Netwerken

Hoe werkt een WiFi netwerk?

De verschillen uitgelegd

802.11b of 802.11G? Beide zijn het termen om de snelheid van het WiFi netwerk aan te duiden. Wat zijn nu precies de verschillen tussen de verschillende WiFi netwerken?

21 augustus 2012

Hoe kan ik mijn draadloos netwerk beveiligen?

Welke vormen van beveiliging zijn er voor mijn bedrijfsnetwerk?

Natuurlijk wil je dat documenten voor iedereen overal toegankelijk zijn. Dan is een goede beveiliging van je bedrijfsnetwerk essentieel.

21 augustus 2012

Waar kun je als ZZP'er terecht als je werkruimte wilt delen?

Hoe kom ik aan een goede werkplek?

Veel ZZP'ers werken vanuit hun eigen huis. Contacten leggen en netwerken vanuit huis is echter lang niet altijd ideaal. Je kunt daarom ook overwegen een werkruimte te delen.

21 augustus 2012

Draadloos netwerk, hoe werkt dat?

Wanneer draadloos en wat heb je dan nodig?

De techniek van een draadloos netwerk is volwassen en de beveiliging is meegegroeid. Het installeren en onderhouden is eenvoudig en vaak flink voordeliger dan bij een klassiek netwerk.

10 augustus 2012

Netwerken, zo werken ze

Wat levert het mij op?

Netwerken, je kunt als ondernemer niet buiten, maar het kost ook tijd en geld zonder dat je van tevoren precies weet wat het je op zal leveren. Toch is het goed om te weten dat netwerken nooit helemaal nutteloos is.

10 augustus 2012

Trends en ontwikkelingen in de netwerkwereld

Waar moet je zijn om zo efficient mogelijk te netwerken

Businessdating, speednetworking, speeddating... de wereld van het netwerken wordt steeds groter en belangrijker binnen jonge ondernemingen. Lees alles over het nut en de mogelijkheden van de nieuwe netwerktrends.

10 augustus 2012

Waar vind ik een netwerk voor etnische ondernemers?

Speciale bijeenkomsten voor niet-Nederlanders in het MKB

Het aantal etnische ondernemingen - bedrijven van ondernemers met een allochtone achtergrond - stijgt hard in Nederland. Toch zijn allochtone, ondernemers vaak nog geïsoleerd op de arbeidsmarkt.

10 augustus 2012

Do's and Don'ts van het zakelijk netwerken

Succesvol netwerken: wat wel en wat niet te doen

Bij succesvol netwerken staat wederzijds vertrouwen centraal. Beide partijen moeten voldoende in elkaar geloven om samen te werken en vertrouwen is daarbij essentieel.

10 augustus 2012

Tien tips voor een veilig bedrijfsnetwerk

Ga de risico’s te lijf

Hoe voorkom je dat je bedrijfsnetwerk ten prooi valt aan virussen, spyware of hackers? Dat je Wi-Fi misbruikt wordt door de buurman? Dat een gestolen laptop leidt tot gestolen bedrijfsgevens?

02 augustus 2012

Seth Godin - Gehaktballen met slagroom

Boekrecensie week 23

Oude marketing is dood! Leve de nieuwe marketing! Een paar weken geleden zat ik met Martijn Aslander in de auto te praten over netwerken, sociale media en marketing. "Lees alles van Seth Godin waar je je handen op weet te leggen", zei hij. Als Martijn het zegt dan doe ik dat natuurlijk meteen! Nu begrijp ik waarom.

23 juli 2012

Getoond 71 tot en met 80 van 108 totaal, er zijn meerdere pagina's