Netwerken

Reinigingsgigant verliest van ZZP'er

Kleinste categorie bedrijfjes veroorzaken bijna geen vuilnis

Ondernemer Gerard Witte uit Dordrecht hoeft de rekeningen van reinigingsbedrijf Netwerk niet te betalen. Dat heeft de rechtbank bepaald. De 63-jarige wao’er Witte heeft een vormgevingsbedrijfje aan huis. Hij werd vanaf 2003 aangeslagen voor het gemeentelijk reinigingsrecht voor bedrijven.

15 december 2009

Netwerk voor vrouwelijke ondernemers

80% van uitgenodigden reageert positief op het idee

Vrouwelijke ondernemers in Zutphen en omgeving kunnen sinds donderdag deelnemen aan een speciaal ondernemersnetwerk: Women in Business (WIB).

15 december 2009

De echte netwerker geeft voor hij iets terug krijgt

Relaties leggen en onderhouden, zakelijk netwerken. Er zijn boeken over volgeschreven, heel veel mensen zijn ermee bezig, ikzelf ook. Toch is het leuk om een echte netwerker te ontmoeten.

15 december 2009

Gebruik de vakantieperiode om te netwerken

Hoezo de zomer is een rustige periode

In de maanden juli en augustus lijkt het qua afspraken veel rustiger dan de rest van het jaar. Gebruik daarom juist deze periode om te investeren in je netwerk.

15 december 2009

Subsidienieuws: oproep Communautair actieprogramma jeugd in actie

De Europese Commissie heeft een oproep gepubliceerd voor het Communautair actieprogramma jeugd in actie (JEUGDINACTIE). De oproep heeft betrekking op proefprojecten van de thematische netwerken onder Actie 1 van het programma (Jeugd voor Europa).

15 december 2009

Nieuw ondernemersnetwerk in Leidsche Rijn

Ondernemers vanuit huis vormen netwerk

Hotze de Jong en Frank van Gemerden bedachten tijdens een bijeenkomst van de MKB Servicedesk het idee een ondernemersnetwerk op te zetten in Leidsche Rijn. Op 17 oktober is de startersbijeenkomst.

15 december 2009

Holland Innovation

Voor nieuwe ondernemers, ontwikkelaars en investeerders

Het grootste netwerkevenement van Nederland, Holland Innovation, wordt 4 oktober gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Hoofdgast is Tim Draper. Dit maal is het thema 'vind je vermogen'.

15 december 2009

Regionaal Ondernemers Congres Arnhem

Het was weer goed netwerken

Het Ondernemerscongres in Arnhem is door meer dan 600 ondernemers uit de regio bezocht en daarmee weer een succes. Op de gezamenlijke stand van MKB-Nederland en ING Bank waren ook enkele andere initiatieven aanwezig.

15 december 2009

Bijbaan goed middel om hoog opgeleid personeel vroegtijdig binnen te halen

Studenten zetten vooral eigen netwerk in om aan bijbaan te komen

Steeds vaker worden bijbanen gebruikt om studenten in een vroeg stadium voor een vast dienstverband op de lange termijn te werven. Voor studenten zijn salaris, de reistijd en flexibele werktijden belangrijke aandachtspunten. Ook een goede werksfeer, een relaxte manager en de mogelijkheid om werkervaring op te doen spelen mee. Routinematig werk zorgt voor afhakers, zo blijkt uit onderzoek van Intelligence Group onder 575 studenten en scholieren.

15 december 2009

Henk van Amerongen

Directeur Juridisch Netwerk

12 augustus 2009

Televisiebedrijfsdokter zoekt 'patiënten'

Netwerk wil mkb-bedrijven sterker maken

Een dokter om je bedrijfswonden van de crisis te helen. Dat klinkt toch prachtig? Deze 'dokter' is geen eenling, het is een team van specialisten dat je kan helpen om de crisis te overleven.

17 juni 2009

Wat onderneem jij op het sportveld?

Bedrijfssport nuttig voor je lichaam en je netwerk

MKB Servicedeskdirecteur Willem Overbosch staat om de week fanatiek met een hockeystick in zijn hand voor een potje bedrijfshockey met een MKB-team. ‘Weer gescoord’, doet hij de volgende dag trots tegen zijn werknemers. Wat doe jij om je conditie op peil te houden?

09 juni 2009

Inzicht in je opbrengsten en uitgaven? Yunoo past op je centen

Slimme web-applicatie verhoogt financieel inzicht ZZP'ers

Yunoo lanceert als eerste in Nederland een online Social Personal Finance platform. Yunoo biedt een gratis online applicatie waarmee gebruikers veilig en eenvoudig hun persoonlijke financiën kunnen beheren. Yunoo maakt hiermee alle persoonlijke financiën in één oogopslag inzichtelijk. Aan de hand van de persoonlijke financiële situatie geeft de online tool bovendien bespaartips. Daarnaast biedt het sociale netwerk volop mogelijkheden tot interactie en uitwisseling van tips met andere gebruikers.

04 maart 2009

Bijeenkomst Netwerkclub MOVE

De meerwaarde van studenten in je bedrijf

0p 30 oktober wordt in Hilversum een bijeenkomst gehouden van netwerkclub MOVE. Tijdens deze bijeenkomst zal gesproken worden over de meerwaarde van studenten binnen je bedrijf. Ook de directeur van de MKB Servicedesk, Willem Overbosch, zal op deze bijeenkomst spreken over zijn ervaringen met het inschakelen van studenten binnen zijn bedrijf.

02 februari 2009

De kracht van het geven

DE COLUMN WEEK 3: DOOR WILLEM OVERBOSCH

In 2004 heb ik voor het eerst Martijn Aslander ontmoet. Hij gaf een lezing bij een bijeenkomst die ik had georganiseerd voor de Alumnivereniging van Universiteit Maastricht over netwerken. Hij vertelde toen een verhaal over de kracht van het geven.

10 januari 2009

Verslag van de Week van de Ondernemer

De eerste dag: op topsnelheid ondernemen

Overal staan groepjes ondernemers geanimeerd te praten. Al zou het alleen maar gaan om netwerken dan kan de Week van de Ondernemer al geslaagd genoemd worden. Maar het punt van gesprek op de eerste dag is toch zeker wel topondernemer Victor Muller.

22 mei 2007

Wat is een regionaal ondernemers congres?

Wanneer is er een ROC?

Het regionaal ondernemers congres (ook wel ROC genoemd) is een zakenevenement. Het geeft de MKBer de ideale mogelijkheid te netwerken en nieuwe dingen te leren. Over het hoe, wat, waar en wanneer alles in dit artikel.

13 april 2007

Getoond 91 tot en met 107 van 107 totaal, er zijn meerdere pagina's