Business Solutions

Overal kunnen werken maar nu ook veilig. HP geeft tips.

Mobiel werken levert meer op dan tijdbesparing!

Wist je dat je er nog veel meer voordelen zijn?

Op locatie bij je klant een presentatie houden, onderweg alvast die offerte versturen, op kantoor overal probleemloos je laptop opladen en thuis de mail afhandelen. Jij weet allang hoe handig en tijdbesparend mobiel werken kan zijn. Maar wist je dat je er nog veel meer voordelen, inclusief grote kostenbesparingen, mee realiseert?

25 juni 2019

Onmisbare accessoires om mobiel te werken

Wat moet je pakken voor je naar buiten loopt

Voor mobiel werken heb je natuurlijk een laptop en een smartphone nodig. Om extra effectief mobiel te werken pak je nog een aantal dingen in voor je van huis of kantoor vertrekt.

25 juni 2019

Checklist laptop kiezen

Waar moet je op letten met dit enorme aanbod

Hoe kies je een nieuwe laptop in het enorme aanbod in de diverse (web)winkels? Wij helpen je een handje op weg met deze checklist. En als je dan nog steeds geen keuze hebt weten te maken, volgt een interessante suggestie.

27 oktober 2017 25 juni 2019

Tien tips om veilig mobiel te werken

Overal kunnen werken maar nu ook veilig

Overal en altijd kunnen werken is al heel normaal. Je neemt je gegevens en digitale presentaties mee naar je klant, je bespreekt ’s avonds nog even die offerte via Skype of mail en als je dan toch moet wachten op het station is dat een mooie gelegenheid om je rapportages of boekhouding bij te werken.

09 februari 2018