Dossier MKB Radio

Online radiokanaal
 
IMG_2844.JPG

RadioCafé XXL in extra lange zomereditie

MKB Radiocafé 16 juli 2015
Het is hoog zomer in het MKB RadioCafé. Daarom zetten we een tandje bij en presenteren een extra lange aflevering van deze ondernemerstalkshow. Bram Donkers ontvangt in deze XXL-editie weer heel wat gasten aan zijn overvolle stamtafel.
IMG_2310.JPG

Coole ondernemersverhalen tijdens een hete zomerdag

MKB Radiocafé 2 juli 2015
MKB Radio is niet alleen het station van de hete hits uit heden en verleden, maar ook van de coole ondernemersverhalen. Bram Donkers presenteert ook in tropenrooster-opstelling hittegolfradio.
IMG_2167.JPG

Ondernemers worden verder geholpen aan de stamtafel

MKB Radiocafé 18 juni 2015
In een frisse aflevering van het MKB RadioCafé komen zaken aan bod die de echte ondernemer verder helpen. Gastheer Bram Donkers doet als kleine zelfstandige zelf ook de dingen die hij het leukste vindt, maar soms hebben ondernemers wat structuur nodig om optimaal te presenteren. Aan de stamtafel verschijnen deze week mede-ondernemers die dat zetje kunnen geven.
IMG_1645.JPG

Hemelvaartscafé met ondernemende avonturen

MKB Radiocafé 13 mei 2015
Bram Donkers presenteert een tintelfris MKB RadioCafé, de wekelijkse talkshow met louter ondernemers aan de stamtafel. Ook in deze Hemelvaarts-editie presenteren we een serie bijna ondenkbaar simpele verhalen, die hebben geleid tot ondernemende avonturen. Semi-live vanuit Utrecht, rechtstreeks naar jouw kloppende ondernemershart.
IMG_1471-2.JPG

100% NL in het radiocafé

MKB Radiocafé van 30 april 2015
De wekelijkse talkshow met een stamtafel vol enthousiaste ondernemers omvat in de nieuwste editie weer een kleurrijke tafelschikking. Ze delen in het MKB RadioCafé al hun dromen, drijfveren en geheime tips en tricks, in goed gesprek met gastheer Bram Donkers vanuit de MKB Radio-studio’s in het absolute centrum van ons land.
IMG_1453.JPG

De tap met ondernemersverhalen gaat weer helemaal open

Radiocafé 23 april 2015
In de nieuwste aflevering van de ondernemerstalkshow MKB RadioCafé zet gastheer Bram Donkers de tap helemaal open, met opzienbarende verhalen uit de weerbarstige praktijk. Met deze week een eerlijke verdeling tussen de dames en de heren. En omdat dames voorgaan, is in het eerste half uur weer exclusief vrijgemaakt voor powervrouwen.
IMG_1386.JPG

RadioCafé brengt wereldwijde ideeën en geldbronnen

MKB RadioCafé 16 april 2015
Het MKB RadioCafé presenteert ook deze week weer een uur lang entrepreneurs aan de stamtafel. In dit radioprogramma voor en door echte ondernemers ondervraagt Bram Donkers niet alleen jong volk met hemelbestormende en internationale ideeën, maar ook oude rotten die weten waar het geld zit.
bram.jpg

Online lanceringen in het nieuwste RadioCafé

MKB Radiocafé van 9 april 2015
In de MKB Radiostudio’s is het deze week groot feest, want tijdens de uitzending lanceren we maar liefst twee online magazines en een uitgeverij. Uit eigen koker komt het blad van de ZZP Servicedesk, die precies een jaar bestaat. Maar we presenteren ook Human2human en uitgeefconcept Keybooks.
IMG_9436.JPG

RadioCafé met jong talent en gedegen advies

MKB Radiocafé 2 april 2015
In het MKB RadioCafé ontvangt Bram Donkers aan zijn stamtafel in het hartje van ons land weer een keur aan ondernemers met authentieke verhalen uit de rauwe praktijk. Met respectabele adviseurs die ondernemers verder helpen. En eigenwijze ondernemers van begin twintig, daar zijn we bij MKB Radio helemaal gek op.
IMG_09291.JPG

RadioCafé van grafkist tot vakantiebestemming

Radiocafé 26 maart 2015
In een kakelverse aflevering van het MKB RadioCafé ondervraagt Bram Donkers weer uiteenlopende ondernemers die andere ondernemers inspireren. Deze week gaat het over grafkisten, winkelpromotie, technische installatie, Spanje, crowdfunding en we doen een lezersactie rond het thema 'Geld verdienen met jezelf'.
Getoond 1 tot 10 van 83. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in MKB Radio

 

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten