Kom naar de Bedrijven Kontakt Dagen voor Midden-Gelderland

Stel direct je ondernemersvraag en profiteer van de speciale introductieprijs

15 december 2009

Op woensdag 9 en donderdag 10 mei 2007 vinden de Regionale Bedrijven Kontakt Dagen voor Midden-Gelderland plaats. Het evenement vindt plaats in de Rijnhal te Arnhem en duurt beide dagen van 14:00 tot 22:00 uur. Ook de MKB Servicedesk is hierbij aanwezig. Je vindt ons in de stand van MKB Oost. Hier kun je terecht voor al je ondernemersvragen en profiteren van een fikse korting op de abonnementsprijs.

Stel je vraag!

Je kunt je ondernemersvraag op verschillende manieren stellen. Tijdens het evenement zullen vragenophalers van de MKB Servicedesk rondlopen, waarbij je ter plekke je vraag kunt inleveren. Is er geen vragenophaler in de buurt? Doe je vraag dan in een van de speciale VraagBoxen of lever 'm in bij onze stand. Binnen twee werkdagen krijg je antwoord.

Word abonnee!

Tijdens de Bedrijven Kontakt Dagen kun je profiteren van een speciale introductieprijs. Als tijdens deze dagen abonnee wordt van de MKB Servicedesk betaal je niet het gebruikelijke tarief van € 75,- maar slechts € 25,- voor de rest van het jaar. Als abonnee heb je vele voordelen, zoals korting op onze diensten en een persoonlijk profiel in ons ondernemersnetwerk.

Bedrijven Kontakt Dagen

De Regionale Bedrijven Kontakt Dagen voor Midden-Gelderland worden dit jaar voor de 23e keer gehouden. Zoals voorgaande jaren is gebleken, zullen deze dagen regionale ondernemers ideale mogelijkheden bieden zich te profileren en in kontakt te komen met andere ondernemers uit Arnhem en omgeving. De ontspannen sfeer tijdens de beurs is dan ook bekend in de regio als een uitstekende mogelijkheid om goed zaken te doen.

Wil je weten welke bedrijven je tijdens dit evenement kunt vinden? Klik dan hier.

Wil je je inschrijven voor dit evenement? Klik dan hier.