Netwerken

Draadloos netwerk, hoe werkt dat?

Wanneer draadloos en wat heb je dan nodig?

De techniek van een draadloos netwerk is volwassen en de beveiliging is meegegroeid. Het installeren en onderhouden is eenvoudig en vaak flink voordeliger dan bij een klassiek netwerk.

10 augustus 2012

Netwerken, zo werken ze

Wat levert het mij op?

Netwerken, je kunt als ondernemer niet buiten, maar het kost ook tijd en geld zonder dat je van tevoren precies weet wat het je op zal leveren. Toch is het goed om te weten dat netwerken nooit helemaal nutteloos is.

10 augustus 2012

Trends en ontwikkelingen in de netwerkwereld

Waar moet je zijn om zo efficient mogelijk te netwerken

Businessdating, speednetworking, speeddating... de wereld van het netwerken wordt steeds groter en belangrijker binnen jonge ondernemingen. Lees alles over het nut en de mogelijkheden van de nieuwe netwerktrends.

10 augustus 2012

Waar vind ik een netwerk voor etnische ondernemers?

Speciale bijeenkomsten voor niet-Nederlanders in het MKB

Het aantal etnische ondernemingen - bedrijven van ondernemers met een allochtone achtergrond - stijgt hard in Nederland. Toch zijn allochtone, ondernemers vaak nog geïsoleerd op de arbeidsmarkt.

10 augustus 2012

Do's and Don'ts van het zakelijk netwerken

Succesvol netwerken: wat wel en wat niet te doen

Bij succesvol netwerken staat wederzijds vertrouwen centraal. Beide partijen moeten voldoende in elkaar geloven om samen te werken en vertrouwen is daarbij essentieel.

10 augustus 2012

Tien tips voor een veilig bedrijfsnetwerk

Ga de risico’s te lijf

Hoe voorkom je dat je bedrijfsnetwerk ten prooi valt aan virussen, spyware of hackers? Dat je Wi-Fi misbruikt wordt door de buurman? Dat een gestolen laptop leidt tot gestolen bedrijfsgevens?

02 augustus 2012

Seth Godin - Gehaktballen met slagroom

Boekrecensie week 23

Oude marketing is dood! Leve de nieuwe marketing! Een paar weken geleden zat ik met Martijn Aslander in de auto te praten over netwerken, sociale media en marketing. "Lees alles van Seth Godin waar je je handen op weet te leggen", zei hij. Als Martijn het zegt dan doe ik dat natuurlijk meteen! Nu begrijp ik waarom.

23 juli 2012

Jan Vermeiren & Bert Verdonck - Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken

2011 | 2e editie

LinkedIn is het grootste zakelijke online netwerk ter wereld. Grote kans dat je zelf ook een profiel hebt. Maar... wat heb je nou precies aan LinkedIn? In dit boek vind je tips om je profiel eruit te laten springen, manieren om medewerkers te vinden en strategieën om LinkedIn voor je bedrijf in te zetten.

14 mei 2012

Krediet voor kleine startende ondernemer beter toegankelijk

Netwerk Stichting Microkrediet Nederland groeit snel

Staatssecretaris Heemskerk van Economische Zaken (PvdA) maakt de komende twee jaar 15 miljoen euro vrij voor het verstrekken van starterskrediet aan kleine ondernemers. De nieuwe Stichting Microkrediet Nederland gaat microkredieten tot 35 duizend euro leveren aan zowel uitkeringsgerechtigden als niet-uitkeringsgerechtigden, tegen een rente van zo’n 9%.

26 september 2011

De veiligheid van een draadloos netwerk

Hoe beveilig je je netwerk?

Ook draadloze netwerken zijn interessant voor hackers. Zeven maatregelen om je netwerk te beveiligen.

14 februari 2011

Hoe begin ik een zakelijk contact bij het netwerken?

Praktische tips voor het voorbereiden van een businesskennismaking

Netwerken is voor sommige mensen een heel beladen term. Wat moet je, als je er eenmaal staat? En hoe begin je zo’n gesprek dan? Dit artikel helpt je op weg bij het voorbereiden van die kennismaking.

04 juni 2010

MKB Servicedesk, GIBO Groep en MKB Adviseurs bieden antwoord op financiële vragen van MKB-ondernemer

Persbericht 03-04-2007

De MKB Servicedesk, GIBO Groep en MKB Adviseurs introduceren een landelijk dekkend netwerk op het gebied van financieel advies. De samenwerking tussen de drie partijen werd bezegeld tijdens de Week van de Ondernemer. De overeenkomst is ondertekend in aanwezigheid van Loek Hermans, voorzitter MKB-Nederland. De MKB Servicedesk is een aan MKB-Nederland gelieerde kennisintermediair die persoonlijk antwoord geeft op ondernemersvragen.

22 januari 2010

Hun netwerk, jóuw toekomst

MKB Servicedesk in Com'Info

Stage lopen. Voor de een een verplicht onderdeel van de Master, een mogelijkheid om ervaring op te doen voor de ander. Of je er nu om zit te springen of niet, verstandig is het wel. “Investeer in jezelf!”

14 januari 2010

Dag van de ondernemer Haaglanden

Netwerk evenement voor ondernemers in Den Haag

Op 28 november 2006 vindt in de Haagse Hogeschool de Dag voor de Ondernemers in Haaglanden plaats.

16 december 2009

Novagraaf nieuwe kennispartner MKB Servicedesk

MKB Servicedesk breidt haar netwerk van kennispartners uit

Met de ondertekening van de partnershipovereenkomst met Novagraaf heeft MKB Servicedesk haar netwerk van kennispartners verder uitgebreid. Met Novagraaf als merkenspecialist kan een oplossing worden geboden voor ondernemersvragen over intellectuele eigendomsrechten.

15 december 2009

Startschot uitbreiding financieel advies via MKB Servicedesk op 'De Week'

Samenwerking biedt antwoord op financiële ondernemersvragen

Tijdens de Week van de Ondernemer hebben de MKB Servicedesk, GIBO Groep en MKB Adviseurs een overeenkomst ondertekend. Hiermee introduceren alledrie de partijen een landelijk dekkend netwerk op het gebied van financieel advies. De samenwerking werd bezegeld in aanwezigheid van Loek Hermans, voorzitter MKB-Nederland.

15 december 2009

Sociale netwerksites bron van inkomsten

Nieuwe manier van zakendoen voor netwerkgeneratie

De Britse krant Telegraph schrijft maandag dat steeds meer jongeren geld verdienen aan sociale netwerksite als Hyves, MySpace en Facebook. De sites worden gebruikt om nieuwe bands te ontdekken, maar ook om nieuwe bedrijven te starten, zo blijkt uit het onderzoek van The Future Laboratory.

15 december 2009

Sponsors Jupiler League-clubs voor tachtig procent regionaal mkb

Netwerken belangrijkste motief, naast persoonlijke motieven

Voor voetbalclubs in de Nederlandse Eerste Divisie wordt het midden- en kleinbedrijf steeds belangrijker. Van de sponsoromzet die de clubs in de tegenwoordige Jupiler League genereren is 80% afkomstig van regionale bedrijven uit deze sector.

15 december 2009

Getoond 73 tot en met 90 van 107 totaal, er zijn meerdere pagina's