Netwerken

Het collectief: gezamenlijk werken aan succes

Column Robert Arnoldy | Zes voorbeelden

Nu de eerste tekenen van economisch herstel zich aandienen, heb je als ondernemer ongetwijfeld een inhaalslag te maken. Maar hoe doe je dat met minder man- en investeringskracht?

16 januari 2014

Stilzitten met Kerst? Heerlijk!

Column Mario van Vliet | Van crisis tot geweldig jaar

Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag, Oudjaar, Nieuwjaarsdag. Heerlijke dagen. Tenzij ze midden in de week vallen, zoals dit jaar. Want een beetje ondernemer wil werken terwijl de rest van Nederland uitbuikt en luiert, toch? Maar dit jaar veranderde ik van mening.

24 december 2013

'Netwerken is ruilhandel'

Column | Maak van netwerken geen eenrichtingsverkeer.

Over netwerken wordt vaak gezegd: er zijn alleen maar halers en niemand komt brengen. Ook wordt gezegd: het is beter om te geven dan te ontvangen. Onlangs sprak ik trendwatcher Adjiedj Bakas voor een interview in een zakenmagazine. Hij gaf zijn mening over netwerken.

22 oktober 2013

Lancering whitepaper 'Het diplomatieke postennetwerk voor ondernemers'

Minister Uri Rosenthal overhandigt eerste whitepaper aan Hans Biesheuvel

Tijdens een werkbezoek aan kassenbouwer VB Greenhouses reikte minister van Buitenlandse zaken, Uri Rosenthal, de eerste versie uit van het whitepaper 'het diplomatieke postennetwerk voor ondernemers' aan Hans Biesheuvel, voorzitter van MKB-Nederland.

22 oktober 2013

Hoe belangrijk is netwerken in Turkije?

Fragment uit het webinar 'Ondernemen in Turkije'

Investeren in een persoonlijke relatie met je Turkse klant kan je veel opleveren. Hoe je dat doet, komt aan bod in het webinar 'Ondernemen in Turkije'.

22 oktober 2013

Ambassade Athene start incubator voor ondernemers

Bedrijven, universiteiten en ambassade steunen initiatief

Ben jij een jonge ondernemer die klaar is voor het avontuur? De Nederlandse ambassade in de Griekse hoofdstad Athene opent een flexibele werkplek voor Nederlandse en Griekse ondernemers onder de 35. Bedrijven, universiteiten en ervaren professionals zijn bij het initiatief betrokken om de ondernemers te ondersteunen.

22 oktober 2013

Landelijke dag van de Zelfstandige

Kom in contact met opdrachtgevers en ontmoet zzp'ers

Op woensdag 20 maart 2013 is het voor de zesde keer de landelijke Dag van de Zelfstandige. Een feestdag voor alle zelfstandig ondernemers zonder personeel; zzp’ers.

04 september 2013

Waarom mobiel internet op kantoor?

De plussen van een WiFi-verbinding binnen jouw bedrijf

Waarschijnlijk maak je thuis al gebruik van een draadloos netwerk (WiFi). En onderweg zijn er tal van mogelijkheden om met je laptop of smartphone via WiFi internetverbinding te krijgen. Alleen op kantoor is de situatie anders.

24 juni 2013

Beheeroplossingen voor Het Nieuwe Werken

Hoe houd je de ICT-regie in handen?

Het Nieuwe Werken heeft de bedrijfssituatie in Nederland fundamenteel omgegooid. Hoe ga je daar als ondernemer mee om? Hoe behoud je zelf de regie over je bedrijfsvoering? Hoe beheer je de privéapparatuur waarmee steeds meer medewerkers tegenwoordig contact maken met je bedrijfsnetwerk?

24 juni 2013

Zorg voor een goede ICT-infrastructuur

Zelfonderzoek: heb ik mijn ICT-zaakjes op orde?

Een solide ICT-infrastructuur is de basis van je bedrijfsvoering. Het samenhangende geheel van je pc's, laptops, servers, netwerkkabels, opslagmedia, printers, vaste en mobiele telefoons en uiteraard je telefoon- en internetverbinding moet op orde zijn om te presteren.

24 juni 2013

Getoond 41 tot en met 50 van 108 totaal, er zijn meerdere pagina's