MKB Radio

Online radiokanaal

Vogelverschrikkers en couveuses

MKB RadioCafé 15 januari 2015

Laat je inspireren en adviseren door de ondernemers aan de stamtafel van het RadioCafé! Vanuit hun eigen ervaring, kennis en kunde vertellen ze over allerlei zaken die te maken hebben met ondernemerschap. Deze week een 23-jarige ondernemer die nu al zaken doet in 52 landen, innovatie in couveuses en alles over de nieuwe loonstrook.

03 maart 2020

Van Knetterzeep tot handelsmissie Bangladesh

Ondernemersverhalen krijgen ruimte in het RadioCafé

In een nagelnieuwe episode van het MKB RadioCafé is de stamtafel deze week tot de laatste kruk gevuld met gasten die hun ondernemersverhaal kwijt moeten. Gastheer Bram Donkers ontvangt bijzondere personages met prikkelende ervaringen, plannen en ambities.

03 maart 2020

Avocado's, kledingadvies en identiteitsfraude

MKB RadioCafé 4 december 2014

Zowel het innerlijk als het uiterlijk van de ondernemer staat deze week centraal in het RadioCafé. Van een gezonde variant op Thuisbezorgd.nl tot een ondernemer die alles weet van kleding.

03 maart 2020

Parade van auteurs in het RadioCafé

MKB RadioCafé 18 december 2014

In het MKB RadioCafé ontvangt Bram Donkers deze week inventieve ondernemers die iets blijvends willen achterlaten op deze aarde. De meesten doen dat op een tamelijk traditionele wijze: ze schrijven een boek.

03 maart 2020

RadioCafé met 2015-tips en mooie klantrelaties

MKB RadioCafé donderdag 11 december

Bij gastheer Bram Donkers schuiven deze week weer allerlei innovatieve ondernemers aan tafel. Stuk voor stuk zijn ze bezig met de toekomst. Wat zijn ze van plan en waar moet jij aan denken in het nieuwe jaar? Het MKB RadioCafé blikt dus niet terug, maar we blijven aan het einde van het jaar vooruitkijken!

03 maart 2020

Frisse wind in het MKB RadioCafé

MKB RadioCafé 18 juli

In het MKB RadioCafé waait een verkoelend briesje. Ondernemersradio voor alle leeftijden, met onder meer de 19-jarige ondernemer achter de S-Charger en de inmiddels 74-jarige ex-makelaar Betsy de Keizer, tegenwoordig bevlogen domoticagoeroe. Maar er schuiven nog meer ondernemers van diverse pluimage aan. Nog net niet in korte broek en op slippers, maar we hebben verslaggeefster Romy wel naar het strand gestuurd voor de nodige verkoeling.

03 maart 2020

RadioCafé vanaf MKB Trends 2015 Event

26 september 2014

Het MKB RadioCafé komt deze week vanaf MKB Trends 2015. De voorhoede van ondernemend Nederland is aanwezig om de trends voor het volgend jaar in een vroeg stadium te ontdekken en te duiden. Auteur, spreker en presentator van het event Leen Zevenbergen schuift aan om de vier hoofdtrends op een rij te zetten. Bram Donkers praat aan de stamtafel met allerlei ondernemers die de gesignaleerde trends al in de praktijk brengen.

03 maart 2020

MKB RadioCafé 24 januari 2014

De Goede Dingen des levens

Het MKB RadioCafé gaat deze week over de Goede Dingen des levens. Goed voor jezelf, goed voor anderen, goed voor het voortbestaan van deze planeet. Dus: we gaan nu echt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Gastheer Bram Donkers spreekt daarover diverse deskundigen en ondernemers die MvO in de praktijk brengen.

20 februari 2020

Ondernemen met een zomers tintje

Hoe bevalt het de ondernemers aan zee?

MKB Servicedesk redacteuren Claartje Vogel en Romy Donk trokken er samen met social media-specialist Tessa Witte op uit met de MKBuzz om ondernemers in Zandvoort te interviewen. Hoe is het om te ondernemen aan het strand?

06 september 2018

100% NL in het radiocafé

MKB Radiocafé van 30 april 2015

De wekelijkse talkshow met een stamtafel vol enthousiaste ondernemers omvat in de nieuwste editie weer een kleurrijke tafelschikking. Ze delen in het MKB RadioCafé al hun dromen, drijfveren en geheime tips en tricks, in goed gesprek met gastheer Bram Donkers vanuit de MKB Radio-studio’s in het absolute centrum van ons land.

06 september 2018

Lionel Messi sluit contract met Nederlandse ondernemer

Joost Blom weet voetballer te strikken

Je bent ondernemer, wordt op een dag wakker en bedenkt je dat je Lionel Messi als boegbeeld voor je product wilt. En dan lukt dat ook nog eens. Dit ongelofelijke verhaal is waar gebeurd en is het verhaal van Joost Blom van Easy2Company. Hij wist levende voetballegende Lionel Messi te strikken voor zijn product: de Space Scooter. Hij vertelt zijn verhaal op MKB Radio.

19 april 2018

RadioCafé #25 blikt terug op Polen-reis

Jubileumuitzending met uiteenlopende ondernemersverhalen

De 25e editie van het MKB RadioCafé presenteert in extra feestelijke setting een uitgebreide terugblik op de handelsmissie naar Polen. Daarnaast schuiven weer allerhande ondernemers aan bij presentator Bram Donkers aan de stamtafel.

11 april 2018

Hemelvaartscafé met ondernemende avonturen

MKB Radiocafé 13 mei 2015

Bram Donkers presenteert een tintelfris MKB RadioCafé, de wekelijkse talkshow met louter ondernemers aan de stamtafel. Ook in deze Hemelvaarts-editie presenteren we een serie bijna ondenkbaar simpele verhalen, die hebben geleid tot ondernemende avonturen. Semi-live vanuit Utrecht, rechtstreeks naar jouw kloppende ondernemershart.

29 november 2017

Coole ondernemersverhalen tijdens een hete zomerdag

MKB Radiocafé 2 juli 2015

MKB Radio is niet alleen het station van de hete hits uit heden en verleden, maar ook van de coole ondernemersverhalen. Bram Donkers presenteert ook in tropenrooster-opstelling hittegolfradio.

29 november 2017

De tap met ondernemersverhalen gaat weer helemaal open

Radiocafé 23 april 2015

In de nieuwste aflevering van de ondernemerstalkshow MKB RadioCafé zet gastheer Bram Donkers de tap helemaal open, met opzienbarende verhalen uit de weerbarstige praktijk. Met deze week een eerlijke verdeling tussen de dames en de heren. En omdat dames voorgaan, is in het eerste half uur weer exclusief vrijgemaakt voor powervrouwen.

20 oktober 2017

Wilde plannen en mooie dromen in het MKB RadioCafé

MKB RadioCafé 21 februari

Het MKB RadioCafé zit deze week vol dromen, wilde ideeën en frisse concepten. Presentator Bram Donkers praat aan de RadioCafé stamtafel met ondernemers die de wereld bestormen met innovatieve plannen.

11 januari 2016

MKB RadioCafé blikt terug in de vakantie

MKB RadioCafé zomerherhaling

Deze maand in het MKB RadioCafé een terugblik op gedenkwaardige gesprekken aan de ondernemersstamtafel in de MKB radiostudio te Utrecht. Met in deze uitzending Viviane van den Bichelaer, Vincent Smit, Inez van Boxtel en Stefan Vermeul.

11 januari 2016

RadioCafé XXL in extra lange zomereditie

MKB Radiocafé 16 juli 2015

Het is hoog zomer in het MKB RadioCafé. Daarom zetten we een tandje bij en presenteren een extra lange aflevering van deze ondernemerstalkshow. Bram Donkers ontvangt in deze XXL-editie weer heel wat gasten aan zijn overvolle stamtafel.

28 juli 2015

Getoond 1 tot en met 18 van 78 totaal, er zijn meerdere pagina's