Netwerken

Jan Vermeiren & Bert Verdonck - Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken

2011 | 2e editie

LinkedIn is het grootste zakelijke online netwerk ter wereld. Grote kans dat je zelf ook een profiel hebt. Maar... wat heb je nou precies aan LinkedIn? In dit boek vind je tips om je profiel eruit te laten springen, manieren om medewerkers te vinden en strategieën om LinkedIn voor je bedrijf in te zetten.

14 mei 2012

Krediet voor kleine startende ondernemer beter toegankelijk

Netwerk Stichting Microkrediet Nederland groeit snel

Staatssecretaris Heemskerk van Economische Zaken (PvdA) maakt de komende twee jaar 15 miljoen euro vrij voor het verstrekken van starterskrediet aan kleine ondernemers. De nieuwe Stichting Microkrediet Nederland gaat microkredieten tot 35 duizend euro leveren aan zowel uitkeringsgerechtigden als niet-uitkeringsgerechtigden, tegen een rente van zo’n 9%.

26 september 2011

De veiligheid van een draadloos netwerk

Hoe beveilig je je netwerk?

Ook draadloze netwerken zijn interessant voor hackers. Zeven maatregelen om je netwerk te beveiligen.

14 februari 2011

Hoe begin ik een zakelijk contact bij het netwerken?

Praktische tips voor het voorbereiden van een businesskennismaking

Netwerken is voor sommige mensen een heel beladen term. Wat moet je, als je er eenmaal staat? En hoe begin je zo’n gesprek dan? Dit artikel helpt je op weg bij het voorbereiden van die kennismaking.

04 juni 2010

MKB Servicedesk, GIBO Groep en MKB Adviseurs bieden antwoord op financiële vragen van MKB-ondernemer

Persbericht 03-04-2007

De MKB Servicedesk, GIBO Groep en MKB Adviseurs introduceren een landelijk dekkend netwerk op het gebied van financieel advies. De samenwerking tussen de drie partijen werd bezegeld tijdens de Week van de Ondernemer. De overeenkomst is ondertekend in aanwezigheid van Loek Hermans, voorzitter MKB-Nederland. De MKB Servicedesk is een aan MKB-Nederland gelieerde kennisintermediair die persoonlijk antwoord geeft op ondernemersvragen.

22 januari 2010

Hun netwerk, jóuw toekomst

MKB Servicedesk in Com'Info

Stage lopen. Voor de een een verplicht onderdeel van de Master, een mogelijkheid om ervaring op te doen voor de ander. Of je er nu om zit te springen of niet, verstandig is het wel. “Investeer in jezelf!”

14 januari 2010

Dag van de ondernemer Haaglanden

Netwerk evenement voor ondernemers in Den Haag

Op 28 november 2006 vindt in de Haagse Hogeschool de Dag voor de Ondernemers in Haaglanden plaats.

16 december 2009

Novagraaf nieuwe kennispartner MKB Servicedesk

MKB Servicedesk breidt haar netwerk van kennispartners uit

Met de ondertekening van de partnershipovereenkomst met Novagraaf heeft MKB Servicedesk haar netwerk van kennispartners verder uitgebreid. Met Novagraaf als merkenspecialist kan een oplossing worden geboden voor ondernemersvragen over intellectuele eigendomsrechten.

15 december 2009

Startschot uitbreiding financieel advies via MKB Servicedesk op 'De Week'

Samenwerking biedt antwoord op financiële ondernemersvragen

Tijdens de Week van de Ondernemer hebben de MKB Servicedesk, GIBO Groep en MKB Adviseurs een overeenkomst ondertekend. Hiermee introduceren alledrie de partijen een landelijk dekkend netwerk op het gebied van financieel advies. De samenwerking werd bezegeld in aanwezigheid van Loek Hermans, voorzitter MKB-Nederland.

15 december 2009

Sociale netwerksites bron van inkomsten

Nieuwe manier van zakendoen voor netwerkgeneratie

De Britse krant Telegraph schrijft maandag dat steeds meer jongeren geld verdienen aan sociale netwerksite als Hyves, MySpace en Facebook. De sites worden gebruikt om nieuwe bands te ontdekken, maar ook om nieuwe bedrijven te starten, zo blijkt uit het onderzoek van The Future Laboratory.

15 december 2009

Getoond 81 tot en met 90 van 108 totaal, er zijn meerdere pagina's