 80% afkomstig van regionale bedrijven uit deze sector.

15 december 2009

Reinigingsgigant verliest van ZZP'er

Kleinste categorie bedrijfjes veroorzaken bijna geen vuilnis

Ondernemer Gerard Witte uit Dordrecht hoeft de rekeningen van reinigingsbedrijf Netwerk niet te betalen. Dat heeft de rechtbank bepaald. De 63-jarige wao’er Witte heeft een vormgevingsbedrijfje aan huis. Hij werd vanaf 2003 aangeslagen voor het gemeentelijk reinigingsrecht voor bedrijven.

15 december 2009

Netwerk voor vrouwelijke ondernemers

80% van uitgenodigden reageert positief op het idee

Vrouwelijke ondernemers in Zutphen en omgeving kunnen sinds donderdag deelnemen aan een speciaal ondernemersnetwerk: Women in Business (WIB).

15 december 2009

De echte netwerker geeft voor hij iets terug krijgt

Relaties leggen en onderhouden, zakelijk netwerken. Er zijn boeken over volgeschreven, heel veel mensen zijn ermee bezig, ikzelf ook. Toch is het leuk om een echte netwerker te ontmoeten.

15 december 2009

Gebruik de vakantieperiode om te netwerken

Hoezo de zomer is een rustige periode

In de maanden juli en augustus lijkt het qua afspraken veel rustiger dan de rest van het jaar. Gebruik daarom juist deze periode om te investeren in je netwerk.

15 december 2009

Subsidienieuws: oproep Communautair actieprogramma jeugd in actie

De Europese Commissie heeft een oproep gepubliceerd voor het Communautair actieprogramma jeugd in actie (JEUGDINACTIE). De oproep heeft betrekking op proefprojecten van de thematische netwerken onder Actie 1 van het programma (Jeugd voor Europa).

15 december 2009

Nieuw ondernemersnetwerk in Leidsche Rijn

Ondernemers vanuit huis vormen netwerk

Hotze de Jong en Frank van Gemerden bedachten tijdens een bijeenkomst van de MKB Servicedesk het idee een ondernemersnetwerk op te zetten in Leidsche Rijn. Op 17 oktober is de startersbijeenkomst.

15 december 2009

Holland Innovation

Voor nieuwe ondernemers, ontwikkelaars en investeerders

Het grootste netwerkevenement van Nederland, Holland Innovation, wordt 4 oktober gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Hoofdgast is Tim Draper. Dit maal is het thema 'vind je vermogen'.

15 december 2009

Regionaal Ondernemers Congres Arnhem

Het was weer goed netwerken

Het Ondernemerscongres in Arnhem is door meer dan 600 ondernemers uit de regio bezocht en daarmee weer een succes. Op de gezamenlijke stand van MKB-Nederland en ING Bank waren ook enkele andere initiatieven aanwezig.

15 december 2009

Bijbaan goed middel om hoog opgeleid personeel vroegtijdig binnen te halen

Studenten zetten vooral eigen netwerk in om aan bijbaan te komen

Steeds vaker worden bijbanen gebruikt om studenten in een vroeg stadium voor een vast dienstverband op de lange termijn te werven. Voor studenten zijn salaris, de reistijd en flexibele werktijden belangrijke aandachtspunten. Ook een goede werksfeer, een relaxte manager en de mogelijkheid om werkervaring op te doen spelen mee. Routinematig werk zorgt voor afhakers, zo blijkt uit onderzoek van Intelligence Group onder 575 studenten en scholieren.

15 december 2009

Getoond 91 tot en met 100 van 108 totaal, er zijn meerdere pagina's